Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kötü bir yaz geçirmesinin ceremesini bir süre daha çekeceğiz gibi görünüyor, çünkü saha içinde ne kadar zorlasa da (sanırım en çok koşan isimlerinden biri ya da direkt en çok koşan ismi oldu) nispeten ağır ve güçsüz göründü.

Yalnız, şu hâliyle bile kalite emaresi gösterdiği şeyler olabilir ki mesela kullandığı duran topların yanılmıyorsam 1'i dışında hepsi etkiliydi.

Yorum

Pasları iyi gibi. Sağ kanatta içe devrilmeleri şut atacak kanat tiplemesi için kötü ama daha hazır değil, topla olan koordinasyonu zamanla iyileşir.

Yorum

İlk yarı kötüydü ikinci yarı biraz daha iyi geldi gözüme. Duran topları etkiliydi. Oynadıkça skor yaptıkça açılır gibi bakalım.

Yorum

Duran topları iyi ama yetenek paketi çok yüksek gelmedi bana

Yorum

Ben beğendim iyi oyuncu zamanla gelişir.

Yorum

Trabzonspor u geçtim .
              süper lig seviyesinde dahi değil
              61

Yorum

Fiziksel olarak hazir hale gelse bile kalite seviyesi asla Ts 10 numarasi degil gibi gorunuyor
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Üste para verip gondereceğimiz yeni bir balonumuz daha oldu. Bunu aylarca peşinden koşan bunu aldıran scout ekibi derhal kovulmalıdır.

Yorum

Fiziksel eksikliğinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama beklediğimden çok yavaş kalıyor. Topla hızlı dribling yapamadığı için de rakip sürekli yakalıyor...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fiziksel eksikliğinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama beklediğimden çok yavaş kalıyor. Topla hızlı dribling yapamadığı için de rakip sürekli yakalıyor...
                      Üstadım,

Çocuğun öyle bir meziyeti ön plana çıkmamıştı ki Fransa'da. Bu çocuğun artısı, topu çabuk öne oynama. Genellikle de savunma arkasına attığı isabetli paslar. Bakasetas gibi topu tutsun, faul alsın gibi oyunu yok. Daha önce de bu örneği verdim, Atiba & Sosa önündeki Oğuzhan gibi düşünün... Yüzü dönük, Gomez'in koşularını ödüllendiren, kanada oyunu açan...

Geldiği takım kontra oynayan bir takım. Burada 600 pas yapan, 70% topa sahip olan takımda dar alanda oynamak zorunda.

Dileğim, hocanın Cham'a artı değer katması, oyununu geliştirmesi.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bu adamı jaja ile kıyaslarsanız tabiki kötü derim.
                        Bu maç ve geçen maç beklentilerimin üzerinde oynadı. Sorumluluk alıyor pas oyununda da iyi.
                        Mendy ile beraber ortasahada görsek ne güzel olur
                        ***GeNÇ***

Yorum

Rakibin üstüne üstüne gidiyor tam çalımı atacak nefesinin tükendiğini farkediyor vazgeçiyor. İlerleyen zamanlarda maç kondisyonunu yakalayınca bu işlere girecektir

Yorum

duran topları iyi görünüyor o cepte herhalde

Yorum

Kumaş var, kredisi devam ediyor, geliştir kendini çabucak.
                              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Beklentimiz çok büyüktü.

Şu an için takıma seviye atlatacak bir 10 numara performansı veremedi.

Kısa vadede daha büyük katkı bekliyoruz.
                                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim