İlk golünü attı.uzun yıllar faydalanmak dileğiyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Poyraz Efe Yıldırım (Antalyaspor - Kiralık)
Daraltma
X
-
Herhalde alismis alt yapida rakip defanslardan hizli olmaya, bazi pozisyonlarda bosuna kosu deniyor.
Yorum
-
Evet esneklik calışması gerek sopa yutmuş gibi koşuyor. Stresten kasılmıştır umarımİlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çocuk fırsatçı , dönen topu takip
Hantal gibi geldi bana idman yemesi lazım. Ama Bitirici bir karakteri var sanki
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi( ゚д゚)
Yorum
-
Fontası ne düşünerek aldın oyuna, bugüne kadar ne verdi de bugün ne versin sana.İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin yerine Fountas girdi ya, şu hocaya güvenin sıfırlansa yeridir.
Çocuğu atsan sahaya en azından o atmosferi yaşasın.
O bile birşeydir.Özkan SÜMER
Yorum
-
Yok, kulübü gram sallamayan kalitesiz yabancılardan medet ummaya bayılır beyefendi.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFontası ne düşünerek aldın oyuna, bugüne kadar ne verdi de bugün ne versin sana.
Çocuğu atsan sahaya en azından o atmosferi yaşasın.
O bile birşeydir.
Yorum
-
2022-23 Sezonu U19 Süper Lig Gol Krallığı.

Semih Kılıçsoy 17 maç 18 gol 1 asist Forvet. Süleyman Cebeci 19 maç 13 gol 9 asist On Numara. Bir sonraki sezon ilk fırsatta sahaya atıp oyuncuyu kazandılar. Şans tabi ama sen oyuncunu saçma sapan kulüplere kiraya vererek o şansı kendin yok ediyorsun.
2023-24 Sezon U19 Süper Ligi Gol Krallığı (sezon devam ediyor) Poyraz Efe Yıldırım 11 maç 10 golk 1 asist. Seneye kim bilir nereye kiralanır.
( ゚д゚)
Yorum
-
süleyman'ın o fiziksel özelliklerle iş yapması imkansızdı zaten kıyasladığınız semih kısıtlı da olsa güçlü fiziğini kullanma şekliyle öne çıkan bir oyuncu. sadece sahaya atmayla gerçekleşmiyor bu hadiseler. ayrıca 3 yaş var aralarında
poyraz'ın da zamanı gelecektir mutlaka ışık varsa. ben neye göre sahaya atılması gerektiğini düşündüğünüzü anlayamıyorum?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum