Suç sende değil kardeşim. Suç senin gibi ikinci lig topçusuna Uğurcan'a bile vermedikleri parayı verip transfer eden iş bilmezlerde. Hem de fanatik geyseli olduğunu bile bile.
Bu adama verilen paraya yıldız futbolcu transfer edilirdi, Kasımpaşa'ya bonservis ücreti ödeyip forvet alıyorsan o scout ekibinden tut Avcı'ya kadar transfere kim onay vermişse herkes şu sıradan oyuncuya verilen bonservis ve yüksek maaşın hesabını vermeli.
Aldığı maaşı Avrupa'daki elit forvetler almıyor. Türkiye'de artik yuksek maaş ödeme devri bitmeli. Döviz fırlamış biz hala Umut Bozok isimli vasat oyunculara milyon euro maaşlar bonservisler veriyoruz.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Ağır gs li adam son pozisyonda arkada 2 adamı es geçip farklı şekilde auta atıyor topu normalde böyle pozisyonlarda topun üzerinden atlatıp fark yaptığında olmuştu ama o direk topa abanıp dışarı atmayı tercih etti ağır gs li kardeşim benim keşke seni orda bıraksaydık yaptığımız en büyük hatalardan birisin bu senenin !
hocanin da bu her seye veriler üzerinden falan bakmasi yetti artik ya
bi conconlu, baska takim formasiyla kendi tuttugu takima ancak o tuttugu takim hedefsiz kaldiysa gol atabilir
bknz geçen sene torrentli gs
Koskoca süper lig târihinde, yerlisini geçtim yabancisini da katin isin içine, gs sampiyonluga giderken gsli diye bilinen bir topçu baska bir takimda oynarken gidip gs'ye engel olmus mudur ? târihte 1 örnegi var midir bunun ?
Degisiklik mecbûri mi ? Nâci'yi koy, sövdürtme kendine hoca, yok efendim idman verileri yok zart zurt birak bu isleri, Bozok'u kaç maçtir oynatmiyorsun ki hakliydin, bula bula bu maçta mi oyuna aliyorsun onu ? dalga mi geçiyorsun yâhu yeter valla, bu gibi saçma gibi gözüken ama bizim gibi bir takim için son derece mantikli olan ayrintilari takmayip kendine göre bir seyler yaparsan, maç öncesi saçma sapan bir sekilde ters tepecegi de belli olan tivitini alirlar ve onun üzerinden laf sokarlar (bknz icardi)
(he keske bu laf sokmalar hep bu sekilde olsa, küfür yok bir sey yok, ama bu duruma düsmeye de gerek yok, o yaziyi yaziyorsan en kötü 1p alacaksin lami cimi yok)
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 06.02.2023, 03:44.
Yorum