Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Oleksandr Zubkov

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu da Muçi'ye bağladı, 6 ay önce hayran hayran izliyorduk

Yorum

• Yattara veya Nwakaeme gibi kanat oyuncularımızla kıyaslamam. Romaschenko'yu hatırlayanlar olacaktır, bence Zubkov'un bu sezonki performansından daha iyiydi.

Şu takıma oyun içinde liderlik edecekken saçma işler yapıyor. Onuchu gol kralı olurken, asist kralı kendisi olabilirdi. Zekasızlığına doymasın...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yattara veya Nwakaeme gibi kanat oyuncularımızla kıyaslamam. Romaschenko'yu hatırlayanlar olacaktır, bence Zubkov'un bu sezonki performansından daha iyiydi.

Şu takıma oyun içinde liderlik edecekken saçma işler yapıyor. Onuchu gol kralı olurken, asist kralı kendisi olabilirdi. Zekasızlığına doymasın...
        İyi frikik atardı adam çok iyiydi neden biraktik bilmiyorum. Şimdi böyle Topçular yok.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Fesih etsek hiç üzülmem bunun alıcısıda çıkmaz tek ümidimiz dünya kupası
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Devre arası satılırsa üzülür müyüm, sanırım üzülmem.

Yorum

• Bu maç baya diri gözükmesine rağmen çok kötüydü, sanırım oyun planımızdan kaynaklı eski Zubkovu bir daha göremeyeceğiz.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Neden bütün duran topları bu yeteneksiz kullanıyor
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Telrar edeyim, bence bu kadronun hücum lideri Zubkov olmalıydı. Bu plana ve oyuncuya çok inanıyordum. Ya kendisi buna inanmadı ya da bu yükü kaldıracak oyuncu değilmiş.

Onsuz oyunu kurgulamalıyız. Visca da sakatlandı. Augusto'yu Rize maçındaki gibi sağa yakın kullanabiliriz.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bugün ki kafadaysan bece devre arası pılını pırtını topla nereye gitmek istiyorsan git, ben hayatımda yetenekli olupda o yeteneğini saçmalamaya vermiş başka bir adam daha hatırlamıyorum.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kafada Trabzonspor'u bitirmiş. Yaz dönemi gelen teklifle gidemeyince tribe girmiş. Ben makina değilim roprtajı da çileği olmuştu. Baya kötü durumda. Takımın yıkdızıbolması gereken adam patates oldu. Sikan ile beraber CS2 batağına mı düştü ne oldu
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Zıpkın gibi adam nasıl bu hale evrildi anlamak güç.

elemanda star ışığı var ama malzemeyi kullanamıyoruz sanırım
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Alkolik misin, kafan mi iyi, ne haktsin bilmiyorum ama nefret objem haline gelmeye basladi salakliklarin

Yorum

• Mentali acilen toplaması lazım.

Kaliteli adamdır, fark yaratacağı haftalar gelecektir.
                            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Formsuzluğun sebebi belli oldu.

Bir süredir eşinden ayrıymış, barışmışlar.

Bakalım formu haftasonu farkedecek mi?
                              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• (UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X