İlk olarak acan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)
Daraltma
X
-
-
Bu gozler Jaja gordu, Alanzinho gordu, Bakasetas gordu, Szymkowiak gordu. Bunlarin yanina bile yaklasamaz. Superlig seviyesinde bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Hattrick sizi kandirmasin. Yakinda da gorursunuz zaten. Ayagina gelen top sekerek geri gidiyorsa sen AMC oynayamassin kardes
Yorum
-
Saydığınız oyuncular yetenek havuzu ve kariyer düzeyi olarak beş benzemez. Ama haklısınız, Cham onlardan farklı. Geldiği zaman da yazmıştım, iki dakikalık video seyredip Jaja kıyaalamaları yapmanın faydası yok. Çocuğa hocası "İyi değil", "Bilmiyor" deyip duruyordu. İlk veya ikinci defa doksan dakika oynadı, bu sefer de "Rakip güçsüz", "Yakında balonu patlar" deniyor. Herif yan ortaya tek vuruşta gol atıyor, ayağına gelen top sekti diyorsun. Ne desem bilemedim, seneye Keçiörengücü'ne gider inşallah...İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gozler Jaja gordu, Alanzinho gordu, Bakasetas gordu, Szymkowiak gordu. Bunlarin yanina bile yaklasamaz. Superlig seviyesinde bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Hattrick sizi kandirmasin. Yakinda da gorursunuz zaten. Ayagina gelen top sekerek geri gidiyorsa sen AMC oynayamassin kardesAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Emin ol bende senin gibi iyi cikmasini istiyor ve arzuluyorum ve bazen optimist bakmaya calisiyorum ama goruceksin ki malesef hakli cikicam. Istersen screenshot al. Sene sonunda gorursunİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaydığınız oyuncular yetenek havuzu ve kariyer düzeyi olarak beş benzemez. Ama haklısınız, Cham onlardan farklı. Geldiği zaman da yazmıştım, iki dakikalık video seyredip Jaja kıyaalamaları yapmanın faydası yok. Çocuğa hocası "İyi değil", "Bilmiyor" deyip duruyordu. İlk veya ikinci defa doksan dakika oynadı, bu sefer de "Rakip güçsüz", "Yakında balonu patlar" deniyor. Herif yan ortaya tek vuruşta gol atıyor, ayağına gelen top sekti diyorsun. Ne desem bilemedim, seneye Keçiörengücü'ne gider inşallah...
sutlarindan bahsetmedim, gelen toplardan bahsediyordum sekme konusunda. Ne teknigi yeterli ne fizigi malesef superlig ayarinda degil.
umarim ben yanlis cikarim
Yorum
-
Cham'ı Clermont'da seyrettim. İyi çıkmasını beklemiyorum, iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Bana desen ki "üç ay niye peşinde koştuk" anlarım. Herhalde Forum'da onu yazan ilk kişi olabilirim:İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin ol bende senin gibi iyi cikmasini istiyor ve arzuluyorum ve bazen optimist bakmaya calisiyorum ama goruceksin ki malesef hakli cikicam. Istersen screenshot al. Sene sonunda gorursun
sutlarindan bahsetmedim, gelen toplardan bahsediyordum sekme konusunda. Ne teknigi yeterli ne fizigi malesef superlig ayarinda degil.
umarim ben yanlis cikarim
Yaz boyunca Jaja bekleyenlere şunu söyledim:İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION]
Geçen akşam konuşmaya sıra gelmedi. Soracaktım sana, Clermont'daki Muhammed Cham'ı biliyor musun?
Bu çocuk Ligue1'in en zayıf hücum takımından geliyor. Kontra oynamakla rakip yarı sahada oynamak farklı. Orada etrafında Visca, Banza vs yoktu. Geçiş kolay olmayacak.
*
Gol şutlarının ikisi de tek vuruş değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
kardeşim izleyelim görelim , sene sonunda konuşuruz. ben inat etmicem kötü oyuncu diye, iyi olduğunu görürsem kabul edicem. Ama sende Cham'ın ayağına pas geldiğinde sekerek geri giden topu izlerken, aklına ben geleyim hemen. Aynısı AMC için yeterli olmayan tekniğine ve aldığı kararlar için de geçerli.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCham'ı Clermont'da seyrettim. İyi çıkmasını beklemiyorum, iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Bana desen ki "üç ay niye peşinde koştuk" anlarım. Herhalde Forum'da onu yazan ilk kişi olabilirim::
Yaz boyunca Jaja bekleyenlere şunu söyledim:
Bu çocuk Ligue1'in en zayıf hücum takımından geliyor. Kontra oynamakla rakip yarı sahada oynamak farklı. Orada etrafında Visca, Banza vs yoktu. Geçiş kolay olmayacak.
*
Gol şutlarının ikisi de tek vuruş değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum