Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edin Višća

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• büyük düşüte. hatalı kararlar veriyor sürekli.

Yorum

• Milli arayla birlikte düşüşe geçti toparlaması lazım..

Yorum

• Bize karşı oynasa dün ki pozisyonda 90 a çakmıştı topu.

Yorum

• O gol nasıl kaçtı

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başakşehirle yarışsak her hafta zımbalamıştı bi tane.
            100%
            İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bize karşı oynasa dün ki pozisyonda 90 a çakmıştı topu.
            Beyler burada Trabzonspor ugursuzlugu giriyor devreye, çok net

Bize gelen hizli topçu yavaslar, saglam topçu sakatlanir, sutör adam toplari auta atmaya baslar... say say bitmez

Bu son maçta ise Peres berbat ortalar kesti falan evet ama bindirmelerinde Visça çogu zaman bos bos çizgide bekledi hele ilk yari, izlerken ben çildirdim yaa saçma sapan isler yapti, karsisinda savunmasi zayif olan caner vardi yaa insan utanir böyle bir rakibe karsi üstünlük kuramamaktan
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Çabukluğu-sürati Shang-Tsung tarafından emilmiş gibi oynuyor. Ayırt edici özelliği gidince topa basıp pas atıyor. Son maçlarda onu bile bulanık atıyor.

Yine soruyorum bize geldiğinde sakatlık makatlık sonrası tam hazır olmayan hali bile daha iyi değil miydi? Takımdaki zombi virüsü ona da sıçramış sanki.

Yorum

• Icimden bir ses sanki bunun guilherme gibi olacagini soyluyor. Hem bizden once hem bizden sonra iyiydi. Ama nedense bizde turmadi. Ilk oynadigi bi fener maci vardi sadece orada iyiydi guilherme sonrasi kayip.

Bu da ilk mac birkac mac iyi ama milli takim arasindan sonra hayalet gibi takiliyor sahada. Guilherme yaslari da birbiriyle eslessiyor. Umarim onum gibi olmaz bu.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Icimden bir ses sanki bunun guilherme gibi olacagini soyluyor. Hem bizden once hem bizden sonra iyiydi. Ama nedense bizde turmadi. Ilk oynadigi bi fener maci vardi sadece orada iyiydi guilherme sonrasi kayip.

Bu da ilk mac birkac mac iyi ama milli takim arasindan sonra hayalet gibi takiliyor sahada. Guilherme yaslari da birbiriyle eslessiyor. Umarim onum gibi olmaz bu.
                  Visca'nın tarzı bu maalesef. Artistik çalım, birebir zorlama falan yapmadığı için gol, asist yapmayınca değeri anlaşılmıyor. gümrük maçında Hugo ile birlikte en yüksek reytinge sahip oyuncuydu. Maç boyunca 9 kilit pası var. Peres'i zorla ceza sahasına soktu kaç defa. Peres 1/11 orta isabetiyle oynamasa fark olurdu maç.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Haydi Visca şimdi durmak yok ve Abdullah Hoca sana çok güvendiği için Trabzonspor'a senin transfer olmanı çok çok istedi.Hepimiz sana güveniyoruz gol ve asistlerin ile bütün takıma yardımcı olarak sonuna kadar alın teri ile mücadele edip artık Allah'ın izni ile Lig Şampiyonluğunu İlan Etme Vakti Geldi...

Yorum

• O vuruşu gol yapmalıydı, onun dışında kötü değildi bu maçta. Peres bu kadar etkili olduysa sebebi Visca idi.

Bu adamın başakşehirden gelen bi alışkanlığı var. Kenardan peres in yaptığı dandun ortalar yerine, yerden geriye çıkarıyor. Bu şekilde çok gol attırdı eski takımında bizde de bunu deniyor ama, bizde tabi oraya hareketlenen yok.

Yorum

• Çok kötü yedeğe çekilmeli

Yorum

• 32 yaşındaki adamın yavaşlamış olmasından daha doğal ne olabilir bilmiyorum. Genç ve fuleli koşabilen birini alsaydık ve yavaşlasaydı kulüpte bi şeylik var denilirdi ama sezon başı yine yaşı geçmiş, ters ayaklı kanatta oynayıp sadece içe kat etmeye çalışan adamı alıp sağa koyduk. Doğal olarak olmadı. Sonra gittik Visca'yı aldık .32 yaşında adam sezon sonuna geldik onun yorgunluğu da vardır bekleneni verememesi çok anormal gelmedi bana. Ayriyeten merkeze çekilse faydalı olabilir gibime geliyor. Caner'e bile üstünlük sağlayamıyorsa zaten orada oynatmanın bir esprisi kalmamış demektir. Merkeze çekilse hem çalışkanlığıyla faydalı olur hem de hız eksikliğini pek hissetmez.
                          Açıkçası hocanın Kouassi'yi sağda hiç denememesi de bana garip geldi. Çok bariz şekilde düz ayaklı, hızlı oyuncu eksikliği çekiyoruz. Özellikle üçlü savunmalara karşı bu çok net gözüküyor. Tek patlayıcı hareketle rakibi geçip içeri kesebilecek bir oyuncunun birçok maçta faydası olurdu bence.

Yorum

• Insanlarin spor dunyasi icindeki her atletten her hafta ayni performansi beklemesi kadar komik bir durum yok. Bu insanlari makine saniyorlar. Nwakaeme, Hamsik, Bakasetas, Cornelius, Visca..vs hep iyi performans gosterseler zaten namaglup 100 ustu puanla ligi bitirirdik.

Yorum

• Oyuncu formsuz ise onu kenara cekmek zorundayiz. bunu defalarca yasadik. bir iki mac dinlenmesi iyi olur zaten. Kaldi ki ben Viscanin oyunumuza renk katmak yerine su siralar daha cok köstek oldugunu düsünüyorum. kanadinda Djaniny yeniden oynatilip Cornelius Djaniny Waka ileri üclüsü yeniden kurulmali.

Yorum

• Adam 7.9 rating almış, 9 kilit pas yapmış, oyun neredeyse tamamen sağ kanattan oynanmış arkasındaki adamı sayısız pozisyona zorlamış ama kötü oynadı deniyor. Gerçekten çok garip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X