bi tane ortan isabetli olmaz mı arkadaş ya bi tane
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eren Evren Elmalı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Orda hata denswill’in, karşılayan o.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrah karşısına geçti rahatça topu kaleye gönderdi yine, Allah'tan top direkten geri geldi
Çok kötü savunmacı birebir karşılama konusunda aşırı yetersizliği varEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
far etmiyor kimi karşılarsa karşuladın izlemekten geri geri gitmekten başka bişi yapmıyor.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrah karşısına geçti rahatça topu kaleye gönderdi yine, Allah'tan top direkten geri geldi
Çok kötü savunmacı birebir karşılama konusunda aşırı yetersizliği var
bu arada bi kornerde de az kalsın asist oluyor kafa aşırtması. öyle bi değidi ki bırak topu uzaklatırmayı arkaya aşırtıp kayseriliye gol kafası vurdurttu da bartradan döndü top neyseki
tewk çöxüm denswillin sola çekilmesi. bu adamla gitmez bu iş
Yorum
-
Ne alâka yaa ? Denswill arkada, neyi karsiliyor ?İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda hata denswill’in, karşılayan o.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ben öyle görmedim sol bek Eren kardeşimiz karşısında dikilmiş nasıl şut çekecek acaba şeklinde izliyordu yine rakibiniİlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda hata denswill’in, karşılayan o.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Eren sol bek alternatifi olmalıydı bir anda 11 buldu kendini ve 50 maç oynayacak adam. O yaşta bu kulvarlarda zor iş. Bekte gençlik kadar tecrübe de çok değerli.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Erenmiş haklısınız, ben canlı da denswill sanmıştım.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alâka yaa ? Denswill arkada, neyi karsiliyor ?Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Rakibi uzaktan karşılaması defansta en büyük sorunu zaten.Birde hücumda son hareketleri genelde bakmadan yapması.Ama düzeltilebilir şeyler daha yaşı çok genç.Maç içinde artılarıda oldukça fazla tempo-bindirme v.s gibi.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alâka yaa ? Denswill arkada, neyi karsiliyor ?THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
kafayı kaldır bak bi, içeride kimse yoksa topu sakla yardım gelene kadar bekle.
Yorum