Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pas pas...

Yorum

• onaziyi çıkartıp suk değişikliği intahar oldu oyun tamamen doldur boşalt oldu
      https://www.saltanatmt2.com.tr/
      https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
      https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Bu takım iyi olucak. Sabredicez ve düzelicek. Ben inanıyorum. Bugün ligde oynadığımız en iyi maçı oynadık. Skoru değiştirebilecek pozisyonlar da bulduk ancak olmadı. Ben düzeleceğini düşünüyorum.

Yorum

• Dusmez de kume dusse ne olur ya. Eksilir mi benim sevgim. Olene kadar Trabzonspor. Dik dur dik oyna yeter.

Yorum

• Takım çok kötü. Ama futbol kimliksiz. Trabzonspor ne oynar bilen var mı? Ne oynuyor? Yarimsar pozisyon buluyoruz her maç neden? Oyun niye pozisyonu getirmiyor. Niye hurra ileri çıkıyoruz niye duruslarda hata var niye? Niye Ekici general?
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yukarda bi tane foto var ersun beronun merkez oyuncusu oldugunu biliyormus ama kanatta alternatifi olmadigindan onu kanatta degerlendiriyormus? Yav hocam benim sen oynat beroyu merkezde , merkezdekiler alan açamiyo alan? Orta sahada eğer güclü kalıp ki bero ortaya gecerse eminim bundan , takim ataga daha rahat kalkar. Yetenek olarak kisitli olsada yusufa gözlerini kapatıp kosabilecek alan acarain belki. Hadi ibanezin defansi tü kaka koy o zaman castillonun yerine? Yok orda da oynayamazsa bu adami kim aldirdi kim izledi bu adami abi kim? Tamam defansta alternatifin yok zeki durica ugur veya yumlu akbaş tamam ona valla ses etmiyom berbat ama yapcak bise yok . yav yap bu orta sahayi koy sola ibanezi koy ortaya beroyu okay bero mehmet oynasin adamlar alissin birbirine koy saga yusufu koy onune ndoye u bakalim nasil futbol oynuyo takim. Ha dicenki ne olcak herkesi 5 licek mi takim o zaman. Yok inanmiyorum 5 lemez yenecegi bile garanti degil. Ama en azindan korkmam ersun kafayi mi yedi nabiyo diye. Adama para yok alabileceklerimi bunlar bana da sormadilar aldilar bu salaklari is benim ustume kalmasin diye bakin ben yapiyorum anlayin dedigini bilelim. Cildircam valla cildircam önceden babam cildirirdi ben onu sakinlestirirdim simdi ben cildiriyorum o beni sakinlestiriyo evin dengesini bozdun hoca valla sıkıntı yaratiyosun. Kendine gel bi mac 3 ye sora 5 at bi mac 6 ye sonra 7 at valla problem degil. Ama boyle umutsuz oynatma valla deli olcaz artik.
              En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 01:48.

Yorum

• Sola beroyu alıp sağa yusuf u almak müthiş bir taktik deha.. Bayıldım hocalığınıza.. Akbaş müthiş bir süpürücü zaten sol kanatı iyi kullandı. Sorması ayıp idmanlar da ne yapıyorsunuz merak ediyorum.. Ciddi ciddi hocalığı unutmuşsunuz

Yorum

• Akbas israrindan dolayi sana yazıklar olsun hoca..

Baska söyleyecek bir sey yok.

Yorum

• Zoraki evlilik bu kadar oluyor. Ama kendi istemediği sürece yönetim onu gön-de-re-mez!

"Bana borcunuz varken Lucescu'yu mu getiriyorsunuz" dedi. El mahkum gidip bununla anlaştılar. Şimdi de "Hoca konusunda istikrar şart" diye altı doldurulamayan bir bahaneyle eriyiş seyrediliyor. Çünkü kovsak adamın tazminatı kapıda bekliyor.

Ah Trabzonspor, sen bu hallere düşecek takım mıydın?
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bas-git
                      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanal`a cok kizdim ama basin toplantisinda yaptigi aciklamalar var ve malesef biz bunlari duyamadik. Emin ellerdeyiz gibi görünüyor...Iyi olacagiz.

[ATTACH]11320[/ATTACH]

Bero da şunu anladım. Suk sağ olmaz şu an kaldiramayiz. Castillo-Yusuf aynı tip olmaz. Kalıyor sadece Castillo-Bero. Bide Zeki zaten aksiyor önüne Bero koyup yardim etmesini istiyor olabilir..

Bıraksın şikayetlenmeyi, bahaneleri. 11 hafta oldu..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zoraki evlilik bu kadar oluyor. Ama kendi istemediği sürece yönetim onu gön-de-re-mez! "Bana borcunuz varken Lucescu'yu mu getiriyorsunuz" dedi. El mahkum gidip bununla anlaştılar. Şimdi de "Hoca konusunda istikrar şart" diye altı doldurulamayan bir bahaneyle eriyiş seyrediliyor. Çünkü kovsak adamın tazminatı kapıda bekliyor. Ah Trabzonspor, sen bu hallere düşecek takım mıydın?
                          Anlamadıgım kontrat suresi neden uzun? 1 sene olabilirdi mesela

Yorum

• 11 haftada takım oyununda 1 gram bile ilerleme nasıl olmaz? Sadece bunu soruyorum. Bir önceki gelişinde de bir türlü takım oyununu ilerletememişti.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 11 maç 11 puan !!!
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sabır sabır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...