Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed-Cham Saracevic

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunun icin forumun 100de 80 ni alin neden alinmadi aylardir mesajlar okuduk.

Yorum

• koca yaz boyunca şu adamın kapısında yattılar. bildiğin halı saha topçusuymuş. biz bardhi'ye kızıyorduk bardhi bunun yanında veratti kalır. açtığı ortalar arka direğe bile ulaşmıyor. bide şu vitaminsize kulüp 10 numara vermiş. yerin dibine girdim resmen. afrikalı zavallı ezik.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 16.05.2025, 12:14.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ilk izledigim macta anladim bu herifin coplugunu. adam bas bas bin 3. lig topcusuyum diye bagiriyordu sahada, ayagindan seken toplar, ayagaindan actigi toplar, pas siddetlerini bile ayarlayamayan (kolay pozisyonlarda) amc olur mu ?

Yazik bu adami bize laik goren yonetime, ve hatta taraftara.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunu Bardhiye hakaret olarak görüyorum.Bardhi hem milli oyuncu hem de La Ligada frikik şov yapmış bir adam

Bardhi de yetersizdi orası ayrı ama Cham denilen çocuk topa basmayı da pas vermeyi de bilmiyor.10 numara diye aldık,halısahada bile oynayamaz.
          Bardhi ile bu adami karsilastiran futbol izlemesin .Bardhi bu adami katlar sonra da boler

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilk izledigim macta anladim bu herifin coplugunu. adam bas bas bin 3. lig topcusuyum diye bagiriyordu sahada, ayagindan seken toplar, ayagaindan actigi toplar, pas siddetlerini bile ayarlayamayan (kolay pozisyonlarda) amc olur mu ?

Yazik bu adami bize laik goren yonetime, ve hatta taraftara.
            Bakmışlar Fransadaki maçlarına.Ulan ara sıra gol atıyor,gerisi berbat olsa da bunu alıp potansiyel diye yuttururuz demişler

Yorum

• Gönder
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hele bir sezon başı kampı yesin de ondan sonra bakarız. 4 milyon € yatırım yaptığımız Avusturya milli takım oyuncusunu fesih filan ederlerse skandal olur.
                “Beşiktaş için canımı veririm.”
                —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hele bir sezon başı kampı yesin de ondan sonra bakarız. 4 milyon € yatırım yaptığımız Avusturya milli takım oyuncusunu fesih filan ederlerse skandal olur.
                  Fesih aptalca olur ama...Kampi ekmege katik edip yese yine de bir cacik olmaz bundan. Bos beklenti

Yorum

• Bunu satamiyorsak Avusturya bir takima kiraliyalim orada belki iyi oynar para eder ama bizde olmuyor bu halinle cebeci ve gurpuz bundan iyi
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Olmuyor diyoruz da takımın başında teknik direktöre benzer bir şey yok ki, şu adamı üst üste kaç maç 10 numarada net bir merkez ikili önünde izledik?

Abartmıyorum merkez ikiliye Salih ve Boran i, önlerine de bunu koyar denerim. Bizde net bir sistem yok. Tekke düzeltir yeni heyecan getirir dedik, adam kendini hiç gelistirmemis. Tekke oyuncuyu geliştirecek, saha içi doğru roller dağıtacak kalitede bir antrenör değil.
                      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 17.05.2025, 14:01.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tam Avcinin istedigi tarzda oyuncu yan pas geri pas. Sifir adam gecme sifir kilit pas. Tekke bunu uzun sure kanatta denedi. Simdi de ortada deniyor. Olmaz bundan. Oyuncu da geleli kac ay oldu 3 tane hoca gordu. Acaba bu hoca gider mi diye olaya bakip kendini salmamissa ben de birsey bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tam Avcinin istedigi tarzda oyuncu yan pas geri pas. Sifir adam gecme sifir kilit pas. Tekke bunu uzun sure kanatta denedi. Simdi de ortada deniyor. Olmaz bundan. Oyuncu da geleli kac ay oldu 3 tane hoca gordu. Acaba bu hoca gider mi diye olaya bakip kendini salmamissa ben de birsey bilmiyorum.
                          Senin gibi araştırmacı taraftara yakışmadı üstat. Geçen sezon Ligue 1'de kilit pas sıralasında ilk onda. Üstelik zayıf savunma takımında. Sorun oyuncunun özelliklerinde mi, bizim takımın yapısında mı?

Screenshot_20250519-170459_Chrome.jpg
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• bu çocuk iyi işleyen bir takımda iş yapabilir..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bakmışlar Fransadaki maçlarına.Ulan ara sıra gol atıyor,gerisi berbat olsa da bunu alıp potansiyel diye yuttururuz demişler
                              Burda goya takip edenleri bile vardi korumaya calisanlar falan eyy ey

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin gibi araştırmacı taraftara yakışmadı üstat. Geçen sezon Ligue 1'de kilit pas sıralasında ilk onda. Üstelik zayıf savunma takımında. Sorun oyuncunun özelliklerinde mi, bizim takımın yapısında mı?

[ATTACH]22591[/ATTACH]

O verinin guvenilir oldugunu bilmiyorum ama whosecored.com da kilit pasta bir listede 17. diger listede 23.sirada. Listeler minimum mac sayisi ve butun oyuncular seklinde ayrilmis. Youtube videolarinda da gelisimini tam tamamlayamamis acayip, dengesiz bir adama benziyordu. Oyle kilit pasla falan alakasi yok gozukuyordu. Sayet o tur bir oyuncu olsaydi bize gelene kadar Fransanin kalbur ustu takimlari Marsilya falan kapardi bunu.

Haa aklima geimisken bunun yerine alacagimiz Koreli 8 numara Hyun-seok Hong Mainza gitmisti. Orada da kisa surede fos cikti. Bize gelse buyuk ihtimal bizde de fos cikardi. Yalniz bu on numara Koreli ide 8 numara olarak gozukuyordu. Ayni mevkilerin oyunculari degil. Ulan Avci kafanda nasil fikirler dolaniyordu oyle..
                                En son jpositve tarafından düzenlendi; 20.05.2025, 00:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X