preud homme diyolar. gelirse yaptığı hamleler çok iyi bir hoca. 2015deki brugge bjk maçında gitti denen maçı çevirmesi efsaneler arasındaymış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ligin daha 6.haftasında 8 puan geriye düştün Hocam.....
Üstelik iyi bir şeyler yapmış gibide kendine ve takıma 2 gün izin verdin....
Böyle devam edersen seni oraya getiren yönetim ile birlikte istifanı bekliyoruz Hocam hiç kusura bakma.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ersun Yanal bu takımın başına 3 kere geldi. 3 kere tartışmasız şekilde başarısız oldu.
Başka söyleyecek bir şeyim yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Etma, o zaman çare Yılmaz Vural(!)İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı hoca gelirse yerli oyuncular en ufak memnuniyetsizlikte adamı harcarlar gibi geliyor. Bilmiyorum yapı olarak da uygun oyuncular var kadroda. Her şeye rağmen Fatih Terim en makul hoca içlerinde.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Bu "Formsuz" lafına da ayar oluyorum. Nasıl bir şey bu formsuzluk?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Geçen bir proje çizdim ama cidden rezalet bir şeydi patron bana '' onur çok formsuzsun bu aralar demedi '' Bu nelan git doğru düzgün yap şunu dedi. Şansımıza biz ersunun patronları gibi patron bulamadık.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu "Formsuz" lafına da ayar oluyorum. Nasıl bir şey bu formsuzluk?
Yorum
-
başta memnun olması gereken oyuncu en çok maaş alan Türk kaleci olan galibaİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı hoca gelirse yerli oyuncular en ufak memnuniyetsizlikte adamı harcarlar gibi geliyor. Bilmiyorum yapı olarak da uygun oyuncular var kadroda. Her şeye rağmen Fatih Terim en makul hoca içlerinde.
Yorum
-
Mecbur verecek...İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGittin bir de 2 gün izin verdin öyle mi ?
Aferin! Helal olsun!
Kendisi düğünde, futbolcu idmanda... İsyan çıkar!
Zaten futbolcu kadrosu saygısını yitirdi diye düşünüyorum Ersun Yanal'a.
Adaletsiz forma dağıtımı ve hatalı kadro seçimlerinde, taraftardan dahi önce yedek kulübesi konuşmaya ve kaynamaya başlar. O zaman da bütün takım karışır. Futbolun temel dinamiklerinde var bu. İnsanla yapılan işi insan faktöründen soyutlamak imkansız bir şey...
Bu sebepten Ersun Yanal'a saygı kalmadı takım içerisinde.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum