Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Savunmada hep yalnız kalıyor. Tek başına savunma yapmak zordur. Çalım yememek mi pas vermesini engellemek mi? Wakame yardıma gelse böyle kolay çalım yiyeceğini zannetmiyorum.
    Eksileri var ancak mevcut kadroda diğer oyunculardan daha kötü oynamıyor.
    ***GeNÇ***

Yorum

• Süper Lig'de kalıcı olur ama bizde asla.

Yorum

• Aralık 2021'de sözleşmesi bitiyor. İyi bir sol bek yedeği Marlon

Yabancı sınırının düşeceği yok zaten

Yorum

• Tam cözemedim Marlonu.
          2 mio euro ya almam.
          1 Mio ve alti olursa olabilir.
          Gelisim icin potensyal var ama ne kadar bizde gelisir bilmiyorum.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• fenerin stoperi szalai bundan bir kaç gömlek üstün bir bek. oradan hesap edin seviyesini.

Yorum

• Serkan'dan iyi.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fenerin stoperi szalai bundan bir kaç gömlek üstün bir bek. oradan hesap edin seviyesini.
                Aynen öyle, vasat topçu istemiyoruz. Marlon, Serkan, Djanini vs hepsini postalamak lazım. Vasat topçunun bu takımda işi yok.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bana göre 6/10 bir bek. 4 olmaz, 5 belki olur ama 7 ye çıkmaz. Yerli olsan, yabancı kuralından dolayı takımda kal cart curt derdim fakat hiç gerek yok, sağol.

Yorum

• Taç atamıyor taç.

Yorum

• Bu herif için 2 milyon verilmesi gerektiğini söyleyenler vardı Ligin en kötü beklerinden.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Geldiğinden beri en berbat oyununu bu maça saklamış. Sürekli arkasına adam kaçırdı. 20 metrede sprint farkı yedi ya 2-3 kez. Yine havadan sekip yere düşen toplardaki saçmalaması devam ediyor. Yok arkadaş düşük seviye maçlarda sırıtmıyorsun o kadar. Böyle maçta karşına 2 tane hızlı adam gelince pert.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Başarılı olmasını çok istiyordum, gelişeceğine inanıyordum ama bugün karantina sürecinden çıkmış olmasının getirebileceği fiziksel dezavantajlar bir yana, kullandığı tüm taçları rakibe vermesiyle ve bomboş pozisyonda Osayi'nin ayağına top atmasıyla içime öküz oturttu. Üzgünüm ama...

Yorum

• Kiralık sözleşmeni yarın fesh ederim
                            Faruk da senin gibi berbat oynuyor zaten ha sen ha o farketmez

Yorum

• İlk uçakla geri gönderelim arkadaşı.

Yorum

• Serkan Asanın Brezilyalı olanı
                                Bütün yeteneksizlikleri aynı
                                Taç atamamaları bile

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X