O sondaki pozisyonda beynine kan gitmedi galiba. Kral olacak ama penaltıyı kaçırdı, bugün de maçın en kritik anında pozisyonumuzu bitirdi. Gerçi o da ne yapsın? "At Fink'e" taktiğindeki gibi, herkes onu arıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Paul Onuachu
Daraltma
X
-
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 3 gün önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
-
Sakatlık nedeniyle Pazartesi ve Salı günü idmanlara çıkamadı. 2 günlük idman eksiği maça yansıdı. Erken yorulunca tekniği ona ihanet etti.
Ayrıca bu adamı gereğinden fazla koşturuyoruz gibime geliyor. Aşağıda Onuachu ve Osimhen'in ısı haritaları var. Görünüşe göre Osimhen sadece hücumda oynarken, biz Onuachu'yu hücumda, orta sahada ve savunmada oynatmışız. Çok büyük emek vermiş ama bu kadar koşan adam eninde sonunda yorulmaz mı maçlarda?
Yorum
-
Zaten Tekkeni hatasi.Böyle cüsseli birisi o kadar git gel yapamaz.Sansimiz var bu sezon sakatlanmadi ama böyle devam ederse patlar. Ama Tekke nin teknik direktör seviyesi en fazla Anadolu takim seviyesinde.Hayalkirikligi.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlık nedeniyle Pazartesi ve Salı günü idmanlara çıkamadı. 2 günlük idman eksiği maça yansıdı. Erken yorulunca tekniği ona ihanet etti.
Ayrıca bu adamı gereğinden fazla koşturuyoruz gibime geliyor. Aşağıda Onuachu ve Osimhen'in ısı haritaları var. Görünüşe göre Osimhen sadece hücumda oynarken, biz Onuachu'yu hücumda, orta sahada ve savunmada oynatmışız. Çok büyük emek vermiş ama bu kadar koşan adam eninde sonunda yorulmaz mı maçlarda?
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Benim beğendiğim tipte bir oyuncu değil.
Katkısı inanılmaz ama bu mu Djaniny mi desek ben Djaniny Ekuban gibi komple oyuncuları tercih ederim.
Dün gördük orta sahada top aldığı zaman ya kalemizde gol görüyoruz ya da kırmızı kartlık bir harekette bulunuyor.
Hoca olsa ceza sahasının dışına çıkma derim ama nerde.
Yorum
-
Bu adam waka gibi gittiğinde anlarız bu adamla en azından bu sene doğru oyunla şampiyon olabilirdik dünyada onuachu tek sadece bizde bu adam şikeciler ve fetoculerde olsa 50 gol.atar açık ara şampiyon yapar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hayırsever birinin Onuachu'nun yakına gelerek duvar olduğu tüm pozisyonların kolajını çıkartması lazım. Verdiği zarar ancak böyle anlaşılır.
Azıcık kafası olan hiçbir hoca stoperini bununla hava topu mücadelesine sokmuyor, bekliyorlar düşen topu alıyorlar. gs maçında Lemina ve Toreira rezil etti bu taktikle. Topu dikeyim, Onuachu tutsun dediğin her pozisyonda topu kalede görüyorsun. Analiz, çalıştık ettik kasan hoca bunu nasıl göremiyor anlamıyorum.( ゚д゚)
Yorum
-
Onuachuyu çok seviyorum bu dünyada tek onuachu bizde waka gibi bir şey tek yani. Onunla bir şampiyonluk yaşamak lazım waka ve visca bulun ora sahaya iyi bir dm 6 numara ve 10 numara onuachu 50 gol de atar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hocanın isteği dışında olmasının imkanı yok.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerkezi gelmesi çok yanlış eğer hocanın isteği ise vay halimize bu adam çok kırmızı yer top dağıtamaz öyle bi ayağı yok( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum