Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tonio Teklic

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tonio Teklic

Hırvat basınına göre Hajduk Split altyapısında yetişen, geçen sezon Varazdin formasıyla 34 maçta 9 gol atıp 2 de asist yapan Tonio Teklić'i kadromuza kattık.

Genel itibarıyla on numara pozisyonunda forma giyen Hırvat oyuncu '99 doğumlu ve 1.82 boyunda. Hocanın özellikle istediği isimlerden olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı olsun.

Bunu da fikir vermesi açısından ekliyorum.

Yorum

Kimse beklemiyor, ama sasirtabilir hepimizi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Hayırlı olsun.

Maliyetini bilmiyorum. Böyle transferlere karşı değilim. Konya alsa, bir iki maç iyi oynasa, "Teklic'i adamlar buluyor" deriz.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Hoşgeldin Batuş Mero sana 6 gol 4 asist yazdım neden diye sorma sakın.

Yorum

Hayirli olsun. Sakatliksiz bir kariyer diliyorum.

Yorum

Hayırlı olsun
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Biraz topa sahip olmada problemleri var gibi ama hareketli iş yapar gibi.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoşgeldin Batuş Mero sana 6 gol 4 asist yazdım neden diye sorma sakın.
                  Bu daha bi topçuya benziyor, beronun koşuşunda bile bi gariplik vardı
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun.

Maliyetini bilmiyorum. Böyle transferlere karşı değilim. Konya alsa, bir iki maç iyi oynasa, "Teklic'i adamlar buluyor" deriz.
                    Bu transferi görünce ilk aklıma Konya gelmişti benim de nedense.
                    Özkan SÜMER

Yorum

thomas jun
                      HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu daha bi topçuya benziyor, beronun koşuşunda bile bi gariplik vardı
                        garip bir arkadaştı evet.

Yorum

Sağ açık olarak alındı. Viscanın ilerleyen yaşını göz önünde bulundurursak geçen sene rakibini takip etmeyi bıraktığı savunma yapmadığı çok pozisyon hatırlarız. Genç oyuncu alıyorsan forma şansı da vereceksin. Kiralamak için genç oyuncu almayalım artık. Hocanın sağ kanat için ilk 11de oynatacağını düşünüyorum Teklic'i. Hayırlı olsun başarılar
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Almayin lütfen almayin!! Takimi hirvat cöplere doldurdunuz. Lahtimi gibi buda cikacak, sonra nasil kurtulcagiz düsünp dur!!

Yorum

Varazdin sportif direktörü çakallik yapma pesinde,, baska teklifler de var diyormus

İddaa, Basketbol, Tahmin, Maçlar, Canlı Sonuçlar, Basketbol, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Anadolu Efes, Opta
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim