Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne yaptığını bilen 11 oturtabilen ve defansif oynamayan bir teknik adamla bariz zirvedeydik şu an.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu adam 3 haftası var dediğimn adamı hamle oyuncusu yapmış kapının önüne koyulmak üzereyken tabi çark eder. Özrü dileyecek olan 50. Yıl sözü verip buna sahip cikamayanlardır. Eline geçen fırsatları birer birer yanlış hamlelerle tepen bir adami destekleyenler özür dilesin.
      -Ya bu adam A yolundan gitmeyecek B yolundan gidecek biliyorum görün bakın, pislik herif!
      (Adam B yolundan gider): Bak gördün mü ben demiştim işte. Rezil adam!! Kovun gitsin!!!
      (Adam A yolundan gider): Bırak allasen, ancak şimdi mi aklına geldi öyle yapmak, biz dedik diye yaptı. Kovun gitsin!!!

Sonuç: Siz her zaman haklısınız.

Mantığınız çok güzelmiş. Hayata sizin gibi pırıl pırıl bir kafayla bakacağım ben de bundan sonra.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• üstün zekalı öğrencileri bir sınıfa topla başına vasat-vasat altı bir öğretmen ver ne olur kaybolup giden değerler olur

bizimki de o hikaye tarihin en değerli ve en geniş kadrolarında birine sahipsin yaptığın şey fiyasko hadi herşeyi geçtim acaba kendi kendisine de kandırabiliyor mu yoksa aynaya baktığında başarısız olduğunu kabul ediyor mu

elinde tecavüzcü coşkun gibi iki tane forvet var biri kötü olsa bile oyundan almıyor ötekini rica minnet on onbeş dakika oynatıyor

az çok avrupa izliyoruz hangi hoca var hep aynı taktikle oynayan yahu insan elindeki kadroya bakar kim iyi kim kötü bakar forma göre forma dağıtır eldeki malzemeye göre takım kurar bizimki takımı belirlemiş 11 i belirlemiş ötekilere nefes alma şansı yok

neymiş efendim okay defan olmak istemiş o da oynatmış yahu adam defan olmak istedi eyvallah ama iyi bir defans değil neden ısrar ediyorsun hem kırılgan hem pas hatası yapan adamdan defans mı olur haftaya da kalede oynmak istiyorum dese kalede mi oynatacaksın

usta istikrar istikrar diyor ya ilk seçimde gidecek haberi yok vizyon vizyon diyoruz da insan bir bakar benim güvendiğim insanda vizyon var mı
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          -Ya bu adam A yolundan gitmeyecek B yolundan gidecek biliyorum görün bakın, pislik herif!
          (Adam B yolundan gider): Bak gördün mü ben demiştim işte. Rezil adam!! Kovun gitsin!!!
          (Adam A yolundan gider): Bırak allasen, ancak şimdi mi aklına geldi öyle yapmak, biz dedik diye yaptı. Kovun gitsin!!!

Sonuç: Siz her zaman haklısınız. Mantığınız çok güzelmiş. Hayata sizin gibi pırıl pırıl bir kafayla bakacağım ben de bundan sonra.

-Yahu bu Adam Türkiye'nin en iyi hocalarından takımımız bu hocayla istikrar yakalamalı.

A takım ilk yarı berbat bir futbol oynar takım çok az puan toplar : Yeni geldi zaten hemen harcamayalim istikrar şart.

Takım bir takim çevresel faktörlerle kısa sureli toparlanır : Gördünüz mü bakın nasıl da iyi hoca ben demiştim.

Takım tekrar baş aşağı gider: Takımın hedefi yok zaten. Olur böyle kazalar istikrar şart yeni sezonda görün siz

Yeni sezonda takım baş aşağı gitmeye devam eder alacağı maçları alamaz: Hoca ile devam edilemli istikrar elestirenler şöyledir böyledir.

Bak bu kafa var istersen tam senlik pırıl pırıl.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Olcay'dan vazgeçemiyor dediniz gol atmasına rağmen çıkardı.Castillo varken Volkan'ı oynatacak dediniz oyuna giren Castillo oldu.Puan kaybettiğimiz maçlarda Onazi girmeliydi dediniz bugün gördük Onazi'yi..

Şu maç için hocayı eleştirmek doğru değil ki 2-2'den sonra gol arayan taraftık.Basaksehir,Fenerbahce ve Beşiktaş deplasmanlarında takım gayet iyiydi ki Ist deplasmanlarında en son ne zaman böyle top oynadık..

Alanya mağlubiyetinde bireysel hatalar oldukça fazla olmasına rağmen hocayı eleştirdik evet..ama öyle bir maçtan sonra takımın bugün ki hali ilerisi için umut verdi..artık puan kaybına tahammül yok 2 de 2 yapıp galatasaray'ı yenmeliyiz.

Yorum

• Arkadaşlar kadro ile sampiyon olunsaydi 2 sene evvel Fenerbahçe şampiyon olurdu. Teknik direktörün elbette tesiri var.
              Başakşehiri de sayarsak 3 istanbul deplasmanından puan aldık, evet üçünü de kazanabilirdik ama yapılamayan şeyler hakkında konuşmak lüzumsuz. Sahada korkulan bi takim olduk, bu çok güzel. Gayet kazanabilirdik ama yapamayınca ama bu hocanin suçu değil.

Bu seneyi bu adamla bitireceğiz, ötesi olmamalı. Eleştirilecek çok noktalar var kesinlikle katılıyorum ama sahadaki oyunda da vaadedilen güzel şeyler görüyoruz. Bu tecrübeli takımın icerisine 2 tane pırlanta gibi genci doğru zamanda doğru yerde koyup maksimum verimi alan da yine kendisi. Bazen inadından mı, motivasyon eksikliğinden mi bilinmez maçı alacakken değişiklik yapmayan da kendisi. Savaşan, diri iyi bir takımız. Ben olumlu şeyler hissediyorum. Konuşulacak epey şey var, bazen ümit kesiliyor ama işte bazen de o ışığı görmemek imkansız.

Yorum

• Saka maka gecen haftadan sonra demoralize oluruz diyw umdum ama takim sanki gecen haftayi hic yasamamis gibiydi.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kötü değildi. Adapte olmuş göründü. Daha da ciddiye alarak devam etmeli.

Yorum

• Çok başarılı caaaanım istanbulda yenilmedi takımı ne büyük maharetler. ligin başından 10 puan geri düştük düşünen var mı? Hani 50. Yıl fakan filan yalan dolan!
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 7 haftada kaybedilen 12 puan ancak 17'de 16 yaparak telafi edebileceğinden şampiyonluk söylemi ister istemez yavaş yavaş gündemden düşecek ve baskı kalkacaktır. Fakat mevcut kadronun üçüncü olması hiç değilse son 5 sezondaki başarısızlığın biraz üstünü örtebilir ki bu da çok zor bir hedef değil. Geçen sene 10 maçta 8 galibiyet alarak üçüncülüğü neredeyse yakalıyorduk fakat son 6 maçta kaybedilen puanlarla ligi 6. bitirebildik. Kalan 10 haftada 6 galibiyet (Akhisar, Malatya, Osmanlı, Sivas, Antalya, Kasımpaşa) 3 beraberlik (Kayseri, Karabük, Bursa) 1 mağlubiyet (GS) bizi 30 puana taşır ki bu da aynı istikrarı sürdürmemiz halinde üçüncülük için yeterli olacaktır. İkinci yarı takım biraz daha oturacağından 65 puan barajını yakalamamız çok zor bir hedef değil. Son 10 yılda 65 puanı yakalayan bütün takımlar ligi en kötü 3. bazen de 2. bitirdi. Tabii GS ve BJK'nin performansları ortadayken her iki takımın da 70 puanı geçeceğini söylemek için kahin olmaya gerek yok. Bu sebeple her ne kadar 50.yılda şampiyonluk vaadi olsa da mevcut koşullarda ligi 3.bitirmek başarıdır...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Keşke önlibero ve stoper işini biraz daha sıkı tutsaydi. Kanatlarda geniş rotasyon yapmak yerine bir tane kaliteli oyuncu aldirsaydi.

Açik söyleyeyim geniş kadro söylemi feci halde yanilgi. Birbirine yakin yarim oyuncular var. Böyle olacağina gs gibi olsaydi. İlk onbirle yedek oyuncular arasinda uçurum olduğu için kadrolari kisitli gibi duruyor. Geçen sene de eren yasin selçuk tolga ile 7 haftada 17 puan almişlardi. Bunlar çöp oldu. Biz de volkan'la falan kadro genişlettik. Bu takim yine en fazla zevk verecek anlaşilan. Daha çok işi var. Büyük ihtimalle de sonuna göremeden dağilip gidecek. Üçüncü transfer dönemi oldu hala daha eksik var. Birini aliyoruz diğer taraf eksiliyor. Bir kere de düzgün kadro yapacaktik 2008'de olduğu gibi, böyle olmadi.

Ligin ikinci yarisi gs dar kadro sendromuna girer biz de en doğru kadroyu oturtup hava yakalarsak belki birşeyler olur.

Yorum

• En önemli süreç, hem hoca açısından hem takım. Önümüzdeki malatya ve akhisar maçları.

Bu maçların alınması halinde gs maçında stat ful olur ve o maçı da alırsak zaten sonrasında hocaya gerek kalmaz.

Malatya ve Akhisar maçları inanılmaz kıymetli.
                          Oscar CARDOZO

Yorum

• senden iyisini bulamiyorsak yönetimde gidebilir. bence hoca baskani ve bizi uyutuyor.
                            baskan 50. yil sampiyonluk sen gelisim diyorsun. baskan netice sen hatice diyorsun.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• BJK maçında Ersun Yanal'ın fahiş hataları ile beraberliğe razı olduk.

- Yusuf Yazıcı'nın yerine Onazi'nin oynaması takımın pas akışkanlığına dolayısı ile hücuma geçişlerde olumsuz yansıdı.

- Stoper orjinli Hubocan'ın sol bekte oynatılması evlere şenlikti.

- Beraberliği sağladıktan sonra Rodallega'nın sağ çizgiye alınması hatalıydı.

- 2-2'den sonra yine geriye yaslandık. Ersun Yanal öne geçtiği ardından puan kaybettiği maçlardan ders almamış. Huylu huyundan vazgeçmiyor.

- Castillo-Rodallega'ya olan kindarlığı sürüyor. İlla ki araya Cali-Medellin kartellerini mi sokmak lazım. Ersun Yanal kiminle dans ettiğini bilmiyor.

Yorum

• fahiş hatalar derken ?? evet 2-2 den sonra geriye yaslandık ..o yüzden galibiyeti kaçıran taraf olduk.
                                Onazi bu maç oynamasaydı ve sahadan mağlup ayrılsaydık neden tercih edilmedi diye de eleştirilecekti..
                                Ve Hubocan kaç senedir stoper oynuyor ?
                                En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 03.10.2017, 10:10.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim