Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam,
    herseyi gectim. Yahu Takim'da arzu yok, istek yok. Caba yok. Hani gecen yildan farkli olacakti ?

Ruh istiyoruz ya, gerekirse 5:0 kayip edelim, Adamlar umrunda degil !!!

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Son maç kadrosu rezaletti

Savunulacak hiçbir yanı yoktu

Umarım ders almıştır

Yorum

• Hoca haftanın ilk idmanına neden çıkmıyorsun? Neden takımı çalıştırmıyorsun? Neden takıma birşeyler katmak için çabalamıyorsun?
        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Ersun Hoca da bu işi bilmiyor. 2012'de Trabzonspor'da menajerken görevi bırakıp 8 maçlığına Mersin'e gidişini saymazsak, 2009'dan beri Süper Lig'de görev verilmeyen Giray Bulak'a şans verilmeli...

A free Flash and Unity hosting site for your creations. Easily upload your swf and unity3d files and share them with friends.
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun Hoca da bu işi bilmiyor. 2012'de Trabzonspor'da menajerken görevi bırakıp 8 maçlığına Mersin'e gidişini saymazsak, 2009'dan beri Süper Lig'de görev verilmeyen Giray Bulak'a şans verilmeli...

http://www.fastswf.com/gfvErNc
            Trabzonsporda görev yapamayacak olmasının işte nedenleri:
            1-Televizyonda yaptığı seviyesiz yorumlar
            2-Trabzonspor ağırlığını taşıyacak bir duruşu olmaması
            3-Bilgi birikimi kendince var,ama iş eyleme geçirecek kapasitesinin yetersiz olması
            Not:Beni en çok üzen davranışı,program yaptığı kişileri sürekli alakasız zamanlarda övmesiyle kendini küçük düşürmesi.
            Ee daha ne olsun!
            Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• hoca burda 50 defa yazdım kadroyu.eldeki kadrodan bu 11 çıkar hocam

onur

zeki--akbaş--durica--ibanez

ekici--onazi--a.ömür--castillo

--------yusuferd.--bero------

4-4-2

daha önce okay ı yada akakpoyu düşünüyordum ama a.ömür e artık forma verilmeli.net

oyunu durica kurmalı.ayakları gayet iyi. bero ve yusuf gezen çift forvet olmalı

ekici koke rolünde iç kanat gibi oynamalı.

ibanez castillo kanadından akınlar düzenlenebilir.
              TEKKEBALL

Yorum

• Hoca kötü kadro kuruyor.6 puan gereksiz gitti.

Yorum

• hocam böyle gidersen ersun ne zaman kovulacak anketinin açılması işten bile olmaz.

50 defa yazdım burda.yusuftan sağ açık olmaz.güraydan solbek olmaz.ekiciyi kanatlara kaydır diye.ve demirok.büyük takım stoperi olmaz.eldekilerden en iyisi akbaş dedim.taa başından beri.

ya bişeyi anlamıyorum.a.ömür bir hazırlık maçında harika oynadı.harika arapaslar top kontrolü vs .herşey var.o hazırlık maçından sonra ne oldu da forma yüzü vermedin?messi kaç yaşında formayı aldı hoca.keza yusuf yazıcı.yetenekli ve teknik.şans versene bu gençlere hoca.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Ersun hoca nın kariyeri başarıları bilgisini tartışacak hele hele ona teknik taktik hocalık konusunda akıl verecek durumda hiç değilim.Ersun Yanal sistemin oturması ve takımın bütünlüğünün sağlanmasının zaman alacağını en baştan söylemişti.Bunun saha sonuçlarına yansıyabileceğini beklenen sonuçlarla karşılaşamayabileceğimizi başta söyledi ama bir şeyi daha söyledi; ''durum ve skorlar ne olursa olsun sahada mücadele eden ruh ve hırs sahibi bir Trabzonspor olacak'' dedi.Şu an bu yok ve sorun da bu zaten.

Ersun Yanal için en büyük handikap bu.Taraftar skora lig sıralamasına tahammül eder sabreder ama buna nasıl tahammül edecek? sahada ruhsuz ve hırsını kaybetmiş bir takım varken taraftardan sabır istemek ayıp olmuyor mu?Sen daha mücadele etmiyorsun emek harcamıyorsun ee doğal olarak gelen berbat saha sonuçlarına çıkıp ta ''skor taraftarı olmayın,ya sabır '' demek insanlarla alay etmek değil mi?sen mücadele et uğraş didin ama yenil seri yenilgiler al böyle sana bir şey diyen yok ki?diyen olursa ''konuşması kolay gel sen yap'' dersin.Ama sahada ruh savaş amaç yoksa eleştirilere de eyvallah diyeceksin.bu çok basit bir şey bunun bahanesi nasıl olabilir?
                    En son TS FAN tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 12:24.
                    ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• bu kadar da enseyi karartmaya gerek yok sevgili ts fan....
                      ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu kadar da enseyi karartmaya gerek yok sevgili ts fan....
                        Valla renktaş kararmadık yerim kalmadı...

son yıllarda Trabzonspor topçularının sahadaki bu halinin yorumu olarak sürekli bir ''yorgunluk'' tan bahsediliyor.
                        Bunu bir türlü çözemedim ben sahada sürünüyor adamlar mecalleri yok gibi sanki akşama dek taş taşımışlar..

bize gelmeden önce canlı olan adam bize gelince adım atmaya hali yok gibi geziyor ,bizde sürünen adam başka takıma gitti mi tazı gibi ben bunu çözemedim arkadaş..

Hayır havadan sudan desem Trabzon a da geldim ben havası suyu yemekleri süper ..üstüme enerji renk hava geliyor anlamıyorum ki

ne yapıyorsunuz bu adamlara ekmek vermiyormusunuz her gün akşama kadar çay mı toplattırıyorsunuz yoksa ha?
                        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Hepsi iyi hoş destek mi verelim sonuna kadar eyvallah. Benim kızdıgım nokta şu , her yorumunda yeni takımız o yüzden böyle maskesini takıyor hoca. Yahu futbol bu en nihayetinde ne kadar bahanesi olabilir. Sanırsın süper ligde ki 17 takımın hepsi 3-5 yıldır kemik kadro bir sen yeni takım kurdun geç bu işleri. Andre Castro kasımpaşa maçında sağ arka direğe atılan pası bomboş kaleye yarım metreden auta atmasaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyorduk.

Yorum

• Giray diyen arkadaş sanırım ironi yapıyor. Yoksa Giray Bulak gibi adamların Trabzonspor'da yeri yok. Niteliksiz insanlardan kurtuluyor bu takım. Zamanında Şenol hocayı kovduk adamın yaptığı takım ortada. Ersun hocayı gönderdik şampiyon oldu geldi. Biz 3 ayda bir hoca gönderiyoruz. Ersun yanal bu takımın hocası. Nokta.

Yorum

• Bu kadar transferden sonra bu kadroyu kotaramiyorsan, bu isi birak derim.

Son kac sezondur goruyoruz, bu isin yuksek kadro kalitesinlen pek bir alakasi yok. Onemli olan iyi bir sistem oturtabilmek. Son sezondur Akhisar, Osmanli, IBB, Konya, Kasimpasa, Bursa, vb. bizden cok daha ucuz ve kalite acisindan pek fazla fark olmamasina ragmen cok daha basarili bir performans sergilediler.

Tesaduf degil ki bu takimlardan aldigimiz topcular, bize gelince yoklari oynuyorlar.

Elinde ki malzemeyi kullanmayi bileceksin. Kac hafta gecmis, SL elemelerinde oynayan hazir Ibanez takima monte edilmemis. Dogru duzgun bir sistem yok. Dogru duzgun top yop. Kasimpasa'yi bariz bireysel hatalardan dolayi yendik. Acilis macinda Bursa'ya 3-0 kaybettigimizi de unutmayalim.

Castillo, Onazi, Durica, Ibanez ve digerleri basarili futbol icin yeterli iskelet. Kimsenin bahanesi yok.

Ek olarak; inat edip Cavanda'yi gondermen sacmalik. Ucuza oynayan adam. Sisirme haberlerin aksine pek problemli bir tip oldugunu dusunmuyorum. Onazi'nin arkadasi. Yerine adam almiyorsun. Simdi Zeki, Yumlu, Ugur, Yusuf'u orda deneyip durursun artik. Maglubiyetler artinca kimse eksiklerimiz var falan demeye kalkmasin.

Ortada futbol namina birsey yokken 3-6-1 falan denemenin de bir anlami yok. Maalesef burasi Bundesliga ya da Dortmund degil. Once 4-4-2 ya da 4-3-3 yerlerstir de sonra Guardiola'nin ogretimlerinden faydalanmaya calisiriz.
                              En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 22:28.

Yorum

• Şenol hocaya hocalığı öğrettik burada, reşit hoca öğrendi bizden bişeyler, diğerleri öğrendi, sıra Ersun hocada. El birliğiyle seni de hoca yapcaz Ersun, direnme boşyere

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim