Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Salih Malkoçoğlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İnşallah gerçek bir teknik direktörle Trabzonspor da calismak nasip olur sana cocuk, olmayacaksa da vakit kaybetmeden takim gibi bir takima, kulüp gibi bir kulübe git. Sen bir pirlantasin, heder olma bu bos beleslerin elinde

Yorum

Bu kadarını beklemiyordum harikaydı, hemde kendi mevkisinde değildi.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kadarını beklemiyordum harikaydı, hemde kendi mevkisinde değildi.

Esas mevkisi belkide stoper? oynadikca ortaya cikar

Yorum

Bodrum macinda iyi gozukmesinin sebebi rakibin etkili hucum oyunculari olmamasiydi. Oyle cok zor da kalacak bir pozisyonunu hatirlamiyorum Acaba dedim Tekke pas ozelliginden oturu geriden oyun kurmasi icin mi stopere koydu bunu ama ne zaman top ayagina gelse hep Okaya verdi o topu ileriye oynadi. Oyun kurulumunda en ufak bir sorumlulugu yoktu. Kendi mevkisinde daha da iyi oynar. Cocuk ne zamandir as takimla antremanlara cikiyor. Idmanlarda acaba bunu hep stoperde mi oynatiyorlar. U19 maclarinda hep ortasahadaydi diye biliyorum.

Yorum

Trabzonspor U19 takımının kaptanı Salih Malkoçoğlu, A takımla ilk 11'de çıktığı ilk maçta Bodrumspor karşısında 90 dakika sahada kalarak; en çok pas arası yapan, en çok ikili mücadele kazanan, en çok hava topu kazanan, en çok şut engelleyen ve en çok isabetli pas atan oyuncu oldu.

Yorum

leş gib maçta tk beğendiğim oyuncuydu. fiziği iyi ayağı fena değil. korkmuyor direk giriyor. kesiciliği de iyi. biraz hava toplarına hakim değil ama gelişir. yeni ahmetcan olabilir. benvce banko oynamalı hiç düşünmeye gerek yok. stoper oynayacaksa bayagovla ikili dabit iklii olmalı. yok 6 numara oynyacaksa onda hepsinden daha iyi

Yorum

Nazar olmasın sana delikanlı.
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

6 numara performansını merak ediyorum.

Yorum

Altta Bodrum maçı özet video vardı. Onu izledim. Kesiciliği iyi gibi, topa kafa vurma olayı sıkıntılı yani hava topları, kestiği-kazandığı toplarda da birinde çok kötü şekilde kaleciye uzun geri pas atıyor. Halbuki dripling yapsa muhtemelen asist veya gol hazırlayıcı pası verebilir. Gelişirse süper olur. Ozan Tufan'daki kadar ısrar edilse bu çocuk olur.!!! Bu arada futbol dışı hayatı da önemli. Abdüş vakası ortada.

Yorum

İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Altta Bodrum maçı özet video vardı. Onu izledim. Kesiciliği iyi gibi, topa kafa vurma olayı sıkıntılı yani hava topları, kestiği-kazandığı toplarda da birinde çok kötü şekilde kaleciye uzun geri pas atıyor. Halbuki dripling yapsa muhtemelen asist veya gol hazırlayıcı pası verebilir. Gelişirse süper olur. Ozan Tufan'daki kadar ısrar edilse bu çocuk olur.!!! Bu arada futbol dışı hayatı da önemli. Abdüş vakası ortada.

Futbolda er meydani derbi maclaridir salih sikan veya zubkov ismi fark etmez o maclarda silik kalirsaniz zirveye cikamazsiniz ama bizde cita o kadar dusduku bodrum hatay vs gibi takimlara karsi göze batan sadece salih ve arif oldu

Yorum

Golü yedirdin sayılır o yetmedi bomboş ve uygun pozisyonda saçma sapan şekilde kafa vurdun 5 metre üstten auta...
                        Ya yeter daa
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Golü yedirdin sayılır o yetmedi bomboş ve uygun pozisyonda saçma sapan şekilde kafa vurdun 5 metre üstten auta...
                          Ya yeter daa
                          Bol bol orta kestirip kafa çalışmalı her iki kanattan. 2 pozisyonda dağlara taşlara vurdu nispeten müsait pozisyonlarda.

Yorum

Çok çok iyi oynadı.

Yorum

İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bol bol orta kestirip kafa çalışmalı her iki kanattan. 2 pozisyonda dağlara taşlara vurdu nispeten müsait pozisyonlarda.
                              At kahraman ol işte daa bundan iyi fırsat mı var
                              Yok valla anlamıyorum ben
                              Bu şekil en son Yumlu atmıştı ilk maçında falan bjkye, tamam sonra baktık ki çok kaliteli stoper dğl ama derbi kazandırmıştı
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim