Bu U19 a geri gonderilmisti sanirim. Salih malkocoglu ve Taha emre ince as kadroda duruyorlar ama sakatlar. Bu macta ortasaha stoper mevkinde bu kadar eksik oyuncu varken tekrar as takima cagrilabilirdi. Stoperler Batagov, Savic, Serdar saatci, Taha emre ince sakat. Ortasaha Salih malkocoglu sakat. Bouchouari cezali. Alanya macinda ikinci yari Baniyya nin yanina Ardayi koyup Okayi ortasahaya cekerek oyunu ve maci tutabilirdik belki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arda Öztürk
Daraltma
X
-
nasil bi dedikoduİlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çocukla alakalı bir dedikodu dönüyor ama nedir çözemedim. Galiba siyasi veya büyük bi suçu var kesik yedi.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Dedikodu şuymuş: Fatih Tekke'ye rest çekip "oynatmayacaksan fb ye gs ye giderim zaten istiyorlar beni" demiş.
Hoca da bunu kovmuş. Teyide muhtaç bir söylenti ama gerçek midir yakında çıkar kokusu.
İbfk maçında da Yakuphan ve Onuralp Çakıroğlu götürülüp bu götürülmediyse var bi sorun bi yerlerde.
Gençtir, cahildir hata yapar. Ama yönetimin teknik ekibin bunu ayarda tutup faydalanma yoluna gitmesi gerekir.
Elbette şımarıklıkta ısrar eden sonunda hakettiğini bulur. Bunun birçok örneği yakın geçmişte var.
Umarım bu çocukta bu yaşanmaz.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:
Yorum
-
Nazım - Nizam - İntizam - Disiplinİlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedikodu şuymuş: Fatih Tekke'ye rest çekip "oynatmayacaksan fb ye gs ye giderim zaten istiyorlar beni" demiş.
Hoca da bunu kovmuş. Teyide muhtaç bir söylenti ama gerçek midir yakında çıkar kokusu.
İbfk maçında da Yakuphan ve Onuralp Çakıroğlu götürülüp bu götürülmediyse var bi sorun bi yerlerde.
Gençtir, cahildir hata yapar. Ama yönetimin teknik ekibin bunu ayarda tutup faydalanma yoluna gitmesi gerekir.
Elbette şımarıklıkta ısrar eden sonunda hakettiğini bulur. Bunun birçok örneği yakın geçmişte var.
Umarım bu çocukta bu yaşanmaz.
Bunlar olmazsa olmaz. Ama Fatih'in 18 yaşında şu söylentideki Arda'dan daha uysal olduğunu hatırlamıyorum.
Çocuk kendine güvenmiş. Gs veya fener'i işin içine katmışsa, yanlış yapmış tabii. Hadi onu da meydan okumasına, kendisine güvenine vereyim.
Geçen sezonki o ekipten faydalanılacak üç oyuncudan biri Arda'ydı (Seyrettiğimiz kadarıyla konuşuyorum). Belli ki önceki sayısız oyuncu gibi onu da öğüteceğiz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Arda Güler, Real Madrid seviyesi için yeterli daha doğru tabirle hazır bir oyuncu değildi ama olabilmesi için oynaması gerekiyordu ki Real Madrid her zaman her yerde şampiyonluk hedefiyle oynar.
Biz ise şampiyonluk hedefi bile koyamıyorken alttan kimseye 10-15 dakika dahi süre vermiyor olmamız kabul edilebilir değil. Eğer süre vermek istemiyorsak tutmaya da gerek yok. Hem süre vermeyelim hem de tutalım yaklaşımı doğru değil. Beğenmiyorsak alttan gelebileceklere yer açmalıyız.En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 24.11.2025, 14:33.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
- Beğen 1
Yorum
-
Final oynayan u19 da dikkat çeken ve scout sayfalarinin da övdüğü tek oyuncumuz stoper Arda'ydı. Digeri de kaptan Salih.
Ergen çocuk Tekke'ye atar gider yapmaz, başka bir iş varsa söyleyip serbest biraksinlar ama ortada ciddi mevzu yoksa Ahmetcan gibi parlayip para getirmesi muhtemel yerli stoperi harcamak bana çok saçma geliyor.
Kulubede bedavaya oturtabilecegin genç potansiyelli stoper var, denemeden yollamak büyük hata olur."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Ben de bilmiyorum herkes farklı birşeyler diyor.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
nasil bi dedikodu
Yorum
-
Yalan olduğu çok bariz.İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedikodu şuymuş: Fatih Tekke'ye rest çekip "oynatmayacaksan fb ye gs ye giderim zaten istiyorlar beni" demiş.
Umarım bu çocukta bu yaşanmaz.( ゚д゚)
Yorum
-
Valla onu bunu bilmem de, çikip dese ki "lan bu ne biçim istir A takim kadrosunda 2 genç var, biri Sarialioglu biri Cakiroglu, beni salak yerine koymayin" , ben hak veririm... yâni bu kadar da tesâdüf olmaz, anlayan anladi...
Hadi Cakiroglu'nu biliyoruz, digeri nerden çikti geçen u17'den falan herhaldeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bu çocuk geçen seneki efsane başarının baş mimarıydı. Bir maçta bile a takımla denemedik yazık. Serdar Saatçi ve Savic'in hatta Okay'ın stoper oynadığı Trabzonspor'da geleceğin yıldızı olabilecek bu çocuğu nasıl oynatmıyoruz akıl alır gibi değil. Takımdaki en değersizleştirilen futbolcu#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum