Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam takımdan gitti,hala adamın arkasından yok öyleydi,böyleydi.

Bırakın şu adamın yakasını artık.....

Sıkmaya başladı Şenol Güneş muhabbeti....

Seven sever,sevmeyen sevmez....

Sevmeyen de başarılarına paydaş aramayı bıraksın artık....

Başarısızlığına da kılıf bulunmasın....

Bu kadar ucuzluk olmaz....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi
      Daha düzgün bi üslupla ifade edebilrsin

''komedi gibi adamlar''ne demek
      Yahu Bahadır,sana lafım yok be kardeşim de yorumun abartı olmuş onu diyorum.Bakarsan bu sayfadaki mesajlarıma Ersun hocanın arkasındayım ben de.

Severim Ersun hocayı kim ne derse desin de şu Şenol hocanın da yakasını bir bırakın kardeşim.

Olmuş bitmiş işte.
      Adam bizi şampiyon yaptı gitti.

Yok onun sayesindeymiş,yok bunun sayesindeymiş....

Valla Ersun hocayı doğuran anneyi bile 2010-2011 şampiyonluığuna ortak yapacaksınız neredeyse.

Gerek var mı bunlara?

Neyse kırdıysam özür dilerim ama artık bu muhabbet kabak tadı vermeye başladı.

Eleştiren de, çok öven de görmeye tahammülüm yok artık....

Kusura bakma...
      Arafilboylu

Yorum

• Trabzonspor da başarılıdır. Açık ve net.

Yorum

• Hocanın hatalarını tabii ki söyleyip eleştirebilme hakkımız var zira herkesin sahaya baktığında gördüğü ortak problemler birde farklı algılamalar yaptıkları ince müdahele problemleri vardır. Örneğin Erkan sahada çok sırıtıyordu herkes çıkmasında hemfikir idi fakat hoca kendi transferi olduğundanmı başka birşey düşündüğündenmidir bilemem yanlış bir kararla Erkan'ı 90 dakika oyunda tutarak tribün-futbolcu-teknik heyet üçgenine adeta dinamit koydu.

Hocanın maçtan sonra süreci yönetiyorum açıklaması kesinlikle altında 'şampiyonluk' barındıran bir açıklamaydı anlayana...

Hocanın eleştirilebilmesi bir yana tutup her puan kaybından sonra hocanın karı kız ayağı var veya FB'den geldi şöyledir böyledir demek nasıl bir zekanın ürünüdür merak ediyorum... Ersun Yanal'a Aziz Yıldırım'ın basın lobisi gücüyle kurulan tezgaha yağ sürmek hangi zekaların harmanlayıp piyasaya çıkardığı düşüncedir merak ediyorum...

Ersun Yanal gitsin yerine gelen hocada eleştirilecek buna adım gibi eminim belli bir kesimi hiç birşey tatmin edemez. Tatmin olmadıkları gibi hocaya belaltı vurmaya çalışarak psikolojik ve vasıfsızlıktan dolayı dışa vuramadıkları duygularını tatmin etmeye çalışıyorlar...

Ersun Yanal'ın sonuna kadar arkasındayım senelerdir teknik direktör devir daimi yapan bir camianın hala akıllanamayışını görmek çok üzücü. Tüm bunlara rağmen istikrardan yana olacağımı bir kez daha deklare ediyorum.

Hocaya belaltı vuranların nasıl bir vaka olduklarını tahmin etmek zor değil. Herkes konuştuğu kelimelerin nereye gittiğini bilecek balta sapı olamamış adamlardan karı-kız yorumları okuduğumda cinsel eğilimlerini buralara kadar dökecek kadar düştüklerini düşünüyorum...

Saygılar.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu Bahadır,sana lafım yok be kardeşim de yorumun abartı olmuş onu diyorum.Bakarsan bu sayfadaki mesajlarıma Ersun hocanın arkasındayım ben de.

Severim Ersun hocayı kim ne derse desin de şu Şenol hocanın da yakasını bir bırakın kardeşim.

Olmuş bitmiş işte.
            Adam bizi şampiyon yaptı gitti.

Yok onun sayesindeymiş,yok bunun sayesindeymiş....

Valla Ersun hocayı doğuran anneyi bile 2010-2011 şampiyonluığuna ortak yapacaksınız neredeyse.

Gerek var mı bunlara?

Neyse kırdıysam özür dilerim ama artık bu muhabbet kabak tadı vermeye başladı.

Eleştiren de, çok öven de görmeye tahammülüm yok artık....

Kusura bakma...
            Estagfurullah sen de kusura bakma.. Herkes gergin

Bi önceki mesajımı da düzenliyorum.. sende alıntı yaptıgını düzeltebilirsin.

Yorum

• Eyvallah...
              Arafilboylu

Yorum

• Vahid hoca ve Broos dışında şimdiye kadar hiçbir hocanın istifasından yana olmadım. Her ne kadar futbolun f'sinin yanından geçmesek de bence seneye hoca devamm etmeli. Hem burada yazıldığı kadar transfer dehası olup olmadığını da görmüş oluruz. Ellinde sınırsız yabancı hakkı olacak. Devre arası yaptığı transferler bana umut vermesede bekleyip görmekten başka şansımız yok. Hiçbir aklı salim takım üç yılda 6 hoca ile çalışmaz.

Yorum

• Ulan duyanda sanki Real madrid bırakıp gitmiş der Ersun yanal.Bıraktığıda Umut, Selçuk,Serkan, Yumlu,Colman,Onur,Cale,Giray,Allanzinho,Burak.Şimdi olsa kimse yüzüne bakmaz bunlar çöp der biri,ikisi dışında..Şenol Güneş geneli dandik futbolculardan max verim alıp şampiyon olmuşstur.Birde şimdiki kadroya bak.

Şu lafı ikide bir Şenol Hocaya getirip, yerenlerden yeminle nefret ediyorum.Gitti adam kurtuldunuz işte.Ne yapıyorsanız yapın artık.Düşün adamın yakasından.Yapabiliyorsanız alın uçun, Şl alın finaller oynayın,uzaya çıkın sizi tutan yok.Takımdan soğuttunuz yeminle...
                  En son sason tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 19:42.

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Saydığın isimler 2008-2009 sezonundan beri beraber oynuyorlar.

Kaldı ki malum sezondan önce de çok rahat sampiyon olabilirdik lakin forvet sorunu vardı

Gökhan ve Umut saç baş yoldurdu, yönetim çingene pazarlığı yapmayıp Yusuf Şimşek'i alsaydı şampiyonduk.

Ersun hocanın payı yoksa şampiyonlukta 2011-2012 sezonunda niye süründük

Şampiyon yapsaydı Şenol Hoca yapamazdı çünkü futbol kaliteli oyuncularla oynanır

Sen ister kabul et ister etme Ersun Hoca transfer dehasıdır, aldığı adamlar kurduğu kadro 2010-2011 şampiyonluğunda büyük rol oynamıştır

Ben senin gibi yüzde veremiyorum ama payı en az Şenol Hoca kadar vardır

Yazmayım dedim ama neyse Şenol Hocanın aldığı adamlar nerde ne iş yapıyor?
                    Beraber oynuyorlardı, fakat o kadroyu bir tam sezon bile oynatmadı Ersun hoca ve kadro 2010'da Şenol hoca ile form tutmaya başladı hatta aynı kadro Şenol hoca gelmeden 2009-2010 sezonunun ilk yarısında 27 puan toplamış ve senin övdüğün o kadro ile şuan kalitesiz olarak gösterilen 2014-2015 kadrosu arasında sadece 1 puan fark oynuyor 17. haftalar itibariyle. Ne tesadüf.

Kadro yeterince kaliteli değilmiş demek ki!

Ama Şenol hoca geldi, farkını belli etti ve futbolumuzda hem ilerleme oldu hem de Türkiye kupasını kazandık hemde iyi bir oyunla.

Ve 2010-2011'e fırtına mührünü vurduk.

Şimdi şampiyon kadronun kilit isimlerine bakalım:

-Onur Kıvrak: Ersun hoca aldırmış lakin Şenol hoca düzenli oynatmaya başlamıştır.

-Selçuk Inan: Ersun hoca aldırmış lakin Sadri Şener'in de bir röportajında belirttiği gibi Selçuk ilk iki sene doğru dürüst top oynamamıştır. Şenol hocanın elinde ise form tutmuş ve bu formunu istikrarlı şekilde sürdürerek sezonun en kilit oyuncularından biri olmuştur.

-Burak Yılmaz: Fazla Söze gerek yok. Şenol hoca almış ve adam etmiştir.

-Jaja: Şenol hoca aldırmış ve özellikle sezonun ilk yarısına damga vurmuştur.

-Colman: Ersun hoca aldırmış ve evet kaliteli topçudur. Her sezon etkili olmuştur ta ki Benfica'nın teklifinin geri çevrilmesine kadar.

-Egemen Korkmaz: Ersun hoca aldırmış ve onun döneminde de iyi oynamıştır.

Geri kalan oyuncular kilit adamların yanında parlamış ve Şenol hoca sayesinde formlarının zirvesini yaşamışlardır. Zira baktığımız zaman hiç birinin ismi daha da anılmadı o sezondan sonra.

2011-12 garip bir örnek olmuş, zira kadro dağılmış ve Sadri Şener ile kısmen Şenol Güneş'in transferde saçmalamalarıyla kötü bir sezon geçirilmiştir, lakin o kadro şuan ki kadrodan çok daha güzel oynuyordu oysa arada 2-3 seviye kalite farkı vardı bence. (şuanki kadro daha iyi)

Ve yine o kadro ile ilk kez katıldığımız Şampiyonlar Liginde son maçın son dakikalarında gruptan çıkmayı kaçırdık. Aynı kadroyu Ersun hocaya versek o gruptan 5 puan alır mıydı şüpheliyim. Ve bu diğer tüm yerli teknik direktörler için geçerlidir.

Transfer dehasını şu ana kadar iyi gördük: Erkan Zengin, (Tolgay Arslan), Uğur Demirok, Aytaç Kara (2 milyon + Emre Güral), Tosic ve dur bakalım daha ne saçma isimler duyacağız.

Şenol hoca transferde başarılı olamasa da elindeki kadrodan verim alabilecek en iyi teknik direktörlerden biridir, lakin Ersun hocanın bu marifetlerini göremedik daha.

Ayrıca 2008-2009'da 2. devre yaşanan düşüş hala aklımda. 10 maçta alınan sadece 3 galibiyet Ersun hocanın meziyetlerinden biri mesela. Bu rezil serinin üzerine istifa etmişti zaten.
                    En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 19:47.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beraber oynuyorlardı, fakat o kadroyu bir tam sezon bile oynatmadı Ersun hoca ve kadro 2010'da Şenol hoca ile form tutmaya başladı hatta aynı kadro Şenol hoca gelmeden 2009-2010 sezonunun ilk yarısında 27 puan toplamış ve senin övdüğün o kadro ile şuan kalitesiz olarak gösterilen 2014-2015 kadrosu arasında sadece 1 puan fark oynuyor 17. haftalar itibariyle. Ne tesadüf.

Kadro yeterince kaliteli değilmiş demek ki!

Ama Şenol hoca geldi, farkını belli etti ve futbolumuzda hem ilerleme oldu hem de Türkiye kupasını kazandık hemde iyi bir oyunla.

Ve 2010-2011'e fırtına mührünü vurduk.

Şimdi şampiyon kadronun kilit isimlerine bakalım:

-Onur Kıvrak: Ersun hoca aldırmış lakin Şenol hoca düzenli oynatmaya başlamıştır.

-Selçuk Inan: Ersun hoca aldırmış lakin Sadri Şener'in de bir röportajında belirttiği gibi Selçuk ilk iki sene doğru dürüst top oynamamıştır. Şenol hocanın elinde ise form tutmuş ve bu formunu istikrarlı şekilde sürdürerek sezonun en kilit oyuncularından biri olmuştur.

-Burak Yılmaz: Fazla Söze gerek yok. Şenol hoca almış ve adam etmiştir.

-Jaja: Şenol hoca aldırmış ve özellikle sezonun ilk yarısına damga vurmuştur.

-Colman: Ersun hoca aldırmış ve evet kaliteli topçudur. Her sezon etkili olmuştur ta ki Benfica'nın teklifinin geri çevrilmesine kadar.

-Egemen Korkmaz: Ersun hoca aldırmış ve onun döneminde de iyi oynamıştır.

Geri kalan oyuncular kilit adamların yanında parlamış ve Şenol hoca sayesinde formlarının zirvesini yaşamışlardır. Zira baktığımız zaman hiç birinin ismi daha da anılmadı o sezondan sonra.

2011-12 garip bir örnek olmuş, zira kadro dağılmış ve Sadri Şener ile kısmen Şenol Güneş'in transferde saçmalamalarıyla kötü bir sezon geçirilmiştir, lakin o kadro şuan ki kadrodan çok daha güzel oynuyordu oysa arada 2-3 seviye kalite farkı vardı bence. (şuanki kadro daha iyi)

Ve yine o kadro ile ilk kez katıldığımız Şampiyonlar Liginde son maçın son dakikalarında gruptan çıkmayı kaçırdık. Aynı kadroyu Ersun hocaya versek o gruptan 5 puan alır mıydı şüpheliyim. Ve bu diğer tüm yerli teknik direktörler için geçerlidir.

Transfer dehasını şu ana kadar iyi gördük: Erkan Zengin, (Tolgay Arslan), Uğur Demirok, Aytaç Kara (2 milyon + Emre Güral), Tosic ve dur bakalım daha ne saçma isimler duyacağız.

Şenol hoca transferde başarılı olamasa da elindeki kadrodan verim alabilecek en iyi teknik direktörlerden biridir, lakin Ersun hocanın bu marifetlerini göremedik daha.

Ayrıca 2008-2009'da 2. devre yaşanan düşüş hala aklımda. 10 maçta alınan sadece 3 galibiyet Ersun hocanın meziyetlerinden biri mesela. Bu rezil serinin üzerine istifa etmişti zaten.
                      Bu listeye göre Tolga asıl kaleci olduğuna göre 2 libero, 1 bek, 1 kaleci yedeği şampiyon olmaya yetiyor demek ki.İyi çıkarmışsın , boş boş yazanlara güzel cevap olmuş hocam.
                      En son sason tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 19:59.

Yorum

İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu listeye göre Tolga asıl kaleci olduğuna göre 2 libero, 1 bek, 1 kaleci yedeği şampiyon olmaya yetiyor demek ki.İyi çıkarmışsın , boş boş yazanlara güzel cevap olmuş hocam.

1 gole yakın 10 numara (Jaja) 1 de forvet'i unutmuşsun hocam

Zaten öyle değil mi, Serkan ve Cale gibi 2 vasat bek ile şampiyonluğu elde ettik hem de rekor puan ile. Tabi bunda Şenol hocanın futbol dehası olmasının büyük etkisi var kendi forumumuzda kabul görmese dahi.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1 gole yakın 10 numara (Jaja) 1 de forvet'i unutmuşsun hocam

Zaten öyle değil mi, Serkan ve Cale gibi 2 vasat bek ile şampiyonluğu elde ettik hem de rekor puan ile. Tabi bunda Şenol hocanın futbol dehası olmasının büyük etkisi var kendi forumumuzda kabul görmese dahi.
                          Yok hocam Ersun Hocanın aldıklarını kast ettim.Sonuçta ersun Hocanın başarısı ya. Adam 2 libero, 1 bek aldırıp şampiyon yaptırmış Şenol Hocayı.Jaja ve Burak(üstüne dünya para alınıp) Şenol Hoca tarafından alınmış.
                          En son sason tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 20:18.

Yorum

İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok hocam Ersun Hocanın aldıklarını kast ettim.Sonuçta ersun Hocanın başarısı ya. Adam 2 libero, 1 bek aldırıp şampiyon yaptırmış Şenol Hocayı

Ha anladım hocam pardon

Kesinlikle katılıyorum.

