Geri iade edemiyor muyuz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ozan Tufan
Daraltma
X
-
Yeni bir takıma transfer oluyorsun, geldiğin 1. dk’dan itibaren yatışa geçiyorsun.
Oyuncu transfer ederken, oyuncunun iş ahlakını da araştıracaksın. Bu adamı araştırmaya da gerek yok. Saçını başını düzeltip, fazla kilolarıyla sürekli problem yaşayan bir oyuncuyu, otoritesi de olmayan Trabzonspor’a getirmek iş bilmezlikten öte bir yönetim beceriksizliği.
Bu gibi oyuncularla sadece performans odaklı sözleşme yapılır. Bonservis ödenmez. Yönetim istifa.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Yani bir topçuya kağıt üzerinde sağ bek orta saha vs oynuyor diye 1.5 milyon€ verdik. Gerçekten 30 yaşında satışı olmayacak böyle boş topçu almanın anlamını anlamıyorum, yani iyi topçu olsa Hamsik gibi al ama böyle vasat 30 yaşında topçuları neden alıyoruz ne faydası olabilir.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Mevkisi dışındaki formu idare etti dün.
Ancak kendi mevkisinde ilk11 düşünülecek bir durum şuan için yok.
Okay'ı da Mendy'yi de kesemez. Bardhi'nin yerine ya da gelecek olan Cham'ın yerine de direkt tercih edilmez.
Lundstram gibi bu da rotasyon topçusu olur gibi.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum