Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Danylo Yaroslavovych Sikan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamin iyi oyuncu mu kotu oyuncu mu olduguna kimse karar veremiyor cunku Sikan in ise ayagina cok az top degiyor. Casper gibi hayalet olup ortadan kayboluyor.

Yazin Anderlect ile Kopenhag istiyordu. Simdilerde de Kocaeli ile Hamburg un istedigi soyleniyordu. Yerine adam bulabilirlerse ilk gidecek adam bu olmali. Mesela Boga alinabilirse direkt bununla yollar ayrilmali.
    En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• az bi zarara satılabilir tutmanın bi anlamı yok olmadı işte olabilir böyle şeyler ilk kez olmuyor

Yorum

• Bence sola adam gibi biri alınınca bunu forvet olarak deneyip öyle satmak lazım yoksa çok zarar edecez. Fatih Hoca önce adamı mental olarak bitirdi. Sonra da alın bakın bundan bir b.k olmaz der gibi bizden teyit alıyor.

Yorum

• Koy kupa maçına gol filan atsın piyasasını yükseltsin.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence sola adam gibi biri alınınca bunu forvet olarak deneyip öyle satmak lazım yoksa çok zarar edecez. Fatih Hoca önce adamı mental olarak bitirdi. Sonra da alın bakın bundan bir b.k olmaz der gibi bizden teyit alıyor.
            İç sahada oynuyorsun, rakip defans ligin en kotu defansi, stoper ikilisi kazma, üstelik rakip 1 kişi eksik ve 2. yarı oyuna forvet olarak dahil olup maçı şut atamadan bitiriyorsun.

Şutu da geçtim, son düdüğe kadar en ufak olumlu hareket yok, adam eksiltme yok, ikiye bir deneme aralara kaçma kenara açılma top tutma top taşıma vs yok, sagdan soldan 500 defa açılan ortalarda gözler forvet ararken takımın 2 forveti stoper kucağında kitlenmiş vaziyette maç bitiriyor.

Ve ona bu fırsatı veren Tekke suçlu öyle mi? Evet ben de acaba Sikan'a kafayi mi takti diye dusunuyordum ama adam şu maçta bile ruhsuz, vasat oynuyorsa kusura bakmasin onun mentalini kimse düşünmez gitsin mentalini Kocaeli'de toplasin.

Tekke oynatmamakta kesinlikle haklı. Sorun mental degil adamda yetenek yok. Suçlu araniyorsa izleyen scoutlar sorgulanmali, Eren Mert mi izledi bilmiyorum ama çok kötü transfer.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Felipe'den 3-5 gömlek üstün oyuncu. Devre arası gönderilecek muhtemelen.
              ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X