Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ozan Tufan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dorukhan etkisi bekliyorduk.

Tam bir fiyasko.

Resmen oynamak istemiyor.

Senin giymekten zul duyduğun o forma bizim hayatımızın bütünü haberin var mı !
    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• ozan en son ne zaman oynadı ki savunma önünde? championship kariyeri neden yokmuş gibi davranılıyor?

ha ilerde de istediğimiz katkıyı veremeyecek şu an da en azından yeni görevi/yapabildiklerine göre fayda almaya çalışsaydık bari

Yorum

• ya bi defol git oğlum ya..Nerden geldin bu takıma

Yorum

• İyi de başlamıştı. Kötü oldu.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Sakatlanınca girdiği triplere bakınca çapraz kopardı zannettim. Bileği burkulmuş. Bu adamı neden aldık? Madem aldık neden ilk 11'de oynatıyoruz? Daha kilosunu bile kontrol edemeyen sözde profesyonel. O kiloyla oynarsan sakatlanırsın tabi.

Yorum

• şunun Trabzonspor'umda olması son yılların en büyük ihaneti ve enayiliği.

hala aklım almıyor.
              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk golüne çok yaklaştı, gol vuruşu berbattı.
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• 2 Milyon bonservis, 2 Milyon maas. Umarim azicik düzelir ve bizileri susdurur yoksa bu transfer cok büyük bi Ihanet.
                  En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 21.10.2024, 11:24.

Yorum

• dostum o gol nasıl kaçtı son saniyede

(UEFA)

Yorum

• O dakikada oraya deparla gelmesi önemli olandır, gol bu sefer kaçar bir dahaki sefere atılır çok önemli değil. Takım genelindeki fiziksel yükseliş Ozan'da da var.

Yorum

• Trabzon'a donmemeli bu akşam berbat

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        En son Vkgz tarafından düzenlendi; 26.10.2024, 21:48.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kapasitesi bu kadar.
                          Altyapıdan Şunu kesecek bir oyuncu çıkmıyorsa gençler kendisini sorgulamalı
                          ***GeNÇ***

Yorum

• Bence futbolu birakmali futbol bunu coktan birakmis zira

Yorum

• Kendine hayrı olmayan adamın Trabzonspor'a hayrının olmasını bekliyoruz. Yani biz beklemiyoruz da hoca ve yönetim bekliyor. Ben bu adamdan daha fitim ve bu adam profesyonel sporcu sözümona.

Yorum

• Ozan gibi dalga geçilen ve futbolu bitik topçu için Acun a 2m euro Ozan a da 1.5m euro veren Ertuğrul Doğan tekrar başkan olmak için kongrede aday ve karşısına rakip çıkarmıyorlar.

TS tarihinde bu kadar kötü transfer yapan başka yönetim yok. Biz bitmişiz.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim