Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Paul Onuachu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kupayı ısteyen tek adamdı. örnek olsun diger dangalak ordusuna
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendi yarı sahasından dribbling ile gol atıyor ama kale çizgisindeki önüne düşen topu içeri atamıyor değişik bir şey
      Anlık olaydı, futbolda olur böyle şeyler.Beni üzen, Necip çoğu hava topuna aldı.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlık olaydı, futbolda olur böyle şeyler.Beni üzen, Necip çoğu hava topuna aldı.
        Rastgele vuruyorlar, Onuachu topun vurulduğu alana koşuyor rakip çoktan pozisyon almış bekliyor. Arkasında en ufak bir akıl yoktu.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Yak gel bildiğin ne varsa karakule, yine bekliyoruz seni.

Sezon başı kampında giy yine bordo mavileri, arayı çok açma
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Dur ya nereye, yok öyle Gol Kralı Olmadan ve en azından bir kupa kazanmadan hiçbire gitmek yok.Onuachu bırakmıyoruz bu taraftar seni çok sevdi ve pes etmeden yılmadan mücadele ederek attığın goller ile bu büyük taraftarı çok sevindirdin.Haydi Sana güveniyoruz İnşaAllah başarılı olup çok kupalar kazanacağız...
            En son deepmavi tarafından düzenlendi; 29.05.2024, 19:54.

Yorum

• arkadaşlar merhaba. biz trabzonlu değiliz ama trabzonsporluyuz. yazın oğlumu gezmeye trabzona getireceğim. ilk gelişimiz olacak. o da trabzonsporlu. muhtemelen ağustos ayında boş öğretmenevi yada uygulama oteli bulamayacağım. bize geceliği 2500 3000 lira olan önerebileceğiz bir otel yada başka bir yer var mı? yer bilmediğimiz için sümelaya uzungöle gideceğiz bir de denk getirebilirsek maç izlemeyi planlıyoruz.

Yorum

• Cidagosu yüksek Amerikan yarış atları gibi uzun adımlarla, devrile devrile top süren bir Onuachu... Zaman zaman eleştirsem de bu adam her türlü iz bıraktı. Keşke bütçe izin verse de takımda kalsa.

Yorum

• Mutlaka alınsın.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Forma tanıtım fragmanında siyahi TS formalı bir adam vardı.
                    Bugün de TSClub hesabı 14 Haziran 20:01 diye bir paylaşım yapmış.
                    Onaçi konusunda hislerim hep diriydi, inşallah kalacak.

Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forma tanıtım fragmanında siyahi TS formalı bir adam vardı.
                      Bugün de TSClub hesabı 14 Haziran 20:01 diye bir paylaşım yapmış.
                      Onaçi konusunda hislerim hep diriydi, inşallah kalacak.

https://x.com/avniakerhaber/status/1...ciYgvCK2Q&s=19
                      02.01 olsa daha doğru olmaz mıydı 2001 senesinin formaları işaret ediyor olmasın
                      Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        02.01 olsa daha doğru olmaz mıydı 2001 senesinin formaları işaret ediyor olmasın
                        Valla kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama 2001 senesi Trabzonspor tarihinin en karanlık senesidir sanırım, bizim için olumlu manada pek bir anlamı yok. Gerçi ilk anda benim de aklıma 2001 yılı geldi ama pek bağdaştıramadım.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama 2001 senesi Trabzonspor tarihinin en karanlık senesidir sanırım, bizim için olumlu manada pek bir anlamı yok. Gerçi ilk anda benim de aklıma 2001 yılı geldi ama pek bağdaştıramadım.
                          32 Umarım haklısındır.
                          Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• böyle pahalı oyunculardan uzak durmalıyız...

kaletesine diyecek yok ama bizi aşıyor...
                            ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              böyle pahalı oyunculardan uzak durmalıyız...

kaletesine diyecek yok ama bizi aşıyor...
                              Golcü/forvet için paraya kiyacaksin, ister Onuachu olsun ister baskasi...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Golcü/forvet için paraya kiyacaksin, ister Onuachu olsun ister baskasi...
                                elimizdeki mevcut genç yetenekler bu sezonu kaldırır.
                                gelecek sene için ise daha genç transfer edilebilir oyunculara bakılmalı.
                                ***GeNÇ***

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim