İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Paul Onuachu
Daraltma
X
-
Ama aşırı vurdumduymazdı. Onuachu banzadan çok daha kaliteli bir forvet. Banza sadece daha hareketliydi. Banzanın çok saç baş yoldurduğu maçlar oldu, özellikle ligin son haftalarında iyice salmıştı. Ben son yıllardaki forvet sıralamasını Sörloth > Onuachu > Cornelius > Banza > Gomez diye yaparım.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
-
her iki maç da 3 puanlık.İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh be oğlum bula bula derbi maçını mı buldun cezalı olacak ne olurdu Gençlerbirliği maçında oynamasaydın
kırmızı kart sonrası onachu savunmaya gelmeseydi muhtemelen gol yerdik."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
ben seçileceginden neredeyse emindim, bizim saf taraftar yine "bu sefer çagirmazlar herhalde yaa" deyip duruyordu, ben hiç sasirmadim listeye valla hhiiiççç... tüküreyim böyle ise, oynatsalar bir sey demeyecegim ama 5-10dk süre alir ancaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
2 sezon önce Afrika Kupası'na son anda çağırılmasıyla üst üste seri mağlubiyetler almaya başlamıştık. Döndükten sonra kupa maçında sakatlanınca da toplamda neredeyse 3 ay kendisinden yararlanamamıştık. O zamanki takvim çok sıkışık olduğundan Nijerya'nın da final oynamasından dolayı 5 lig maçını kaçırmıştı. Şu aşamada Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı saymazsak ilk yarının son lig maçında yani Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek. Olur da Nijerya yarı finale kalırsa Kocaeli maçını da kaçırmış olacak...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Satarsın, Tolu Arokodare'yi alırsınİlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearaplardan devre arası 20 milyonluk bir teklif gelse evet mi hayır mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum