Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sene fransa liginde çoğu maçta oynamış. Monakoya içerde dışarda gol atmış. Yeteri kadar golü ve asisti olan güncel avusturya milli takım on numaralarından biri. Ve bizde yedek onu hazırlamayan ve önünü açmayan kim varsa ……
    Neyseki böyle nokta atışı yorumlarda var başlıkta.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• kırdın inşallah zincirlerini
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• coştu mübarek
        tebrikler

(UEFA)

Yorum

• Yarın da sendeyiz güzel uşak
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Bu gozler Jaja gordu, Alanzinho gordu, Bakasetas gordu, Szymkowiak gordu. Bunlarin yanina bile yaklasamaz. Superlig seviyesinde bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Hattrick sizi kandirmasin. Yakinda da gorursunuz zaten. Ayagina gelen top sekerek geri gidiyorsa sen AMC oynayamassin kardes

Yorum

• Bu adam bizlik değil Koreli gelecekti bunu aldılar.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu gozler Jaja gordu, Alanzinho gordu, Bakasetas gordu, Szymkowiak gordu. Bunlarin yanina bile yaklasamaz. Superlig seviyesinde bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Hattrick sizi kandirmasin. Yakinda da gorursunuz zaten. Ayagina gelen top sekerek geri gidiyorsa sen AMC oynayamassin kardes
                Saydığınız oyuncular yetenek havuzu ve kariyer düzeyi olarak beş benzemez. Ama haklısınız, Cham onlardan farklı. Geldiği zaman da yazmıştım, iki dakikalık video seyredip Jaja kıyaalamaları yapmanın faydası yok. Çocuğa hocası "İyi değil", "Bilmiyor" deyip duruyordu. İlk veya ikinci defa doksan dakika oynadı, bu sefer de "Rakip güçsüz", "Yakında balonu patlar" deniyor. Herif yan ortaya tek vuruşta gol atıyor, ayağına gelen top sekti diyorsun. Ne desem bilemedim, seneye Keçiörengücü'ne gider inşallah...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mendy çalışmasıyla alay ediyor Sağlam çalış, ihtiyacımız var.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Saydığınız oyuncular yetenek havuzu ve kariyer düzeyi olarak beş benzemez. Ama haklısınız, Cham onlardan farklı. Geldiği zaman da yazmıştım, iki dakikalık video seyredip Jaja kıyaalamaları yapmanın faydası yok. Çocuğa hocası "İyi değil", "Bilmiyor" deyip duruyordu. İlk veya ikinci defa doksan dakika oynadı, bu sefer de "Rakip güçsüz", "Yakında balonu patlar" deniyor. Herif yan ortaya tek vuruşta gol atıyor, ayağına gelen top sekti diyorsun. Ne desem bilemedim, seneye Keçiörengücü'ne gider inşallah...
                    Emin ol bende senin gibi iyi cikmasini istiyor ve arzuluyorum ve bazen optimist bakmaya calisiyorum ama goruceksin ki malesef hakli cikicam. Istersen screenshot al. Sene sonunda gorursun

sutlarindan bahsetmedim, gelen toplardan bahsediyordum sekme konusunda. Ne teknigi yeterli ne fizigi malesef superlig ayarinda degil.

umarim ben yanlis cikarim

Yorum

• Temas almazsa savunmayı eksik yakalarsa üretken.

Ama ligde sadece Adana Demir temas etmeden geniş alanda oynuyor.

Çok büyük hayal kırıklığı
                      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Emin ol bende senin gibi iyi cikmasini istiyor ve arzuluyorum ve bazen optimist bakmaya calisiyorum ama goruceksin ki malesef hakli cikicam. Istersen screenshot al. Sene sonunda gorursun

sutlarindan bahsetmedim, gelen toplardan bahsediyordum sekme konusunda. Ne teknigi yeterli ne fizigi malesef superlig ayarinda degil.

umarim ben yanlis cikarim
                        Cham'ı Clermont'da seyrettim. İyi çıkmasını beklemiyorum, iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Bana desen ki "üç ay niye peşinde koştuk" anlarım. Herhalde Forum'da onu yazan ilk kişi olabilirim:

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION]

Geçen akşam konuşmaya sıra gelmedi. Soracaktım sana, Clermont'daki Muhammed Cham'ı biliyor musun?
                        Yaz boyunca Jaja bekleyenlere şunu söyledim:

Bu çocuk Ligue1'in en zayıf hücum takımından geliyor. Kontra oynamakla rakip yarı sahada oynamak farklı. Orada etrafında Visca, Banza vs yoktu. Geçiş kolay olmayacak.

*

Gol şutlarının ikisi de tek vuruş değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cham'ı Clermont'da seyrettim. İyi çıkmasını beklemiyorum, iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Bana desen ki "üç ay niye peşinde koştuk" anlarım. Herhalde Forum'da onu yazan ilk kişi olabilirim::

Yaz boyunca Jaja bekleyenlere şunu söyledim:

Bu çocuk Ligue1'in en zayıf hücum takımından geliyor. Kontra oynamakla rakip yarı sahada oynamak farklı. Orada etrafında Visca, Banza vs yoktu. Geçiş kolay olmayacak.

*

Gol şutlarının ikisi de tek vuruş değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum.
                          kardeşim izleyelim görelim , sene sonunda konuşuruz. ben inat etmicem kötü oyuncu diye, iyi olduğunu görürsem kabul edicem. Ama sende Cham'ın ayağına pas geldiğinde sekerek geri giden topu izlerken, aklına ben geleyim hemen. Aynısı AMC için yeterli olmayan tekniğine ve aldığı kararlar için de geçerli.

Yorum

• Önünde duvar olan bir santraforla çok merak ediyorum.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Beni yaniltmadigin icin teşekkürler, futbolcu falan degilsin sen

Yorum

• İnsan değilsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim