Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• preud homme diyolar. gelirse yaptığı hamleler çok iyi bir hoca. 2015deki brugge bjk maçında gitti denen maçı çevirmesi efsaneler arasındaymış.

Yorum

• Ligin daha 6.haftasında 8 puan geriye düştün Hocam.....

Üstelik iyi bir şeyler yapmış gibide kendine ve takıma 2 gün izin verdin....

Böyle devam edersen seni oraya getiren yönetim ile birlikte istifanı bekliyoruz Hocam hiç kusura bakma.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ersun Yanal bu takımın başına 3 kere geldi. 3 kere tartışmasız şekilde başarısız oldu.

Başka söyleyecek bir şeyim yok.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Yabancı hoca gelirse yerli oyuncular en ufak memnuniyetsizlikte adamı harcarlar gibi geliyor. Bilmiyorum yapı olarak da uygun oyuncular var kadroda. Her şeye rağmen Fatih Terim en makul hoca içlerinde.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• bu adam gitmedikçe soğuyacağız takımdan.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yabancı hoca gelirse yerli oyuncular en ufak memnuniyetsizlikte adamı harcarlar gibi geliyor. Bilmiyorum yapı olarak da uygun oyuncular var kadroda. Her şeye rağmen Fatih Terim en makul hoca içlerinde.
              Etma, o zaman çare Yılmaz Vural(!)
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu "Formsuz" lafına da ayar oluyorum. Nasıl bir şey bu formsuzluk?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu "Formsuz" lafına da ayar oluyorum. Nasıl bir şey bu formsuzluk?
                  Geçen bir proje çizdim ama cidden rezalet bir şeydi patron bana '' onur çok formsuzsun bu aralar demedi '' Bu nelan git doğru düzgün yap şunu dedi. Şansımıza biz ersunun patronları gibi patron bulamadık.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yabancı hoca gelirse yerli oyuncular en ufak memnuniyetsizlikte adamı harcarlar gibi geliyor. Bilmiyorum yapı olarak da uygun oyuncular var kadroda. Her şeye rağmen Fatih Terim en makul hoca içlerinde.
                    başta memnun olması gereken oyuncu en çok maaş alan Türk kaleci olan galiba

Yorum

• Şu takımın başına kimi getirirsen getir başarılı olur
                      hatta Ersun yanalı bile getirsen bu saat den sonra başarılı olur.
                      yeter ki kafa olarak takımda olsun.
                      kan beynine gitsin başka yerlere değil.............
                      HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• 27.12.2016, 16:00
                        #1655gelmesine karşıydım gitmesine de.

biz yandık başkası yanmasın futbola tövbe edene kadar devam etmeli ben bu işi bilmiyorum ancak kondisyoner olur benden demeli

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Gittin bir de 2 gün izin verdin öyle mi ?
                          Aferin! Helal olsun!
                          Hamiş

Yorum

• 2 günlük memleket ziyaretimin içine ettin, teşekkür eder başarısızlıklarının devamını diler ve de bir an önce defolup gitmeni temenni ederim.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Antalyaspor senin için en ideal yer hocam, bak yeni de evlendin git ultra herşey dahil takıl işte orda

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gittin bir de 2 gün izin verdin öyle mi ?
                                Aferin! Helal olsun!
                                Mecbur verecek...

Kendisi düğünde, futbolcu idmanda... İsyan çıkar!

Zaten futbolcu kadrosu saygısını yitirdi diye düşünüyorum Ersun Yanal'a.

Adaletsiz forma dağıtımı ve hatalı kadro seçimlerinde, taraftardan dahi önce yedek kulübesi konuşmaya ve kaynamaya başlar. O zaman da bütün takım karışır. Futbolun temel dinamiklerinde var bu. İnsanla yapılan işi insan faktöründen soyutlamak imkansız bir şey...

Bu sebepten Ersun Yanal'a saygı kalmadı takım içerisinde.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim