Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ozan Tufan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bildiğin hiçbirşey yapmadı 30 saatte, adam nerdeyse topa değmedi böyle rezillik hayatımda. Görmedim ben.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bunu bordomavi forma ile görmek takımdan bile nefret duygusu uyandırıyor bazen.herşeyi bırakıp gitmek istiyırum bazen bunun gibiler yüzünden..
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bildiğin hiçbirşey yapmadı 30 saatte, adam nerdeyse topa değmedi böyle rezillik hayatımda. Görmedim ben.
        Ozanı veya bir başkası ilerde top bekliyor ama o dakikalarda takım bitik durumda bilinçle paslarla ileriye cikamiyoruz her topa dan dun vuruyoruz rakibe giden toplar tekrar tekrar bize geri geliyor ileride oynayan oyuncu bu kaosta top alamaz güzel bir ara pası bekler ama boşuna takım kestiği topları oyuna sokamiyor böyle devam edersek ? hem taraftar hemde ileride top bekleyen oyuncu uyuz olur
        En son objek tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 18:04.

Yorum

• Ozan sende gitsende rahatlasak bide seni düşünmeyelim oyuna ne zaman girecek diye.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Vasat
            ***GeNÇ***

Yorum

• Adam gitmedi ya la şaka gibi
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam gitmedi ya la şaka gibi
                Avcı ozanı tek mevkide oynatmak için almadı bir çok mevkide oynayabildigi için almıştı pina sakat o gelene kadar sagbek oynar?
                En son objek tarafından düzenlendi; 09.09.2025, 01:49.

Yorum

• Keske sen sakatlanip senden kurtulsak nwakeme yerine sen sakat olsan kötülere.birsey olmuyor ya Kadıköy gitmişken kal orada
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Folcarelli dün motoru yırtarken Ozan'ın tek bir olumlu pasını veya oyun kurmasını vs hiçbir aksiyonunu hatirlamiyorum. Ve bu adam merkez orta saha oynuyor.

Muçi ve Ozan direkt eksik oynatan oyuncu tipleri, biz dün 2 kişi eksik oynadik. Ozan, Okay bunlarin yerine adam yoksa koy Boran'ı belki Parmak gibi verim alır kullanırız. Tekke hiç farkli birini denemiyor hep aynı ezber hep aynı sonuç.

Yıl olmus 2025, merkezde Ozan ile sahaya cikip maç kazanmayı bekliyoruz.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Dünkü maç için Ozan Tufan istatistiklerini biri paylaşabilir mi bir tane olumlu hareketi var mı merak ediyorum.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Seni hic sevmedim Ozan defol fb git

Yorum

• Bu da galiba cemaate girdi Fatih Tekke'nin manevi evlatlarından. Katkıyı bırak, tam bir yutan eleman.

Yorum

• Unutmadan defol git ozan sakatlansan sevinecegim tek oyuncu sensin ama kötüleri birsey olmuyor. Rakip seni sakatliyamas sahada gezdigin icin

Yorum

• büyük ihtimalle oynayamadığı için takımdan ayrılacaktır. zaten belliydi böyle olacağı. bu takımdan kimseyi kesemez. yedek olarak bile giremiyor oyuna.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim