Arif Uzay Boşluğu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arif Boşluk
Daraltma
X
-
Suc sende degilmsuc senin hibi çöpe inatla.sans veren td sen 1461 de bile oyniyamazsin kesle sen sakatlansan kurtulsak. Hüseyin Türkmen copunden 10 senede kurtulduk bakalim sana ne kadar tutacaklar defol defol defol okuyorsan buralariYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Serkanlar huseyinler arifler bizde bitmez
bu tip yeteneksiz topculari her üç bes senede katlanıyoruz
gecmiste
hasan üçüncü 5 sene
Tayfun cora 5 sene
Hüseyin 6 sene
Serkan 4 sene
Arif 3 den gidiyor
Yani kısacası ali gider veli gelir
Ariften sonra başka si çıkacak bir 3.5 senede onu cekeriz
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Beğen 1
Yorum
-
18 macin 13 forma sansi bulmus ama hic bir macinda vasat uzerine gecememis oyuncu inatla ft dene egolu td buna sans veriyor. Ya yeter su çöp sans vermeyi kovun gitsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum
-
alt yapidan çikip bu kadar laubali, umursamaz, sabote edercesine duygusuz olan baska topçumuz oldu mu merâk ediyorum... yoktur yaa... hovarda Baris Memis, kaybolup giden Ufuk ve Ufukhan Bayraktar, Yusuf Akbulut, bunlar bile az biraz hirsliydi kaçan pozisyona üzülürlerdi, bu Arif'de o da yok hiçbir sey yoookkkTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 1
Yorum
-
Suc bunda degilmsuc buna 13 mac 11 de yada yedekte ilk oyuna alan Td suclu buna verilen genclere verse belki 1 oyuncu cikar. Altyapidan gelen herhangj oyuncu 22 yasina bir gelisme yapmadisa kovacaksinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum
-
Yetenekleri kısıtlı , gelişimi kapalı...
Bu kadar olur fazlası olmaz o yüzden en kısa sürede gönderilmeli yerine alt yapıdan yeni bir oyuncu olınmalı.
Eğer birine şans verilecekse gelişi mi için. Bu kişi Arif değil...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum