Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fahiş hatalar derken ?? evet 2-2 den sonra geriye yaslandık ..o yüzden galibiyeti kaçıran taraf olduk.
    Onazi bu maç oynamasaydı ve sahadan mağlup ayrılsaydık neden tercih edilmedi diye de eleştirilecekti..
    Ve Hubocan kaç senedir stoper oynuyor ?
    E işte sen de dediğimi teyit ediyorsun.

2-2'den sonra Rodallega'nın sağ çizgiye alınması, geriye yaslanmamız taktiksel bir hata.

Halbuki Tolgay-Pektemek değişikliği ile Necip merkezde tek kalmıştı. Ona rağmen topu öne çıkarmakta, yarı sahayı geçmekte zorlandık.

Bunun dışında Onazi-Kucka-Okay'dan ikisinin orta alanda oynaması takımın hücum ve defansif anlayışına zarar veriyor.

Keza bu 3 oyuncudan iki yönlü orta saha, 8 numara çıkmaz.

Ben alternatifleri söylemiştim. Ön libero'nun yanında Abdülkadir, Yusuf ve Sosa'dan biri oynar. Bu değiştirilemez bir ilkedir.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BJK maçında Ersun Yanal'ın fahiş hataları ile beraberliğe razı olduk.

- Yusuf Yazıcı'nın yerine Onazi'nin oynaması takımın pas akışkanlığına dolayısı ile hücuma geçişlerde olumsuz yansıdı.

- Stoper orjinli Hubocan'ın sol bekte oynatılması evlere şenlikti.

- Beraberliği sağladıktan sonra Rodallega'nın sağ çizgiye alınması hatalıydı.

- 2-2'den sonra yine geriye yaslandık. Ersun Yanal öne geçtiği ardından puan kaybettiği maçlardan ders almamış. Huylu huyundan vazgeçmiyor.

- Castillo-Rodallega'ya olan kindarlığı sürüyor. İlla ki araya Cali-Medellin kartellerini mi sokmak lazım. Ersun Yanal kiminle dans ettiğini bilmiyor.
      2-2den sonra geriye mi yaslandik ? Hocam klise yerle medya spor muhabirleri gibi maci izlememis gibi bir yorum olmus, 2-2 den sonra 3 tane gol pozisyonu hatirliyorum ben net olarak, ayrica Mas ne verdi de bu yil Hubocanda onu göremedik bu mac?
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• dar rotasyonla oynamayı seviyor bunun sebebi sezon bası planlamasında oyuncuların alacagı süreleri kafasında cizmesidir. ve bunun dısına cıkmayı kurgusuna aykırı buluyor bu kesin....

surada hakkının teslim etmek gerekir ne kadar oyuncu degistirme yada istenilen oyuncuyu oynatmama gibi mikro konularda elestirilsede hocanın sezon bası planlaması icin hakkını teslim etmek gerekir, buda sezon sonu degerlendirmesi ile belirlencektir....bence ozellikle defans konusunda yaptıgı oynamalarla ve dısına cıktııgı planlamasıyla an itibarıyla gozune uyku girmiyordur....
        En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 10.10.2017, 19:38.
        ıslak imza....

Yorum

• Yap şovunu

Yorum

• bugunkü mac oncesinde sonuc neolursa olsun notlarımız arasında bir yerde dursun....

okay ın stoper baslamaması adına üzüntü duydum. cünkü okay ile belirli bir futbol felsefesini oynadıgınızı takıma ve camiaya soylemişken bu harektten vazgecmeyi anlasılır kılan bir durum oldugunu sanmıyorum....

en en kotu senaryo inanclardan ve ana yapıdan vazgecmek....
            ıslak imza....

Yorum

• Trendleri takip eden, yenilikçi bir hoca diye seviyordum Ersun hocayı. Artık daha farklı sorunlarla mı uğraşıyor bilmiyorum ama böyle bir şey yaptığını hissedemiyorum. Dünyada stoper diye bir şey kalmayacak nerdeyse, millet hızlı çabuk bekleri stopere evirip topun ayağında kalmasını amaçlıyor. Her oyuncunun yaratıcı olması gerekiyor. Şu ölü toprağı atsın bi silkelensin artık. İş işten geçecek yoksa.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bugunkü mac oncesinde sonuc neolursa olsun notlarımız arasında bir yerde dursun....

okay ın stoper baslamaması adına üzüntü duydum. cünkü okay ile belirli bir futbol felsefesini oynadıgınızı takıma ve camiaya soylemişken bu harektten vazgecmeyi anlasılır kılan bir durum oldugunu sanmıyorum....

Zorunluluktan oynatıyor diye düşünebiliriz. Okay dışında orada oynayabilecek tek isim Bero şuanda.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bugunkü mac oncesinde sonuc neolursa olsun notlarımız arasında bir yerde dursun....

Katiliyorum.

Yorum

• Feneri nisanda şampiyon yaptı len
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Seni kovmayan yönetimin de başkanın da vardır bir hainlik planı
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu adam kovulursa iki kat tazminat mı vereceğiz? Öyleyse kalsın. Nasılsa lig bitti.

Yorum

• Arkasına bakmadan gitsin bir daha da gelmesin.

Yorum

• Yanlışta ısrara istikrar değil salaklık denir

Yorum

• Gitti çoktan. Bu saatten sonra hayatta düzeltemez hiç bir şeyi. Tamamiyle bozuldu her şey, zaten çok mesafe de katedemedik.

Yorum

• bu şehirden dayak yemeden ayrılırsa yazıklar olsun!
                                Milyonlarla dalga geçiyor resmen yıllardır sesini çıkaran adam yok!
                                En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 15.10.2017, 19:01.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim