Açıklanamayanlar da bu hafta Simon Banza var bakalım bunu ne kadar beklicez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Simon Bokoté Banza
Daraltma
X
-
hala ses seda yok bokotede
simon zenke vardı bir de hatırlayanlar olacaktır
onu açıklarız en kötü ihtimalle
Yorum
-
Kiralık işi artık geleneğimiz oldu gibi,
Her sene forvet arıyoruz,
Tutsa bi dert, tutmasa ayrı dert.
Ben hiç benimseyemiyorum.
Keşke tüm şartlar zorlanıp Onaçu nun tapusu alınabilseydi ama hayırlısı bakalım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İmza ücreti bizde eskiden serbest statüdeki oyuncular için verilirdi. Daha sonra Sneijder'la birlikte bonservis bedeli ödenerek transfer edilen oyuncular için de verildiğini gördük. Benzerlerini imaj parası altında Sosa, Kucka, Maxi Gomez gibi oyunculara biz de verdik. Bunlardan sonra bir de kontratı biten oyuncuyla sözleşme yenilendiğinde imza ücreti verildiğini Denswil ile yaşadık. Ve son olarak kiralık bir oyuncuya imza ücreti verildiğine de şahit olduk. Olayın FFP ile ilgisi elbette olabilir ama yine de mantıklı gelmiyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bir ara Beşiktaş yapıyordu aynısını. Yüksek kiralama ücreti, sene sonu ödeyemeyeceği kadar yüksek satın alma opsiyonu. 2-3 sene iyi gittiler sonra borçlardan dolayı kongrede birbirlerine girdiler.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralık işi artık geleneğimiz oldu gibi,
Her sene forvet arıyoruz,
Tutsa bi dert, tutmasa ayrı dert.
Ben hiç benimseyemiyorum.
Keşke tüm şartlar zorlanıp Onaçu nun tapusu alınabilseydi ama hayırlısı bakalım.
Gerçi bonservisini ödeyip alsak bu sefer bedavaya gönderiyoruz. Ağaoğlundan beri transfer sürekleri hem alırken hem satarken rezil bir şekilde yürütülüyor.
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum