Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borna Barisic

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

eren den kötü olabilecek kadar kötü mü gercekten.
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Eren gidiyor sana fırsat gelecek iyi değerlendir. Gerçi senin 2 yıllık paran Eren'in bonservisi ama neyse o başkanın hatası.

Yorum

35 yaşında adamdan da fırsatı iyi değerlendirmesi beklenemez. Defolup gitmesi gereken bir oyuncu yiyici tayfanın ekip başı. Saviç ile acilen sktgt plaketi verilip gönderilmeli

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1.8m euro yıldız topçu maaşı alıyor ama taraftarın büyük kısmı yüzünü görse tanımaz. Mesela ben yüzünü unuttum, birisi sorsa futbolcumuz diyemem.

Korkunç bir maaşı var ama hic oynatmadik, cidden hatırlamıyorum. İyi mi kötü mü anlamamız lazım eğer oynamayacaksa kulübede 1.8m euro maaşa yabancı oturtacak lükse sahip değiliz. Bunu İstanbullular bile yapmıyor, şu adamın maaşına bakıp sahaya çıkan oyuncu da oynamak istemez.

Takım içindeki huzursuzluğun sebeplerinden birisi kesinlikle maaş konusu. Devre arası büyük temizlik gerekiyor yoksa küme düşürecek bizi hesap kitap bilmeyen ileri zekalılar.
          Gerçekten öyle, yarın molozda balıkçıda yağmurluk giyip bana balık satsa vallahi tanımam.

Yorum

Yani Eren'den de Arif'ten de mi yetersiz.

Nedir bu adamın durumu çözemedim
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Antreman eksiği var ise neden giderilmiyor bir an önce kazanmamız lazım getirmeye uğraştıkları adamlar bundan daha iyi kesinlikle değil
              #50 Jackson Avelino Coelho
              #7Miroslaw Szymkowiak
              #61 İbrahima Yattara

Yorum

Ispanyadan Rayo Vallecano kiralama teklifi yapmis.

Yorum

eren elmalı'dan daha iyi olduğu halde oynayamaması enteresan. gittiği takımda la liga da barcelona ve atletico madrid'i yenen leganes. bir kulüp nasıl kötü yönetilir işte böyle.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Ben bu adamın transferinden bişey anlamadım iyi mi kötü mü bir kere izleyemeden gitti.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

açıkçası forma verilmediğini değil formayı alamadığını-almadığını düşünüyordum. şimdi kiralandı ve gerçekten öyle mi diye görme fırsatımız olacak

Yorum

11'de baslamis, 10.dkda sakatlanip oyundan çikmis
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://www.flashscore.com.tr/mac/Am...zeti/mac-ozeti

11'de baslamis, 10.dkda sakatlanip oyundan çikmis

Sakatlanıp çıktı yazınca bir bakayım dedim. Dümdüz yürürken sakatlanmış. Darbe falan yok. Koşamıyor dediğimizde laf yapıyordu millet burada.
                          ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sakatlanıp çıktı yazınca bir bakayım dedim. Dümdüz yürürken sakatlanmış. Darbe falan yok. Koşamıyor dediğimizde laf yapıyordu millet burada.
                            çaprazlara bir sey olmamistir herhalde, ama asil tendon kopmus olabilir
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

aslinda su videolarda mudahalelerinde felan fena da gozukmuyordu.
                              En son jpositve tarafından düzenlendi; 09.02.2025, 22:48.

Yorum

Demek ki oynamamasının bir sebebi varmış.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim