Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

John David Lundstram

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stoperlerle uğraşmaktan oyuna konsantre olamadı adam. Arkaya Savic gelince rahatlar.

Bu oyuncuda huseyin cimsirin top kapma meziyetleri var bilhassa seken dusen sahipsiz toplarda iyi pozisyon alıyor

Yorum

Beni çok şaşırttı ilk maçtan bu kadar takımı sahiplendiğini görmek çok sevindirici adam dikine oynuyor, ve hep boşa kaçıyor, orta saha defans düzelirse değerini daha iyi anlarız.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Glasgow da birkaç maçını izlemiştim çok tutmamıştım bayaa düz oyuncu gibi gelmişti bana,ruzomberok maçında bende fena bulmadım ama hemen havaya girmeyelim rakip çok zayıftı daha dişli rakiplere karşı görmek lazım..

benim bu sene hayalimdeki ortasaha mendy-iyi bir 8 no - cham şeklinde o yüzden mendy ile forma rekabetine girer lakin mendy 1 adım önde bence…
        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Sürekli top almaya geliyor. Boşa kaçıyor. Genellikle öne oynuyor. Faydalı olacağı kesin de bizim taraftar sevmez böyle topçuyu düz adam der. Bourceanu da böyleydi.
          ( ゚д゚)

Yorum

Bu maçta harika oynadı ve çok iyi mücadele etti.İnşaAllah hep böyle devam ederse çok başarılı olacak...

Yorum

Mücadelesine hayran kaldım.

Maç içinde yaptığı isyan herseyi gösteriyor.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

savunma hattı önü sende haydi goçum

(UEFA)

Yorum

Dümdüz oyuncu nedir in google daki karşılığı, bu tip ortasaha dünya futbolunda kalmadı artık..
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Topu çabuk oynaması, basit hatasız oyunu, defansın arasına girerek oyunu kuruşu güzel.

Ama elbette ön liberonun sert oynaması gerekiyor, faul bile yapmadı neredeyse dün.

Yani top rakipteyken alacağı aksiyon önemli. inşallah Saviç'in gelişinden sonra yeniden ortasahaya dönmesini ümit ettiğimiz Mendy ile beraber dirençli bir merkez oluştururlar.
                    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Bu adamı kim izlemiş kim beğenmiş kim getirmiş dümdüz sıradan vasatın altı biri boşa giden milyon Eurolar vah vah
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bunları gönderebilmek için çok uğraş ve zamana ihtiyacımız olacak...Yazık

Yorum

Ozan Lundstram bos transferler. Neden alindi, neden o kadar maas verildi.

Yorum

Rizespor'daki Mithat'ın gayrimüslim versiyonu.

Yok baba bu da boş
                            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Beklentim yüksek di ama 3 maçını izledikten sonra büyük bir hayal kırıklığı...!
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

2 sene önce 2m euro maaşa Agaoglu Hamsik gibi dunyaca unlu yildiz getiriyordu. Ertuğrul 2 sene sonra maaş ortalamasını 1.5 milyona çıkardı, bu isimsiz oyuncuya da 2m euro maaş ile en yüksek maaslardan birini verdi.

2m euro maaş normal şartlarda yıldız oyuncu maaşıdır, ekstra özellikler gerekir. Yana geriye pasla maç bitiren oyuncuya 2m euro vermiş olamayız. Başka özellikleri yok mu bunun?
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim