Yeni denswill'imiz hayırlı olsun. Milyon euroları tıkır tıkır sayıcaz eline.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Stefan Savic
Daraltma
X
-
-
Avcinin aldirdigi bir oyuncu olmasi yonunden fos cikma ihtimali yuksek. Ertugrul dogan da cikip kameralara hakemin tek eksigi besiktas formasi giymemesiydi diyor. Iyi tamam Masuakuya 76.dakikada penalti aldirmak icin kendini ceza sahasinda Pedro malheiro nun onunde yere atmasini hakemi aldatmaya yonelik hareketten ikinci sariyi kirmiziyi verilebilirdi. Birkac pozisyonda da hizli kontraya cikabilecekken rakip faul yapti birak sari karti faulleri bile vermedi ama bizim Savicin de yaptigi epey ters bi hareket. Savic hayir hadi hakem gormeyebilir ama hic mi dusunmuyorsun bu pozisyonu var odasindakiler gorebilir diye. Millet yillarca Ahletico Madridde oynadi diye kesin bu iyidir seklinde ezbere yorum yapiyor.
Yorum
-
Yani eleştiriyi hadi yine anlıyorum eyvallah da penaltıyla yakından uzaktan alakası olmayan şu pozisyonu 2 farklı tweet'le paylaşırken hiç mi utanmadınız merak ediyorumİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
sen ve senin ahlak bildiren sozlerin. Ceza sahasi icerisinde cekme penalti olmuyor mu? Takim tutuyorum diye objektif olmayacagim diye birsey yok. Yoksa diger 3 buyutulmus Istanbul takimi taraftarindan ne farkim kalir. Neyse sen anlat bakiyim benim yanlis gordugum senin dogru gordugun sey ne.İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani eleştiriyi hadi yine anlıyorum eyvallah da penaltıyla yakından uzaktan alakası olmayan şu pozisyonu 2 farklı tweet'le paylaşırken hiç mi utanmadınız merak ediyorum
Dur bak tahmin ediyim Visca nin pozisyonunun da kirmiziyla falan alakasi yoktur sana gore. Hakem kasitli olarak sirf bizi oyundan dusurmek icin verdi kirmiziyi. Arkadan adamin ayagina basiyor gibi gozukuyor ama alakasi yoktur kesin.En son jpositve tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 14:58.
Yorum
-
İtiraz etmedi diye algı oluştu, Bardi'ye yapılana da çalınmamıştı.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen ve senin ahlak bildiren sozlerin. Ceza sahasi icerisinde cekme penalti olmuyor mu? Takim tutuyorum diye objektif olmayacagim diye birsey yok. Yoksa diger 3 buyutulmus Istanbul takimi taraftarindan ne farkim kalir. Neyse sen anlat bakiyim benim yanlis gordugum senin dogru gordugun sey ne.
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraz etmedi diye algı oluştu, Bardi'ye yapılana da çalınmamıştı.dogrudur o gecen sezondu macin tarihi 4 subatti sanirim. Ama burada mesele bir ton para bayildigimiz bir adamin bu kadar amatorce bir hareket yapmasi. Turkiye kupasi finalinde de Nicolas Pepe topu uzaklastiramadi diye son dakikada Besiktastan Musrati copunden 2. golu yedigimizde millet Pepeye demedigini birakmamisti. Bu tip profesyonel oyuncular boyle abuk subuk hareketler yapmayacak.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogrudur o gecen sezondu macin tarihi 4 subatti sanirim. Ama burada mesele bir ton para bayildigimiz bir adamin bu kadar amatorce bir hareket yapmasi. Turkiye kupasi finalinde de Nicolas Pepe topu uzaklastiramadi diye son dakikada Besiktastan Musrati copunden 2. golu yedigimizde millet Pepeye demedigini birakmamisti. Bu tip profesyonel oyuncular boyle abuk subuk hareketler yapmayacak.
Yapma gözünü seveyim , keşke biz de olsa.Baskı yiyince oluyor böyle hatalar, Pepe'nin pek bir numarası yoktu zaten.Savic iyidir iyi.
Yorum
-
-
İstanbullular bile artık pili bitik 35 lik sözde yıldızlara para dönmüyor. Savic kim oluyor da 3m euro garanti maaş verdik getirdik? Ulan bu adama dünyada hangi aptal kulüp 3m euro garanti maas verir, adam STOPER STOPER!
35 yaşında stoper oyuncusuna 3m euro verdin Hüseyin bundan daha iyi stoper. Mazisi umrumda değil şu sahadaki oyuncu her şeyden önce sağlık kontrolünden nasıl geçti?
Bjk nin müzmin sakat diye almadığı adamı bizimkiler nasıl alır bu kulüpte nasıl bir soygun var inanılır gibi değil."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum