Avcı bu adama bir şey katamaz. Montlla'nın elinde görmek isterdim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tonio Teklic
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Soğuyorum bu yönetim biçiminden taraftar zihniyetinden.
140 dk oynamış adamı çöp ilan ettiniz. Herkes scout anasını satayım.
Oyuncu kazanmak için sürekli oynatmak gerek sen adama son 5 dakikalar süre verip gelişmesini bekliyorsun sonra gönderiyorsun. Bıktım yemin ederim.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
sefa yılmaz , bilal başacıkoğlu , şahin aygüneş gibi kanat oyuncularımız oldu .
bunlar oyuna giirdiğinde seviyelerinin trabzonspor olmadığı o kadar açık ve net belli olurduki maç izlerken içime sanki kötü bir haber almışım gibi darlık gelirdi.
Tekliç te ben bu kötü hissi, hiç ama hiç hissetmedim.
heran bir şey yapabilecekmiş gibi bir hava veriyordu . tekniğide iyi gibi görünüyordu .
mesela fountas dan daha potansiyelli geliyordu gözüme .
belkide fizik yada defansif özelliklerinin ciddi zayıflığı sebebiyle yada oyun görüşü eksikliği çok ciddi olarak görüldü ki ısrarla forma şansı verilmedi.En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 05.01.2024, 10:48.61
Yorum
-
Yorum
-
+61 Futbol katili bir adamın elinde şans bulamaması imkansız çünkü hem genç hem de yetenekli.İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zaman iddia ediyorum, bu adam başta Ömür olmak üzere kadrodaki Bardhi ve gidici Bakasetas yerine tutulmalıydı. Avcı kurbanlarından biriNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Muhtemelen elimizdeki en iyi 10 numara ama Avcı hiç denemedi. Gittiği yerde patlarsa çok eleştiri alır. Bakasetas yerine oynayabilecek hareketli ve solak 10 numaramız var ama hiç kullanmadık. Üstelik 1m euro verdik, yönetimde kimse de çıkıp şu saçmalıklara ses çıkarmıyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Adamın sene başı ile şimdiki resimleri arasında fark var. Adam bildiğin yaşlanmış. Avcı hakikaten ömür törpüsü.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum