adam harbiden haftalardır piyasada yok. birdenbire kaybolup gitti. sözleşmeyi uzatarak hata yaptık. şuan ki görüntüsü ile hiç bir süper lig takımında oynayamaz. bitik durumda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edin Višća
Daraltma
X
-
Valla maçın ardından öğrendik sakatlığın ciddiyetini. Çok üzüldüm. O kadar istikrarlı futbolcu, bize geldikten sonra başına gelmeyen kalmadı.
İnşallah umulduğu kadar ciddi çıkmaz sakatlık.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Kim ne derse desin kendisi bu ligin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birisiydi. Başta şampiyonluk sezonu olmak üzere çok ciddi katkıları da oldu, keşke çok daha öncesinde bir araya gelebilseydik. Bugünkü talihsiz sakatlığı ile birlikte muhtemelen TS kariyerinin, hatta yüksek olasılıkla futbolculuk kariyerinin de bittiğini tahmin ediyorum. Verdiğin emekler için teşekkürler. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Kulübe yakışan da kendisini güzel bir törenle uğurlamaktır. Umarım yerine getirilir.
- Beğen 1
Yorum
-
Bu sezon formayı unutmuştu. Uzun süre sonra 11'de şans buldu hem de kaptan olarak sahaya çıktı. Onda da eski efsane olduğu takıma karşı çok şanssız bir sakatlık yaşadı. Güzelce bir veda yapmayı dilerdim. Bu şekilde bitmesi yazık oldu. Şampiyonluktaki katkısı her zaman hatırlanacak...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Beğen 1
Yorum
-
Bitecekti ama bu şekilde bitmemeliydi. Şu olayı yaşadığı takım da yillarca oynadigi Basaksehir oldu.
Güzel bir veda olmalı. Waka ile yardımcı ekibe de geçebilirler, ikisinin de kafa calisiyor Tekke'ye yardimci olsunlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum