Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Denis Mihai Drăguș (Kiralık - Gaziantep FK)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bunun gibi oyuncuları fazlalık görüyorum. Yani hızlı olması gerek. Ondan istenen tek şey bu. Hızlı topu taşımak. EE bir de hücüm oyuncusun kaleye bir zahmet topu yuvarla

O yuzden en kısa sürede az parlatıp gönderilmeli diyorum. Yerine gelecek vaad eden bir genç oyuncu faydalı olur
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Naber üçkağıtçı

Yorum

• Okaydan sonra daha draguş dönecek of of kadroya bak. Ya birini gönderiyoruz yeni belalar türüyor. İlginç

Yorum

• Şenol hoca maç sonu yeni transferleri ve oynamayan Draguş'u da basın önüne attı.

gs maçından sonra yoktu, geçen gördüm hoşgeldin dedim diyor Draguş için.

Tamam bu adam yok da sen her maç kulübede ne yaptığını oturup düşündün mü hocam?
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol hoca maç sonu yeni transferleri ve oynamayan Draguş'u da basın önüne attı.

gs maçından sonra yoktu, geçen gördüm hoşgeldin dedim diyor Draguş için.

Tamam bu adam yok da sen her maç kulübede ne yaptığını oturup düşündün mü hocam?
            Hocayı en çok eleştiren kişilerdenim ama bu karaktersiz için değil. Ne zaman adam olmaya karar verir o zaman oynar. Tıpkı saviç gibi.

Yorum

• Yanıldık malesef , sene sonu uygun bir parayla gönderelim alıcısı çıkar mutlaka.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Kendisine yapılan bacak nakli sonrası takıma geri dönmüş, özverili adam canım.

Yorum

• kral dönüyor

(UEFA)

Yorum

• maç günü paylaşımında fotoğrafı var ilk 11 mi acaba

(UEFA)

Yorum

• Bu salatalık hazır olsa ne olur olmasa ne olur. Romanya'dan adam mı alınır ya. Alayı aç bunların.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bence Fatih hocanın sihirli eli bunada değecek, ben hala Draguşun boş bir oyuncu olduğuna inanmıyorum.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Trabzonspor'da düzenli forma şansı bulamayan Denis Draguş'un bordo-mavililerden ayrılığı gündeme geldi. Rumen ekibinin başkanının Draguş'u istediklerini açıkladığı öne sürülürken, masadaki rakam da belli oldu. İşte detaylar...
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• iki buçuk diyor pek inandırıcı gelmedi

(UEFA)

Yorum

• sol kanatta devam etmeli. takımın ihtiyacı olan oyuncu. sakın solda tony veya visca gibi bir hata yapılmasın.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• 3 istanbul takımlarının hücum oyuncularına bak bide bizimkilere bak. draguş kimdir şaka mısınız siz. gaziantep'te 50 gol atsın yine geçerliliği yok. sene sonu apar topar yollamak lazım bunu.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim