Insallah yeni sezonda Ft bunu düşünmuyordur bunlar anca Taha,lund, la küme oynarsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ozan Tufan
Daraltma
X
-
Tekke nin inisiyatifinde degil bu durum..Onun tek islevi su transfer dönemini atlatmaya saglamak..En fazla 10. haftaya kalmaz gönderilmesi. O gönderilirse araya bir yabanci teknik direktör sIkistirilir..Onunlada ara transfer dönemi atlatilir..Tonlarca tazminat parasi ödeyip devre sonrasi 5-6 mac sonra oda kovulur..Bakalim gelecek sene bu zamanlarda taraftari oyabilecek kim olacak orda. Bunlarin son transfer vurgunu olur gibi..Ondan sonrada hortumlama bayragini devretekleri son yönetime de sira geliyor gibi..Klübün sözde satisini saglayacak olani yani..Sözde diyorum,cünkü parali Arap seyhinin ismi kullanilir sadece. Klübün gercek sahibi E.D kuklasini oraya yerlestiren..İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke tutar bunu takımda demedi demeyinKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
karnini iceri cekti diyorlar. Yeni sezonda da fazla kilolari devam ediyor gibi. Bu kilo meselesinden Fenerde kac kez kadro disi kaldi sayamadim. Sadece Watford da zatif sanirim. Zaten kendi de diyordu Premier lig cok zor top taca ciksin diye dua ediyordum diye. Bir de bu yaz yakin zamanda Lokomotiv Moskova nin teklfiini reddetmis. Isin ilginc yanı bu adamla 3+1 sozlesme imzalandi. Yillik ilk senesi 46 milyon tl ve diger seneler 51 ile 56 milyon tl para alacak. Akil alir gibi degil bu adam 30 yasinda sozlesmeye bak. Opsiyon da kullanilirsa 33 yasina kadar sozlesme yapmislar bununla.
Ayrica bu adam fosur fosur sigara icmiyorsa ben de birsey bilmiyorum. Kesin o yuzden sahada kosamiyordur. Kim nerden basimiza bela ettiyse bunu takimdan gitmek de gitmiyor. Lokokomotiv Moskovadan once yine bu yaz Tff 1. ligden Corumspor bizde kazandigi maasinin aynisini vermek sartiyla kendisini kiralamak istedi beyfendi hazretleri kabul etmedi.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 06.08.2025, 00:49.
Yorum
-
her ne kadar kızsak da Yusuf Yazıcı gibi bunun da şut özelliği iyi. Uzaktan ve caprazdan güzel şut atıyor. Şutör bir oyuncu. Bi ara Beşiktaş'da Mustafa Denizli'nin getirdiği Alman Fabian Ernst vardı. Onun gibi oynasa şut atsa çok ciddi katkı sağlardı.
https://x.com/ts_kesit
Yorum
-
Takımda görünmüyo ki zaten. Ozan giriyo dediler o kadar ben sahada göremedim.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ozani takimda görmek istemiyorum ya bunu kadro ya alanlari da takimda görmek istemiyorum. Altyapidan oyuncu alin daha iyiTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Yuhalanmaliydi, taraftar da uyudu. Yuhalamadikca, tepki göstermedikçe bunun gibi vasatlar oynamaya devam edecek.
Bana göre kaçan 2 puanin direkt sorumlusu şu hamleydi. Bunu hangi gerizekali İngiltere de 10 yaptıysa ciddi ciddi hala 10 oynatıyorlar, o belle merkezde de oynayamaz.
Survivor a gitmesi gereken adamı oynatirsan olacagi budur işte."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Samsunspor vs Ozan Tufan. Topla buluştuğu noktalar.

36 dkda harikalar yarattı gerçekten. Mendy Cham karakter sorunu var diye gönderildiği yerde Ozan bey topçu diye sahaya atılıyor. Acil gönderilmesi gerekli. Alttan gelenin önünü açarız en azından.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum