Ben bir sekilde takimimizda devam edecegini düşünüyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Paul Onuachu
Daraltma
X
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelimizdeki mevcut genç yetenekler bu sezonu kaldırır.
gelecek sene için ise daha genç transfer edilebilir oyunculara bakılmalı.
Kim kaldıracak hücum hattını mesela
O zaman hiç transfer yapmasaydık mevcut kadro zaten 3.sırayı elde edebildi. Seneyede zorlarsa eder. 10 sene para biriktirelim. En son şampiyon kadro kurarız hem.
Şu Ligde golcün iyi değilse hiç birşeysin....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İnşallah uygun rakamlara bu iş de çözülecek.
Yorum
-
Avcı olmazsaydı Enis ve altyapıdaki çocuk var adı aklıma gelmedi.İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim kaldıracak hücum hattını mesela
O zaman hiç transfer yapmasaydık mevcut kadro zaten 3.sırayı elde edebildi. Seneyede zorlarsa eder. 10 sene para biriktirelim. En son şampiyon kadro kurarız hem.
Şu Ligde golcün iyi değilse hiç birşeysin.
Golcü tabii ki önemli bir mevki ama 3. Olmak için şu aşamada gerekli değil.
Neden böyle diyorum? Çünkü 3.lugu başarı gören bir avcı var karşımızda.***GeNÇ***
Yorum
-
Forvet, para goygoyu yapılacak bir pozisyon değil
Ne eşekklere ne paralar verdik. Tutan, takıma cuk oturan adama mı vermeyeceğiz ?
ne yapalım, yine 3-5 afrikalı alıp yerse mi yapalım ?En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 09.07.2024, 11:53.
Yorum
-
Beşiktaş vakti ile Pepe'yi yaşlı diye gönderdi o Pepe 42 yaşında ve top oynuyor
Beşiktaş Pepe gittikten sonra defans aldığı hiç bir adam işe yaramadı ve milyon Euro harcadılar
Onuachu da tam bu örneğe uygun. Ver parayı 3-5 yıl anlaş en azından forvetlere para akıtmaktan kurtarırız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum