eren den kötü olabilecek kadar kötü mü gercekten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Borna Barisic
Daraltma
X
-
Gerçekten öyle, yarın molozda balıkçıda yağmurluk giyip bana balık satsa vallahi tanımam.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.8m euro yıldız topçu maaşı alıyor ama taraftarın büyük kısmı yüzünü görse tanımaz. Mesela ben yüzünü unuttum, birisi sorsa futbolcumuz diyemem.
Korkunç bir maaşı var ama hic oynatmadik, cidden hatırlamıyorum. İyi mi kötü mü anlamamız lazım eğer oynamayacaksa kulübede 1.8m euro maaşa yabancı oturtacak lükse sahip değiliz. Bunu İstanbullular bile yapmıyor, şu adamın maaşına bakıp sahaya çıkan oyuncu da oynamak istemez.
Takım içindeki huzursuzluğun sebeplerinden birisi kesinlikle maaş konusu. Devre arası büyük temizlik gerekiyor yoksa küme düşürecek bizi hesap kitap bilmeyen ileri zekalılar.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.flashscore.com.tr/mac/Am...zeti/mac-ozeti
11'de baslamis, 10.dkda sakatlanip oyundan çikmis
Sakatlanıp çıktı yazınca bir bakayım dedim. Dümdüz yürürken sakatlanmış. Darbe falan yok. Koşamıyor dediğimizde laf yapıyordu millet burada.( ゚д゚)
Yorum
-
çaprazlara bir sey olmamistir herhalde, ama asil tendon kopmus olabilirİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum