Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kerem Şen

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kalırsa girer yedekten şuanki rotasyonda. O yüzden kalmalı. Abduş'a ne olacağı da belli olmaz. Hatta rekabete bile girebilir bence. Abduş dribling yapmıyor, bu yapıyor. Kilit pas atmıyor, bu atıyor. Abduş güzel önde basıyor, bu da basıyor. Abduş topsuz alanda hareketsiz değil ama Kerem o konuda da daha iyi bence. Ben mi yanlış değerlendiriyorum bilmiyorum ama hiyerarşide Abduş tepede olmasa Kerem gayet kesebilirdi gibime geliyor.

Yorum

İlk olarak BrtnPnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kalırsa girer yedekten şuanki rotasyonda. O yüzden kalmalı. Abduş'a ne olacağı da belli olmaz. Hatta rekabete bile girebilir bence. Abduş dribling yapmıyor, bu yapıyor. Kilit pas atmıyor, bu atıyor. Abduş güzel önde basıyor, bu da basıyor. Abduş topsuz alanda hareketsiz değil ama Kerem o konuda da daha iyi bence. Ben mi yanlış değerlendiriyorum bilmiyorum ama hiyerarşide Abduş tepede olmasa Kerem gayet kesebilirdi gibime geliyor.
      abdulkadir pozisyonunun yapmasi gereken hicbirseyi yapamiyor ya da orta levelda yapiyor o yuzden takim sinif atlayamiyor.

Yorum

Hazırlık maçlarında tekniği çok şey vaat ediyordu ama fizîken çok kötüymüş. 15 dakika boyunca hiç top alamadı.

Avrupa'nın kendisi için uygun liglerine (Belçika 2, Hollanda 2) kiralanmalı.

Yorum

Doğucan ve bardhi kadar torpili olmadığı için oynayamayan kardeşimizdir.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yedeklerdeydi bu yoklukta neden antalya karsisinda oyuna alinmafi akil alir gibi degil. Bu avcinin oyle boyle degil cok fena genc oyuncularla bi alip veremedigi var.

Yorum

Modriçe benzeten mi ararsın iscoya benzeten mi ararsın bizim taraftar gerçekten garip ya...Al gördük sürekli övüp durduğunuz keremi...Biz bu adamları nasıl idmanlara alıyoruz ya bu kadar kolay mı...Şunları hangi avrupa takımı tesise sokar..

Yorum

Olmaz mümkün değil olmaz. Trabzonspor'da oynamak daha fazlasını gerektirir.
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

bizde değil 1461 de bile zor gözüküyor
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Manisaspor kalecisine 1'e 1'de gol kaçırıyorsan yerin orasıdır.

Yorum

Manasız. 2 sene sonra 3 alt ligde. Genç de değil gelmiş 22 yaşına. Neyi zorluyorsunuz.
                      #Dik oyna

Yorum

böyle orta saha mı olur eleman lise öğrencisi gibi aynı. bursaspor'a geri yollasalar orada bile forma şansı bulamaz.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İstanbulspor a gönderildi. Başarılar
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                          X