Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ekrem Özerk Tufan | Kondisyoner

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak oskayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim hatırladığım Ünal Karaman -Hüseyim Çimşir zamanında da takımın kondisyonu ve dolayısı ile kondisyoner (Ankaragücünden gelen bir kondisyoner vardı sanırım ) sorgulanıyordu , ahbap çavuş ilişkilerinden dem vuruluyordu , sonra Avcı ekibi ile geldi , daha bilimsel ve günümüz yöntemlerini kullanan bir ekip diye baktık ama bugün gelinen noktada yine takımın görüntüsü perişan yine benzer şeyleri konuşur haldeyiz... Neden ?
    Bahsettiğiniz kişi Gökhan Kandemir. Ben de zamanında merak edip amcasının oğlunu filan mı getirtmiş bu nedir arkadaş takım revire döndü deyip araştırmıştım. Oldukça bilimsel takılan, Twitter'da gittiği seminer ve okuduğu makaleleri paylaşan bi arkadaş çıkmıştı. Amcasının oğlu filan değil yani gayet kendini yetiştirmeye çalışıyordu . Benim buradan anladığım teorinin uygulamayla pek uyuşmadığı. O yüzden ben olsam hem bunamamış (bilimsel gelişmeleri takip eden) hem de yüksek tecrübesi olan birini bulup getirirdim. Miguel Peiro ilk kriterden geçer mi bilmiyorum ama 30 yıllık tecrübesi var ve boşta şuan.

Yorum

Avcinin bu yilki ekibinde yine varmis kendisi. Bence baslik forumun teknik ve futbolcu kadrosu kismina tasinmali. Onun haricinde avcinin yardimcilari egemen korkmazdsn baska eski galatasarayli mustafa sarp da var. Avcinin eski takim arkadaslarindan gecen sefer kulupte zihinsel performans antrenoru diye calisan Yasar Cevikel bu kez Avcinin ekibinde yoktu. Birkac ay once ismini hatirlamadigim bir televizyon kanalinda spor programinda yorumculuk yaparken gormustum onu da.

Yorum

Çalışıyor...
      X