Rizespor maçında oynadığı bölümde iyiydi. Gelişerek devam Cihan. Aferin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Cihan Çanak
Daraltma
X
-
Değişik bir fiziği var. Patlayıcı... "Ümit millî takımda niye sağ açıkta oynatıyorlar" diyordum. Aslında öne geçilen maçlarda yüklenen rakibe karşı hem kanatta hem orta koridorda takımı öne çıkarabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
çiko bu kadar sakat varken göster kendini haydi
Yorum
-
Seni savunmaya çalışan nadir kişilerden biri olarak ciddi hayal kırıklığı yaratıyorsun. İstisnasız pozisyonların tümünde vücudunu yanlış kullanıyorsun. Belki eğitimci bir teknik direktör ile kurtarılabilirsin ama şu anki koşullarda ben de ümidimi kestim. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
bir tane uzaktan gol attı sadece zaten. uzaktan 1 gol atmak bütünüyle bir kabiliyet göstergesi değil benceİlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam nası geri gitti ya geldiği zaman uzaktan gol atıyordu şimdi top süremiyor
Yorum
-
Maçı izlemedim, gol öncesinden de haberim yok, naapmış manyak ?
Ulan en çok isteyen ve geldiğinde mutlu olanlardandım, bu nedir yaa
Bize de hep iş yapamayan gurbetçiler düşüyor
Gedikli de öyleydi
Ama hep derim Trabzon'da oynamak çok zor, baskı hissedersin, yok sanarsın ama işlenmiştir içine... conconda yavşakbahçede oynamak çok daha kolayTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Gelecek sezon kocaeli veya süre alabilecek takima kiralanmali.
oyun tecrübesi lazim bal yapmayan ari gibi.söylendi gibi topu aliyor kosuyor birseyler yapiyor gibi ama sonu yok.
gelecek sezon kalirsa daha az süre alacak.oturarak gelisilmez.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum