Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)
Daraltma
X
-
Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 24.08.2024, 11:07.Etiketler: Yok
-
Tijikuzu dan, Torrik Jebrin den bile umutlu olan ben artık herkese bi mesafeli olur oldum.
M.Cham için renktaşlar çok olumlu konuşsa da ben acaba mı diyorum.
Oyuncu iyidir inşallah,
Ben son yıllardaki sinik,silik, o uyuz oyun yapımızın etkisiyle böyle düşünüyorumdur,
Hayırlı uğurlu olsun.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
-
-
Çok önemli değil de daha önce de görüp merak etmiştim sen yazınca aklıma geldi,İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Saracevic ne alaka acaba, anne babadan birisi doğu avrupan bi yerden mi ki ama çok gara öyle olsa az açık renk olmazmıydı
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Sanirim evlatlik alan ailenin soy ismi...İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok önemli değil de daha önce de görüp merak etmiştim sen yazınca aklıma geldi,
Saracevic ne alaka acaba, anne babadan birisi doğu avrupan bi yerden mi ki ama çok gara öyle olsa az açık renk olmazmıydı
Yalniz rahatsiz edici gülüsü var, pis pis siritiyor dalga geçer gibi, umarim bizimle degil de rakiplerle dalga geçer gol atarak shov yaparak
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHavaalanında "favori pozisyonum 10 numara" demiş. Bol bol sağ kanatta izleriz. Hatta şimdiden Saviç Cham tandemi beni heyecanlandırıyor.
6-8-9-10-11 oynadığı raporu geldi bile
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanirim evlatlik alan ailenin soy ismi...
Yalniz rahatsiz edici gülüsü var, pis pis siritiyor dalga geçer gibi, umarim bizimle degil de rakiplerle dalga geçer gol atarak shov yaparak
Balotelli'yi anımsattı
Yorum
-
-
Valla bunu avrupadan bi renktaş bilir diyordum doğru tahmin etmişimİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanirim evlatlik alan ailenin soy ismi...

Seferim efendi durandan ne hayır gördük ki, elleme sırıtsın bakalım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Evlatlik degil yanliz. Annesi sonradan bir Bosna Hersekli adam ile evlendi. Yani üvey babasinin ismini de aldiİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bunu avrupadan bi renktaş bilir diyordum doğru tahmin etmişim
Seferim efendi durandan ne hayır gördük ki, elleme sırıtsın bakalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum