ben bu çocuktan ümidimi tamamen kestim ne yazık ki. doğru düzgün oynama şansı bile bulamıyor. yeterli değilse yollayın başka kaleciyi piyasaya sürün o zaman ne bekliyorsunuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onuralp Çevikkan
Daraltma
X
-
Dur daha oynayacağı maçlar gelmedi. şimdilik 2. kaleci konumunda herhalde. Kupa maçlarının bazısında oynamaya başlar. Sene sonu da durumuna bakılır. Onana gibi bir kalecinin arkasında beklemek, herhangi bir takımda as oynamaktan bile faydalı olabilir.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu çocuktan ümidimi tamamen kestim ne yazık ki. doğru düzgün oynama şansı bile bulamıyor. yeterli değilse yollayın başka kaleciyi piyasaya sürün o zaman ne bekliyorsunuz.
Yorum
-
Aynen. Başlıklar çok geride kalmış. Bulup yazması bi saat sürdü. Fatih tekke sağolsunİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onuralpler karıştı galiba...
Kalecimizin başlığı: https://forum.bordomavi.net/forum/bm...uralp-cevikkan
Yorum
-
İzmir'den yine iyi kaleci bulduk. Tony Sylva o dönem Karsiyaka dan aldigimiz Onur'u egitti gitti ve Onur senelerce kaleci aratmadi. Benzer senaryo Onana/Onuralp te yaşanacak gibi gozukuyor.
Onur ilk macinda ne hissettirdiyse benzer hissi aldım, Onuralp sanki Onur'un uzun boylusu gibi. Biraz Ugurcan biraz Onur ortaya karisik bir yetenek hissi verdi.
Kaleyi doldurmasi ve verdigi güven hoşuma gitti."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Onana'yı çok dikkatli takip ettiği belli.
Ayakları düzgün, topu oyuna sokmada sakin ve isabetli.
Yediği golü kurtarabilirdi ama kurtardıkları gerçekten zor pozisyonlardı.
Önüzümdeki sene kaleci aramamıza gerek bırakmayacak bir gencimiz var.
Aferin adamım helalin var
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Yorum
Yorum