Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alıntıladığım övgülerin tamamı Bjelica döneminden. Bir noktadan sonra sıkıldım, geri kalan övgüleri almadım buraya. Avcı ve Güneş dönemlerinde herkes sövmüş çocuğa. Bjelica döneminde ise herkes övmüş.

Yetersiz teknik direktörlerin elinde futbolcu gelişmez. Şenol Güneş bir zamanlar geliştirirmiş diyorlar ama ondan da geçmiş bu işler.

İyi bir teknik direktörün elinde iş yapan, yerli statüsünde bir sol bekti. 3 milyon gibi çerez parasına gönderdik. Yazıklar olsun.
    Benimki övgü değil ama sen bilirsin
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benimki övgü değil ama sen bilirsin
      Hahahaha şimdi dikkatli bakınca farkettim harf oyununu, haklısın, güzelmiş

Yorum

• eren olmadı hiç ya hiç bir şeyi iyi yapamıyor bu sebeple defoları da çok göze batıyor

Yorum

• size kötü bir haberim var gs vazgeçti diyorlar

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gs bizim gibi kafasız mı bu adamı alma hatasına düşecek üstüne bir de bonservis ödeyecek, en iyi zamanda en iyi futbolcularımızı bedava toplamış bir kulüpten bahsediyoruz
            2 ay önce söylediğim yerdeyim hala
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• gs once kohne sonra jacobsonu sol bekte denediler ikside ayni ozelliklere sahip hizli ataga cikmayi seviyorlar tipki eren elmali gibi sifira inip topu rakibe teslim ettikten sonra deli gibi oyun bolgesine donmeye calisiyorlar oyun zekalari topu kullanma becerileri yeterli degil iyi taraflari hirs ve hizlariyla hatalarini bir sekilde kapatabiliyorlar

Yorum

• Yine kaldın başımıza
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Hayatımda bu arkadaştan daha kötü 2-3 topçu ya görmüşümdür ya görmemişimdir. Artık iflahım kesildi kendisine saydırmaktan. Bu maçta da yine kendini yere attırıp golü yediriyordu her zaman yaptığı gibi. Baktı onu beceremedi bu sefer Mendy'i oyundan attırayım dedi. Yerine giren Barisic 2 dakikada bile kendisinden daha iyi işler yaptı zaten. Ne güzel gs'yi kazıklayıp beleşten 3.5 milyon euro cepleyecektik artık onu bile yapamayacağız muhtemelen.

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en kötü sol beklerinden birisin

Yorum

• bizde olmadi olmuyor olmayacak ama gs'de falan bi nebze olur, alsinlar herkes mutlu olsun,, pesin 4'de anlasalim
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bundan hiçbir yerde bi cacık olmaz. düşse yakamızdan bayram yapacağım. gs ya da fb ye gitsin 2 maç oynatsınlar 3. maç taraftar dümdüz gider arkasına teneke bağlayıp gönderirler.
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• 3,5 a kızıp 6-7 eder deniliyor ya,
                          2 milyon bile 20 milyon değerinde benim için,
                          Keşke gitse de 2 milyona gitse.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Keşke oynatmasaydık bu maç , FB ve GS kurmayları izlediysen vazgeçmişlerdir. Bunun kadar kötüsünü görmedim ben.
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Su çöp istiyen varsa satin gitsin sahada görmekten nefret ediyorum bunu ve ozani
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• her oynattığımız maç almak isteyen vazgeçer. şimdi artık kimse buna 4 5 milyon vermez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim