şu çapsızı kadro dışı bırakmayıp oynatanlara selam olsun. rezil herifler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Dilan Bozok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yazıklar olsun bu nasıl bir beceriksizlik.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediloo sen gs lisin dimi??
oy akşamdan ışıktır
dilooo dilooo yaylalar...
seni bu takıma alanın abv!!!!
....
hahahahahahahaa...
seni trabzona sokanın abv..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Golcu forvet oyunculari uzun sureli duraklama donemine girerse toparlanmasi zor oluyor bir gol atip biraz ozguvenini kazanirsa gerisi gelir maxi-bozok ikilisi israrla oynatilmali olmazsa olmadi deriz ceza sahasinda sezgileri kuvveli ancak disari atiyor basel attigi gol ingilterede gol sayiliyor ayaklar hizada
Yorum
-
Kesinlikle çift forvetle oynamaliyiz, kaçirsak da firsat yakaliyoruz en azindan, zâten bu Umut da Gomez de tek basina pozisyona giremez çalim falan atamaz, birbirlerine yardim ederek verkaç falan yaparak ancak kaleye yaklasabiliyorlarİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolcu forvet oyunculari uzun sureli duraklama donemine girerse toparlanmasi zor oluyor bir gol atip biraz ozguvenini kazanirsa gerisi gelir maxi-bozok ikilisi israrla oynatilmali olmazsa olmadi deriz ceza sahasinda sezgileri kuvveli ancak disari atiyor basel attigi gol ingilterede gol sayiliyor ayaklar hizadaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Adam oynamaya oynamaya rakip kalenin yerini unuttu.
İlk maçlarında gayet iyiydi ve skora katkılarından dolayı fiyatını katladığı yazılıp çiziliyordu.
Tabi Avcı hocamızın eline düşen birçok futbolcu gibi o da sürekli bir düşüşe geçti.
Basel maçında Abdülkadir'i Siopis'in yanına, Umut'u da Abdülkadir'in yerine koysaydı ilerde çok daha uyumlu ve üretken olurduk.
Gomez'le çok iyi anlaştıklarını düşünüyorum. Daha sık kadroda olmalı fakat ileride tek forvet olarak değil.Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum