Bu çocuk gerçekten iyi futbolcuları görünce ayrı bir havaya giriyor. Geçen sene saha içinde Paul'e yaklaşınca yüzü gülmeye, oyunu değişmeye başlıyordu. Dünkü maçta da Nwakaeme'ye yaklaştığı bir pozisyon oldu. oyun durmasına rağmen topla bir iki artistik hareket yapmaya çalıştı. Kendini ona kanıtlamak istedi. Bu zihniyetteki insanlar her zaman başarılı olur. Kendisini seviyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Batista Adelino Mendy
Daraltma
X
-
Önceden stoperken de topla çıkıyordu falan. Baya düz adam gibi görünmeye başladı. Harcıyoruz.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 maç daha stoper oynarsa futbolu unutacak…( ゚д゚)
Yorum
-
-
bu akşam yine stoper oynayacakmış
neden neden neden diyor çekiliyorum köşeme
Yorum
-
Orta sahaya al artık şu adamı.
Yorum
-
Oyuncuların mevkileri karıştı, Mendy den Sosa Hamsik yapmak istiyor Ozan dan 10 yapıyor Dragus tan 9 yapıyor adam aslında sol sağ kanat.
Açıp ilk sayfalara bakın. Mendy yi savunmuyorum ama o oyuncu Mendy ise bu kim?
Hep mi futbolcular suçlu? Mehmet Can a bile milli takımın sağ beki olur diyorduk, Avcı geldi Visca hariç performansı yükselen 1 tane oyuncumuz var mı?
Mendy ilk maclarda orta sahada adam yiyor, dikine dikine oynuyordu. Şu an yana geriye pas yapıyoruz, bütün oyuncular vasatlaştı. Böyle olmaz, teknik ekip suçludur."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum