Yattara veya Nwakaeme gibi kanat oyuncularımızla kıyaslamam. Romaschenko'yu hatırlayanlar olacaktır, bence Zubkov'un bu sezonki performansından daha iyiydi.
Şu takıma oyun içinde liderlik edecekken saçma işler yapıyor. Onuchu gol kralı olurken, asist kralı kendisi olabilirdi. Zekasızlığına doymasın...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yattara veya Nwakaeme gibi kanat oyuncularımızla kıyaslamam. Romaschenko'yu hatırlayanlar olacaktır, bence Zubkov'un bu sezonki performansından daha iyiydi.
Şu takıma oyun içinde liderlik edecekken saçma işler yapıyor. Onuchu gol kralı olurken, asist kralı kendisi olabilirdi. Zekasızlığına doymasın...
İyi frikik atardı adam çok iyiydi neden biraktik bilmiyorum. Şimdi böyle Topçular yok.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Telrar edeyim, bence bu kadronun hücum lideri Zubkov olmalıydı. Bu plana ve oyuncuya çok inanıyordum. Ya kendisi buna inanmadı ya da bu yükü kaldıracak oyuncu değilmiş.
Onsuz oyunu kurgulamalıyız. Visca da sakatlandı. Augusto'yu Rize maçındaki gibi sağa yakın kullanabiliriz.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Bugün ki kafadaysan bece devre arası pılını pırtını topla nereye gitmek istiyorsan git, ben hayatımda yetenekli olupda o yeteneğini saçmalamaya vermiş başka bir adam daha hatırlamıyorum.
Kafada Trabzonspor'u bitirmiş. Yaz dönemi gelen teklifle gidemeyince tribe girmiş. Ben makina değilim roprtajı da çileği olmuştu. Baya kötü durumda. Takımın yıkdızıbolması gereken adam patates oldu. Sikan ile beraber CS2 batağına mı düştü ne oldu
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum