.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eren Evren Elmalı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hücumunun da savunmasının da hiç fena olmadığını görecek kadar izledim. Ama bizim oyun planımıza ne kadar uygun olduğunu anlayabilecek kadar izlemedim.
Açmak gerekirse bu sezon Waka'yı çizgiye bastırdık ve beki half space dediğimiz alana soktuk. half space de opsiyonları ne kadar iyi değerlendirebilir veya gelecek sezonki planımız nasıl onu da bilmiyorum çünkü artık Waka yok. Çizgide kullanılacaksa beklentiyi karşılayacağını düşünüyorum. Ama Puchacz'a göre çok net bir seviye artışı oldu diyebilirim. Bence gayet iyi bi transfer. Hayırlı olsun.
Yorum
-
Eren Trabzonspor'umuza Hoş Geldin Ve Hayırlı Olsun.Eren Türkiye'de oynadığı mevkinin en iyi futbolcularından ve daha yaşı genç çok çok başarılı olacak, hatta Trabzonspor'da çok çalışarak çok mücadele ederek kariyerinde Şampiyonluklar Kazanacak ve hatta Trabzonspor'da 2. Yıldızı kazandıracak Efsane Futbolcular Kadrosunda En Önemli Futbolculardan Bir Tanesi Olacak.İnşaAllah hep birlikte Nice Şampiyonluklar ve Nice Başarılar Kazanacağız...
Yorum
-
Ağaoğlu döneminde bu kadar bonservis verilip de verim alınamayan oyuncu olmadı. 3 üzerine öyle her oyuncu için çıkmıyoruz. Eren potansiyeli ile bunu karşılayacak bir oyuncu olarak duruyor ama yerli kuralı olmasa rakam 3'te 1'e kadar düşerdi. Tembel adam değilse, antrenmanda iyi çalışıyorsa önü çok açık. Bu kadar para verdik ama uzun yıllar sol beki de hallettik deriz.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum