Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed-Cham Saracevic

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Transfer başlığına röportajlarını da koymuştum.

Haller'i saymazsak Onuachu ile birlikte en çok istediğim, en içime sinen isimdi. Hem gelişine çok mutlu oldum hem de şu transfer tanıtım videosuyla içimin neden bu kadar ısındığını bir kez daha anladım.

Yeni fenomen geliyor.

Yorum

geldi mi ? Hele şükür. Hayırlısı olur İnşallah
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Transfer sürecinin uzamasıyla beklentilerin artması umarım kendisine olumsuz yansımaz. Eski takımıyla ne seviyede çalıştığı soru işareti olsa da milli aradan sonraki BJK maçına en iyi ihtimalle kulübede olur ama direkt 11'de başlayacağını düşünmüyorum. Transfer süreci Mendy'nin gelişine benziyor. İkisi de Fransa Ligue 1'den düşen takımlardan geldi ve maliyetleri de hemen hemen aynı sayılır. İstanbul takımları için bu transfer bedelleri düşük sayılabilir ama bizim için önemli bir yatırım. İnşallah hakkını verir...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Zorlu süreç, uzun süreli bekleyiş.
          Umarım değer. Jajadan sonra gözlerimiz 10 numara görmedi. Boşluğu doldurursun inşallah.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

https://m.facebook.com/story.php/?st...00064881657239

Yorum

başarılar saracevic

(UEFA)

Yorum

Şuan ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyoruzdur

Yorum

En son jpositve tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 02:35.

Yorum

Avcı'nın elinde heba olacak bir yatırım daha!
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Hayırlı olsun.

İki sezondur Ligue 1'de takip ediyordum. [MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION] ile de konuşmuştuk. Ligin en kısıtlı kadrosunun hücum lideriydi. Tek kişilik bir gösteriden bahsetmiyorum. Takımı hücuma taşıyan ve fırsat buldukça bitiren bir oyuncu. Sıklıkla okuduğum Jaja benzetmesiyle ilgisi yok. Aynı haltı Lahtimi ve Teklic'de yaptılar. Kabahatin ne kadarı oyuncularda, tartışılır...

Bu çocuk her şeyden önce iyi bir pasör. Topu ayağına alınca eveleyip gevelemiyor. Özellikle hücuma çıkarken savunma arkasına koşu arıyor.

Açıkçası adı ilk yazıldığı zaman şaşırmış, alabileceğimizi düşünmediğimi belirtmiştim. Sevindim. Umarım hem kendisi hem de Trabzonsporumuz için hayırlı olur.

Bonservis için de 7-8 deniliyordu. 4 Milyon Euro bu yetenek seti için makul.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

bu adam ne oynuyor 8 numara mı 10 numara mı
                        ölümüne trabzon !

Yorum

bu sezonun AA'nın gidişinden sonra beni en çok heyecanlandıran transferi. AA olsaydı kesin bunu kaleye geçirirdi.
                          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Gangster Takımı >>>> Cham, Banza, Mendy, Wakaeme, düşmanları doğduğuna pişman edecekler.Hoş Geldin Cham ve şimdi şampiyonluk zamanı hiç pes etmeden sonuna kadar devam...

Yorum

Ayak bileklerinden yeteneği belli oluyor ama bu işler öyle tek kişilik gösteriyle yürümez. Son bölümde az daha golü yedirecekti...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayak bileklerinden yeteneği belli oluyor ama bu işler öyle tek kişilik gösteriyle yürümez. Son bölümde az daha golü yedirecekti...
                                kesinlikle dogru
                                ama ayni zamanda Enis ya da Dragus'a al da at dercesine orta kesti, agzina soktu topu, ama yok bu beceriksizlerle bir sey olmaz
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X