Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

NOVAK>Pucas> ------------------------- Eren

Yorum

Abdurrahim Dursun un bir alt versiyonu, yemin ediyorum fazlasi yok

Yorum

Hayatımda gördüğüm en kötü solbek. Emerson'dan bile kötü.

Yorum

Her maçta aynı muhabbet, net olarak vasat bir bek, tek avantajı fiziği ancak pozisyon bilgisi ve anlık zekası düşük olduğu için çoğu zaman işe yaramıyor. Takım iyi olursa sırıtmaz tek olay o.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Ümitsiz vaka oldu
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

kötülüğünü bilemiyorum. belki de kendini takıma adayamadığından tam konsantre olamıyor. gerçi milli takımda da çok hata yapıyor. alınmasına karşı biri olarak 3,6 milyon euroyu asla hakedecek bir oyuncu olmadığını çok net söyleyebilirim. geçen yıl iyi olduğu maç yoktu. bu yıl bielija ile birkaç maç idare etti, avcı geldikten sonra yine paspas olmaya devam. iyi takımda puhaç da sırıtmıyordu bu da belki sırıtmaz ama asla bizim takımın sol beki olabilecek kapasitede biri değil, hiç olmadı. fayda maliyet gözönünde bulundurulduğunda Arifi 500 kez Eren e tercih ederim. Yurtdışında yalandan bir talibi çıksa da verdiğimiz parayı çıkarsak bari.
              from BOGAZIÇI

Yorum

Aşırı vasat.

Yorum

Hayatımda bu kadar çok çalım yiyen bek görmedim, her pozisyonda çalım yiyor korkunç bir bek
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Futbolunun benzedigi şey tam olarak BOK

Yorum

Bir oyuncu kötü oynamasına rağmen bu kadar ısrar edilmez. 1.5 yıldır neredeyse bütün maçlarda 90 dakika forma giyiyor. Sakat sakat oynatılmasına müsade ediliyor. Bunu görebilen bir teknik heyet olsaydı Denswil'i orada kullanmayı denerdi. Stoper performansını beğenmesem de şampiyon olduğumuz sezon 15 maça yakın sol bek oynadı. Sol bek oynamayı istemiyorum diye bir şey yok. İhtiyacımız varsa oynamalı. Kabul edelim ki Eren artık gitmiyor su kaynatıyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Bizim şampiyon solbekimiz, Tymoteusz Puchacz!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Takım beki bu olduğu sürece o takımdan hayır beklemeyin
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Herman rezil her maç 11 de genç oyunculardan bunun gibi oynasa 1461 de olurdu ama bu çöp milli 11 de
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Bundan kötüsünü hatırlamıyorum. Biara ziya Doğan Marcelinhoyu sol bek oynatmıştı sanırım o performans bile bununkinin yakında carlos parrformansı kalır. Bu ne arkadaş bu nasıl futbolcu olmuş.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Utanma da yok
                                Udanmayanun sefasi var der bizimkiler
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Çalışıyor...
                                X