Yorum

• Asıl sorun aslında şu. Şenol Güneş in başarılı olduğu dönemlerde başarının büyük bir kısmını Şenol Güneş e yukleyenler, başarısız olduğu ve transferde fiyasko lar yaşadığımız dönemlerde ise başarısızlığın faturasını hep başkalarına kesmislerdir. 2010-2011 sezonunda Şenol Güneş in teknik direktörlük performansı mükemmel iken ve o sezonun şampiyonluğu Şenol Güneş e mal edilirken, Elazığspor a 3-0 yenilen enkaz takımın bütün sorumlulugu teknik direktör Seni Güneş olmasına rağmen Sadri Şener e yıkıldı. Başarıyı sürekli Şenol Güneş e , başarısızlıkları ise başkalarına yukleyemeye calismak Şenol Güneş i de aslında olduğundan daha büyük ve yüce gösterip onu da baskı altına almak oluyor. Ben de bunu söyleyince adam benden nefret ediyor. Ne yapayım yani, iyiyken oveyim, kötüyken başkalarını mi suclayayim? Sonra da milyonlar harcayıp şampiyon olamiyoruz diye aglayayim. Kendinize gelin renktaslarim. Ersun Yanal bu takımın son şansıdır. Belki kendisi göremez ama kendisine bir transfer sezonu sabIr edersek istenen Trabzonspor u izleyeceğiz. ama her yenilgi den sonra sürekli aynı isimler üzerinde konuşmaya devam edersek ne takımdan bir halt olur, ne de şampiyonluk falan görebilirsin.

Yorum

• Evet aynen nefret ediyorum.Öyleki böyle saçma zihniyetleri okudukça evde ne varsa alıp karşımdakine atma hissiyatı doğuyor.Bak ilkokul öğrencisine anlatır gibi anlatayım sana.

Bir kere kadro yukarıda.Bu kadroyla 82 puan toplamak çok çok büyük başarı olmadığını söylüyorsan sen zaten boşuna futbol izliyorsun.Bir sürü başka sporlar var onlara takıl derim.O zaman bu kadrodan çok çok iyi şuan ki kadronun uçması lazım Şenol Güneşin başarısı değilse veya herkes yapabiliyorsa.Senin o art niyetli güzel zihniyetin takıma sadece 2 libero, 1 bek artı bırakan Ersuna mal ediyorsa başarısını zaten ne konuşacağım.10 yaşındaki oğluma anlatırım bir takımın kaç kişi olduğunu , kaç yedekten oluştuğunu ki zaten biliyor.Şenol zamanı max performansa ulaşan adamların en fazla aynı performansta kaldığını, büyük çoğunluğunun düşüş yaşadığını görmeyen perdeli gözlerin Ersun son çare gözünün yağını yiyim diye sarılması tabiki normal.Ha bunları yapan adamda başarının büyük kısmını hala Ersun demeye utanmıyorsan senin yerine ben utanırım ki utanıyorum,bu yüzden nefret ediyorum.Utancımdan..

Sonrasınıda yazayım senin için güzel kardeşim.Sonraki sezon takımımız dağıldı belki duymuşsundur.Üstüne bütün medya ve takımlar top, tüfek üzerimize geldi,Dünyanın en sıkışık fikstürüne mahkum edildik, şampiyonlar liginde de oynamamız ve başarılı olmamız üzerine.Oradaki transferleri Şenol Hocanın üstüne atacaksan onuda hatırlatayım dağılan takıma , son gün transferler yapıldı, çünkü son gün haberimiz oldu şampiyonlar ligine katılacağımız.Kat kat paralar harcayan takımlara göre mükemmel bir şampiyonlar ligi oynadık dağılmış takımla.Buna rağmen 3, bile olduk ligde ki çok büyük başarı olarak görüyorum onuda.O sezon bize yapılanları Hitler Yahudilere yapmadı.

Ama senin gibi zihniyetler sayesinde bütün olumsuz etkenler göz ardı edilip, zaten Şenol hoca yaramaz diye dünyanın en sığ ve en manasız çıkışlarını yaptıkça, üstüne elimizde Burağı bile kaybedip hiç doğru düzgün transfer yapılmayınca, zaten şike süreci yorgun bize göre efsane, size göre çöp Şenol Güneşimiz bitti,yoruldu,yıprandı.Fişi çekildi.Çünkü taraftarın çoğu senin gibilerden oluşuyor.O kadar başarılı olan Td yi yollayıp, şimdi Ersun son şans ne olursa olsun 3 sezon kalmalı dimi hahahhaha.Niye Şenolun şampiyon kadrosuna 3 kişi aldırmıştı .Süper adam bulucu, süper TD.Yarılacam gülmekten. ( Ha kötü Td demem , ama Şenol Hocanın ceketi bile olamaz ,o ayrı)

Şimdi de sizin o güzel zihniyetinizi izliyoruz o günden beri.şahsen ben adıma büyük zevk alıyorum.Utancınızdan artık Şenol Hocanın adı bile zikredilmiyor da bakma yiğitliğe bir şey sürdürmüyorsunuz.Burada 100 kişiden 1 i acaba seneye ilk 2 ye gireceğimizi düşünüyor mu , gerçekten?Sadece temenni ediyorsunuz o kadar.Ne deneyebileceğiniz Td kaldı, ne harcayabileceğiniz para.Alın size müstahak.Gerçekler mi al sana gerçekler.

Şenol Hoca bilmiyormuydu bana Cardoza yı alın demeyi sanıyorsun yada Varisi yada Erkanı.Adam ne diyor şuan Bursa 'da?Daha eldekilerin parasını ödeyemiyorken ne transferi diyor.Çünkü klübü toptan düşenen insan gerçekçi olur, hele konu Trabzonspor ise yüz kere düşünür Şenol Güneş.Sonra el oğlu gelir beş milyona-10 milyona adamlar geçirir.Umurundamı TS.Sonra burası zor şehir diye bir güzelde batırır seni kaçar..Asıl enkazı o zaman görürsün.

Kendi özevlatlarına sahip çıkmayan, her konuda yeren, onu şampiyon yapan efsane Td sinin başarısında bile hala ama ama bu aslında birilenin başarısı diye palavralar sıkan, olduğundan büyükmüş gibi davranan, taraftar değil el fireni olan, bir şehir takımı hak ettiğini yaşar, yaşıyor ve yaşayacak.Transferde bu Trabzon topçusu değil, bu çöp, bu özevlat, biz Trabzonuz, gidelim 10 milyona adam alalım,5 milyona bunu alalım diye diye güzel günler bizi bekliyor.Şurda Yumluyu savunduğumu herkes bilir.Sanki babamın oğlu, niye savunuyorum Yumlu'yu?Ulan bir kere bedava nerdeyse.Yerine dünya para harcadık kaç tane stoper geldi.Kaç para girdi klübe.Hala Bosi oynuyor stoperde.Biride çıkıp bu ne saçma transfer politikası demiyor.Klübü öpe öpe bitirdiniz hep beraber.Sen alt yapından çıkan adamları böyle kolay harcarsan daha çıkar mı alt yapı.Oynatırsın baktın her yer tamam bir o aksıyor değiştir amenna.Her sene 3 er milyon mu haracayacaksın stopere.Zeka özürlü klüp.Ama taraftar çanak tutarsa tabiki o gider, bu gigelir arada milyonlar gider.Şenol Hoca olsa aldırırmıydı stoper?Max verim alır, takır takır oynardı,milyonlarda cebimizde kalırdı ama biz büyüğüz para harcamamız lazım.

Şenol'a da yaptığınız yapacağınızı, umarım bir daha adımını bile atmaz.Çünkü gitmesine neden ona sahip çıkmayan taraftardır.Onu zerre hak etmiyorsunuz.Sizin hak ettiğiniz şuan yaşadığımız.Arada bizde kaynadık ama yapacak bir şey yok.

Seneye şampiyon Trab.... ahahahhahaha müstahak size, müstahak, beter olun...
                                En son sason tarafından düzenlendi; 06.05.2015, 09:56.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim