Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Dilan Bozok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Kulüp, benim sakat olmadığımı ve bir sonraki kulübümü düşündüğüm için sakat numarası yaptığımı düşündü.”

Kulüpte feraset sahibi insanlar varmış, hayret.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ulen kur farkının bir kısmını kapatıyor efe tüfe oranı, yok mu sözleşmesinde ? Vardır
      Boş konuşma eşşek yaa
      La BMN'nin Fransa muhabiri sen değil misin? Neden ben yapıyorum
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Hiçbir adamla ayrılmayı beceremiyorlar.Bu da kaldı başımıza.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          La BMN'nin Fransa muhabiri sen değil misin? Neden ben yapıyorum
          Hahah yok yaa emekliye ayrıldım
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Hahah yok yaa emekliye ayrıldım
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.02.2024, 02:23.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Derdini seveyim senin...

Hayatında görmeyeceği kontratı verdiler buna, kurdan şikâyet ediyor.

Neymiş: Her gol kralını adam sanmayacakmışsın.

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...

İddia ediyorum, benim onu Nimes'te seyrettiğim kadar, Abdullah Avcı seyretmemiştir.

Şimdi hem sövün hem miyonları ödeyin. Çünkü akılsızsınız.

Burası duygusal kısmı, rasyonel tarafa geçelim.

Elinde Enis'ten başka hücumcu yok. Fountas'ı dar sürede bile kullanmıyor. Ya Poyraz'a şans verecek ya da Umut'u affedip etinden, sütünden ne çıkarsa artık faydalanacak.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.02.2024, 07:57.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yahu adam Fransız basınına "kulüpte maaşların 5 ay gecikmeli olarak ödendiği oluyor. Şu an 2 aydır ödenmiyor" diye açıklama yapmış, sonra Fransız 2. liginden Folcarelli'yi nasıl alamadık diye tartışıyoruz burada.

İstersen Manchester City kadrosu kur, maaşlar zamanında ödenmeden oyunculardan verim alamazsın. Maaşların ödenmediği kulübe futbolcu transferinde zorluk yaşarsın. En önemli konu bu ama sanki alelade bir olaymış gibi satır aralarında geçiştiriliyor. Maaşları zamanında ödemedin mi olay bitti. Geçmiş olsun.

Ayrıca Umut Bozok'a bu kadar para verilmesinde adamın ne suçu var? Gol kralı olduğu sezon bile Kasımpaşa'nın yedeğiydi bu adam. Abdullah Avcı'nın transfer oburluğu yüzünden paraları döktük. Eleman öyle müsrif bir tip ki, kendi aldırdığı adamlara bile sırtını çok rahat dönebiliyor. Adamın kapasitesi buydu, Trabzonspor'da oynayamayacağı başından beri belliydi ve oynayamadı. Umut Bozok'a değil onu Trabzonspor'a getirip büyük paralar verenlere kızmamız lazım.
                En son Barista tarafından düzenlendi; 10.02.2024, 08:11.

Yorum

• Bir de bir kaç facetime görüşmesi yaparak Umut Bozok'u Trabzonspor'a gelmeye "ikna" etmiş Abdullah Avcı denen narsist. Kendisiyle acayip gurur da duymuştur "nasıl da ikna ettim ama" diye.

Lan ben adama yıllık 1,5 milyon Euro versem bahçemde bahçıvan olarak çalışmaya ikna ederim be. Nasıl bir belaya çattık arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu adam Fransız basınına "kulüpte maaşların 5 ay gecikmeli olarak ödendiği oluyor. Şu an 2 aydır ödenmiyor" diye açıklama yapmış, sonra Fransız 2. liginden Folcarelli'yi nasıl alamadık diye tartışıyoruz burada.

İstersen Manchester City kadrosu kur, maaşlar zamanında ödenmeden oyunculardan verim alamazsın. Maaşların ödenmediği kulübe futbolcu transferinde zorluk yaşarsın. En önemli konu bu ama sanki alelade bir olaymış gibi satır aralarında geçiştiriliyor. Maaşları zamanında ödemedin mi olay bitti. Geçmiş olsun.

Ayrıca Umut Bozok'a bu kadar para verilmesinde adamın ne suçu var? Gol kralı olduğu sezon bile Kasımpaşa'nın yedeğiydi bu adam. Abdullah Avcı'nın transfer oburluğu yüzünden paraları döktük. Eleman öyle müsrif bir tip ki, kendi aldırdığı adamlara bile sırtını çok rahat dönebiliyor. Adamın kapasitesi buydu, Trabzonspor'da oynayamayacağı başından beri belliydi ve oynayamadı. Umut Bozok'a değil onu Trabzonspor'a getirip büyük paralar verenlere kızmamız lazım.

maaşlar aksıyorsa sahadaki futbolun sebebi budur mbia döneminde de benzer şeyler yaşanıyordu skorlar belliydi maaşları zamanında ödemezsen oyuncu da ona göre terler sahada Başkan bu işi çözsün ilk önce
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• [MENTION=52721]Barista[/MENTION] sen de her şeye inanıp yapıştırma şuraya yau
                      Haydi diyelim maaşlar aksıyo, bjkde aksamıyo mu da bi de üstüne o kadar para verip topçu alıyorlar.. onlar niye gelmemezlik etmiyor ?
                      Yabancı ya da Bozok gibi gurbetçi topçular her türlü paralarını geri alır er ya da geç, fifaya şikâyete bakar iş, faiziyle alıyorlar hem de
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

@Barista sen de her şeye inanıp yapıştırma şuraya yau
                        Haydi diyelim maaşlar aksıyo, bjkde aksamıyo mu da bi de üstüne o kadar para verip topçu alıyorlar.. onlar niye gelmemezlik etmiyor ?
                        Yabancı ya da Bozok gibi gurbetçi topçular her türlü paralarını geri alır er ya da geç, fifaya şikâyete bakar iş, faiziyle alıyorlar hem de
                        Brocum bu konuda [MENTION=52721]Barista[/MENTION]'ya hak veriyorum. Bizi istanbul kulüpleri ile bir tutma. Kulüp olarak reputationımız dip seviyede. Hem ligte hem de Avrupa'da bi halt yapamayan bir kulübüz. Empati yap. Fukarelli yerinde olsan geleceği karanlık olan Trabzon'a mı gelirsin yoksa şansını Lig 1'de mi denersin? Yahu Mendy bile gitmenin planlarını yapıyor 6 ayda.

Yorum

@Barista sen de her şeye inanıp yapıştırma şuraya yau
                          Sefer'cim, haberi buraya ben yapıştırmadım, yapıştırılmış habere yorum yaptım Haberin yalan olabileceği konusunda haklısın. Fransız basınının, özellikle L'Équipe gazetesinin ne kadar yalancı olduğunu iyi bilirim. Umut Bozok da gayet yalan söylüyor olabilir. Fakat, ödemelerin aksadığı konusunda geçen seneden beri epey haber çıktı. Bizim yönetimin ne kadar beceriksiz olduğunu düşününce ben ödemelerin gerçekten aksadığına inanmaya meyilliyim açıkçası. L'Équipe'in haberi yalan bile olsa Folcarelli onu okumuştur, işin o tarafı da var.

Ayrıca Fransa 2. liginden iki transfer yaptık son iki sezonda: Mendy ve Umut Bozok. Bu iki futbolcu da Trabzonspor'da mutsuz. Aynı ligden bir adam daha almaya kalkınca adamın gelmemesi bizdeki adamların mutsuz olmasıyla ilgili olabilir, neden olmasın.

Bjk'nın yönetimi değişti yakın zamanda. Bizim yönetim değişir ve Avcı giderse yabancılar için tekrar cazip bir kulüp olabiliriz bir ihtimal.

İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Brocum bu konuda @Barista'ya hak veriyorum. Bizi istanbul kulüpleri ile bir tutma. Kulüp olarak reputationımız dip seviyede. Hem ligte hem de Avrupa'da bi halt yapamayan bir kulübüz. Empati yap. Fukarelli yerinde olsan geleceği karanlık olan Trabzon'a mı gelirsin yoksa şansını Lig 1'de mi denersin? Yahu Mendy bile gitmenin planlarını yapıyor 6 ayda.
                          Eyvallah hocam. Bizim başkan ve hocanın kumpasçı olduğunu tüm Türkiye biliyordu, Bjelica'ya atılan madik sayesinde tüm dünya biliyor artık. Bu ikisinden kurtulmadan bizim sırtımız yerden kalkmaz.

Yorum

• Hayirli olsun yeni transferimiz.
                            Antifutbol Avci'dan özür dilemis, takima geri alinmis.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sizin adamlığınıza sokayım. Şu zibidiyi affedip takıma geri almak ne demek?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim