Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arda Öztürk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1. ligde herhangi bir oyuncu olsa 1 milyon sıkar alırdık. Elde olunca değeri bilinmiyor.
    ( ゚д゚)

Yorum

bonservis ödeyip almaya çalışıp alamadığımız ademin kaptanıdır kendisi. yanlış anlaşılmasın adem alınmasın demiyorum. ama elimizdekilerinde değeri bilinsin.

Yorum

Git aslanım git, senin hak ettiğin yerde hısım akraba oynuyor.

Sorsan fanatikleri disiplinsiz, terbiye falan der. Eyyamcının, adamcının teki hoca. Yazıklar olsun.
        ( ゚д゚)

Yorum

bu çocuğu hiçbir yere göndermeyin. yeni stoperin ne vereceği belli değil. bir de sağ stoper aramayalım.

Yorum

Herhangi bir süper lig takımına kiralansın banko oynayacağına inanıyorum.
            Yolun bahtın açık olsun. Kaç kurtar kendini "şimdilik"
            ***GeNÇ***

Yorum

Tekke nin Arda yı niye TS formasindan uzaklastirmaya calistigi şimdi anlaşıldı.

Genç millilerin kaptanı olan, Avrupa dan scoutlarin dikkatini çeken oyuncu takım stoper diye kıvranırken kulubeye bile monte edilmedi.

Bu olay tepki çekerken amatör takımmış gibi ismini ilk kez duyuran oyuncuyu sırf yeğenin diye sahaya sürersen işte bu tepkiler oluşur.

Durduk yere malzeme verdi, şu an sosyal medya bunu konusuyor. İnanılmaz bir amatörlük ve cehalet, adına ne derseniz artik.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Şu saçmalıktan sonra bu çocuk ne kafa olarak ne ruhen bu kulüpte bu "HISIMCI" şahıs oldugu sürece bir şey veremez. Git kardeşim oynayacağın inandığın bir yere doğru yola çık.

Yorum

Sikan yaptigini bu genc oyuncuya kendi yegenine yer aciyor yazik. Taha da nasil hata yaptiksa bunda da ayni hatasini yapiuoruz
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Ben fatih tekke ile bağlarının kopmasında geçen maç oyuna giren oyuncunun alakası var mı diye sormadan edemiyorum açıkçası. Arda'yı ekarte etmeden direkt berata şans verse daha çok tepki çekerdi çünkü

Yorum

Oglum kac kurtar kendini bu ft sana sans vermez Sıkan harcadinsiradak8 sensin
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X
                      WhatsApp Resmi İletişim