Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Paul Onuachu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ovvv hayatı boyunca unutamayacağı bir gol attı, bizi de o golü de hiç unutamaz artık.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Attığı ikinci golün aynısını yıllar önce akhisarda iken mustafa yumlu atmıştı. Normalde bu golleri ibrahimoviç atıyordu. Bu vuruşun patenti ibrahimoviçe ait adını akrep vuruşu koydular. akrep vuruşu veya scorpion kick diye aratırsanız önünüze oneachu nun golü gibi çok şey çıkar.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 11.11.2023, 00:43.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Bu ligin üzerinde bir golcü.
              Şu ana kadar çok iyi oynadı maçlarda.

Takımı sırtlıyor.
              ***GeNÇ***

Yorum

• bu videodaki gollerin arasında artık oneachununki de olacak.

Yorum

• Attığı golden çok taklalar şaşırttı
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• En az 5 sene 4 büyük takımın gündemine girecek golcü
                    Seneye bunseliga rahat yapar
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Trabzonspor tarihinde izlediğim en dominant santraforlardan biri. Tüm topları istiyor, alıyor herif. Adam resmen yavaş olmasına rağmen fiziğiyle eze eze adam geçiyor, tekniği de gayet iyi. Resmen Süper Lig'e üstünlük kurmak için gelmiş. Daha önce de dedim. Alınacak profil budur, tutsa da tutmasa da bu profilden devam etmek lazım. As olmasa bile yedeğe bir tane azman koyman lazım. İnşallah bu ligde başka forma altında görmeyiz Onuachu'yu

Yorum

• Trabzonsporda kalmak istiyormuş umarım kalır.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Senden böyle ekstra işler bekliyoruz aslanım. Durduk yere 3 puanı koparıp koyacaksın cebimize.

Yorum

• Hakemlerin kendisinin yarısı gibi gözüken yarma stoperlere bile pozitif ayrımcılık yapmasına sebep oluyor ama hiç mücadeleden yılmıyor

Attığı goller, atamadıkları vs değil mücadelesi tek başına büyük alkışı hakediyor

Sörloth, Cornelius sonrası yine iş ahlakı tavan olmuş bir uzun adam daha bulduk, 1 senelik de olsa tadını çıkaralım.
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• En fazla 1 sene daha kiralık kalır ama bu şekilde devam ederse bu fiziğe rağmen o hızda olması kesin olarak Bundesligada iyi bir takıma transfer olacağını gösteriyor.Leverkusenin forveti aynı Onuachunun kopyası o da çok kaliteli forvet sene sonu iyi bir takıma gider.

Yorum

• İki metre boyunda bir adama göre teknik ve hızlı bir adam olması beni şaşırtıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim