Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benle tartisan arkadas nerde 2. lig topcusu dedigim de koruyordu bu adami, gelebilirmi bi cok merak ettim hala dusunceleri aynimi ?

+ Silva ile kıyaslıyorlar gol katkısı fazla diye, ADS maçında kastı o istatistiği.

Yorum

Benle tartisan arkadas nerde 2. lig topcusu dedigim de koruyordu bu adami, gelebilirmi bi cok merak ettim hala dusunceleri aynimi ?
      Ben senle tartışmadım ama oyuncuyu iyi bir teknik direktörle izlemek gerekir şuan takım tel tel dökülüyor. Adam harcamak çok kolay kazanmaya bakmalıyız yatırım yapılmış bir oyuncu neticede.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beni mi kastediyorsun?
        Evet seni yorumlarini merak ediyorum, hala aynimi dusuncelerin

Yorum

• Çok bir beklentim yok kötü bir oyuncuda değil sezon sonu zarar etmeden gönderelim yeterli.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Evet seni yorumlarini merak ediyorum, hala aynimi dusuncelerin
            Niye kaçak göçek yazıyorsun, direkt beni mentionlasana...

Yorumum aynı: Jaja'yla, Szykowiak'la kıyaslıyordun. Bu kıyasın yanlış olduğunu söylemiştim. Yine aynı yerdeyim.

Bir de sen "Ayağına gelen topu sektiriyor" demiştin. Ben de sana tek vuruşla attığı golü söylemiştim.

Al, mesajlar da şurada:

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 06:23.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Daha kaç hoca yiyecek acaba :F

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha kaç hoca yiyecek acaba :F
                Suc onda degil suc bunun icin 2 ay bekleyen eski td ve 80 lik scout ekibi
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Niye kaçak göçek yazıyorsun, direkt beni mentionlasana...

Yorumum aynı: Jaja'yla, Szykowiak'la kıyaslıyordun. Bu kıyasın yanlış olduğunu söylemiştim. Yine aynı yerdeyim.

Bir de sen "Ayağına gelen topu sektiriyor" demiştin. Ben de sana tek vuruşla attığı golü söylemiştim.

Al, mesajlar da şurada:

https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921899998
                  Ismin aklima gelmedi o yuzden mentionlayamadim. Bende sana verdigim cevabi asagiya yaziyorum.

``Emin ol bende senin gibi iyi cikmasini istiyor ve arzuluyorum ve bazen optimist bakmaya calisiyorum ama goruceksin ki malesef hakli cikicam. Istersen screenshot al. Sene sonunda gorursun

sutlarindan bahsetmedim, gelen toplardan bahsediyordum sekme konusunda. Ne teknigi yeterli ne fizigi malesef superlig ayarinda degil.

umarim ben yanlis cikarim``

demisim

sende demissin ki:

Cham'ı Clermont'da seyrettim. İyi çıkmasını beklemiyorum, iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Bana desen ki "üç ay niye peşinde koştuk" anlarım. Herhalde Forum'da onu yazan ilk kişi olabilirim:

Bende sana soruyorum, hala iyi bir oyuncu olduguna inaniyormusun?
                  Ben yineliyorum bu adam ayakta duramiyor, 2.lig ayarinda bir oyuncu asla ve asla Trabzonsporun AMC si olamaz.

Bu arada tabiki Jaja ile Szymkowiak ile karsilastiricam, ayni pozisyonda oynuyorlar ve diger iki kisi bu takimda oynadi. O leveldan bu levela dusmek Trabzonspora yapilan bir terbiyesizliktir. Karsilastirmayi yeteneklerine gore yapmadim cunku zaten Jaja gibi bir oyuncu bir daha zor gelir onun farkindayim..

Cham gercekten cok amator bir futbolcu, izlerken nasil gozunuze batmiyor, adam zaten kacar top oynuoyor.
                  En son Hunk tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 17:54.

Yorum

Ismin aklima gelmedi o yuzden mentionlayamadim. Bende sana verdigim cevabi asagiya yaziyorum.

``Emin ol bende senin gibi iyi cikmasini istiyor ve arzuluyorum ve bazen optimist bakmaya calisiyorum ama goruceksin ki malesef hakli cikicam. Istersen screenshot al. Sene sonunda gorursun

sutlarindan bahsetmedim, gelen toplardan bahsediyordum sekme konusunda. Ne teknigi yeterli ne fizigi malesef superlig ayarinda degil.

umarim ben yanlis cikarim``

demisim

sende demissin ki:

Cham'ı Clermont'da seyrettim. İyi çıkmasını beklemiyorum, iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Bana desen ki "üç ay niye peşinde koştuk" anlarım. Herhalde Forum'da onu yazan ilk kişi olabilirim:

Bende sana soruyorum, hala iyi bir oyuncu olduguna inaniyormusun?
                    Ben yineliyorum bu adam ayakta duramiyor, 2.lig ayarinda bir oyuncu asla ve asla Trabzonsporun AMC si olamaz.

Bu arada tabiki Jaja ile Szymkowiak ile karsilastiricam, ayni pozisyonda oynuyorlar ve diger iki kisi bu takimda oynadi. O leveldan bu levela dusmek Trabzonspora yapilan bir terbiyesizliktir. Karsilastirmayi yeteneklerine gore yapmadim cunku zaten Jaja gibi bir oyuncu bir daha zor gelir onun farkindayim..

Cham gercekten cok amator bir futbolcu, izlerken nasil gozunuze batmiyor, adam zaten kacar top oynuoyor.
                    İkinci lig topçusu dediğin, amatör dediğin oyuncu 2024-25 Süper Lig sezonunda, doksan dakika başına en fazla gol & asist üreten on oyuncu (Kaynak fbref.com) arasında. Üstelik bunu listede en az oynayan oyuncudan yaklaşık 380 dakika az oynayarak yapmış. Burası bardağın dolu tarafı. Boş tarafı da hocaları tarafından geliştirilsin zahmet olmazsa.

Gelelim kişileştirdiğin boyutuna. Hiçbir zaman "Cham bu takımı alır, götürür, şampiyon yapar" demedim. Seyrettiğim ölçüde tarif ettim. Yazdığım mesajları altta paylaşıyorum:

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun.

İki sezondur Ligue 1'de takip ediyordum. @Sefer A. ile de konuşmuştuk. Ligin en kısıtlı kadrosunun hücum lideriydi. Tek kişilik bir gösteriden bahsetmiyorum. Takımı hücuma taşıyan ve fırsat buldukça bitiren bir oyuncu. Sıklıkla okuduğum Jaja benzetmesiyle ilgisi yok. Aynı haltı Lahtimi ve Teklic'de yaptılar. Kabahatin ne kadarı oyuncularda, tartışılır...

Bu çocuk her şeyden önce iyi bir pasör. Topu ayağına alınca eveleyip gevelemiyor. Özellikle hücuma çıkarken savunma arkasına koşu arıyor.

Açıkçası adı ilk yazıldığı zaman şaşırmış, alabileceğimizi düşünmediğimi belirtmiştim. Sevindim. Umarım hem kendisi hem de Trabzonsporumuz için hayırlı olur.

Bonservis için de 7-8 deniliyordu. 4 Milyon Euro bu yetenek seti için makul.
                    Üstadım,

Çocuğun öyle bir meziyeti ön plana çıkmamıştı ki Fransa'da. Bu çocuğun artısı, topu çabuk öne oynama. Genellikle de savunma arkasına attığı isabetli paslar. Bakasetas gibi topu tutsun, faul alsın gibi oyunu yok. Daha önce de bu örneği verdim, Atiba & Sosa önündeki Oğuzhan gibi düşünün... Yüzü dönük, Gomez'in koşularını ödüllendiren, kanada oyunu açan...

Geldiği takım kontra oynayan bir takım. Burada 600 pas yapan, 70% topa sahip olan takımda dar alanda oynamak zorunda.

Dileğim, hocanın Cham'a artı değer katması, oyununu geliştirmesi.
                    Cham ile Jaja'yı aynı cümlede kullananlar gereksiz bir beklenti içinde, fantezi kuruyor. Ya Jaja'yı hatırlamıyorlar ya Cham'ı tanımıyorlar.

Haberlerde gördüm. Avusturya milli takımına çağrılmış amatör çocuk.

9,836 likes, 301 comments - oefb_1904 on March 11, 2025: "Unser Aufgebot für das 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬-𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞-𝐏𝐥𝐚𝐲-𝐨𝐟𝐟! 💥🇦🇹🇷🇸 Restkarten 🎟️👉 bit.ly/TicketsAUTSRB #GemeinsamÖSTERREICH".
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.03.2025, 15:35.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fatih Tekke elinde inşallah hepimizi şaşırtır, daha çok sorumluluk alırsın.
                      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Valla milli takıma çağrılması ilginç, yokluktalar herhalde... bu hâliyle kimse bunu beklemezdi, kendisi bile

Yorum

• Bazen hatrick yaptığı haftadan sonra onu oynatmayan şenola küstü ve top oynamadı mı acaba diye düşünüyorum. Fatih yakından ilgilenecektir.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bazen hatrick yaptığı haftadan sonra onu oynatmayan şenola küstü ve top oynamadı mı acaba diye düşünüyorum. Fatih yakından ilgilenecektir.
                            Futbolcu psikolojiside var, insan bu adam da sonuçta iyi oynadığın maçtan sonra tebrik yerine daha çok eksiklerin var diye eleştiriliyorsun. Bu akşam girdikten sonra mükemmel paslar verdi umarım performansı yükselerek devam eder.
                            En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 17.03.2025, 22:32.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Az süre almasına rağmen yine skor katkısı yaptı. Çok iyi oyuncu. Gol katkısı istatistiği olarak ligin en iyi 10 numarası. Daha da iyi olacak.

Yorum

• Bu adamın işi al ver. 10 numaradan ziyade 8 gibi. Sistemli takımda iş yapar, bizim 10 numaradan farklı beklentilerimiz var. Bir de Fatih hocanın elinde görelim bakalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim